Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, afragorn είπε

90 Ευρώ, είναι εξωφρενικό ποσό για ένα artbook και μερικά in game extras. Έχουμε ξεφύγει εντελώς. Παλιά με 70 Ευρώ έπαιρνες συλλεκτική με αγαλματάκι και της Παναγιάς τα μάτια. Δε θα υποκύψω όσο και αν τη θέλω. Θα πάω για την απλή έκδοση λοιπόν...

Θα συμφωνησω. 80 ευρω ειχα αγορασει τη Joel Edition back in the day..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, icenex είπε

Ειναι.. δυστυχως εγω υπεκυψα πιο πολυ γιατι γουσταρω artbook που εχουν τετοιο θεμα (post-apocalyptic) καθως επισης και τα steelbooks φαινονται πιο αξιας απο οτι το πλαστικο κουτακι.

Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να το κρατησεις σφραγισμενο κανα 2-3 χρονια και το πουλας μετα 300 ευρω :P Ασε που τα συγκεκριμενα επειδη θα φυγουν και δεν θα προλαβουν να παρουν ολοι θα παρουν η συλλεκτικη τους αξια τον ανηφορο και πιστεψε με θα ειναι μεγαλος ανηφορος.Μονο να δεις τι γινεται στις συλλεκτικες στο 1 θα καταλαβεις.Θελω να πω με αυτο χαμενος δεν θα βγεις θα μπορεις ανα πασα ωρα και στιγμη να τα πουλησεις και στην τιμη που τα πηρες και μετα απο χρονια.Εκτος αν γεμισουν την αγορα με δαυτα που δεν το βλεπω θα υπαρχει περιορισμενος αριθμος κομματιων.

Πάντως στο πρώτο Last of Us, Joel και Ellie editions είχε γεμίσει ο τόπος τότε.Θυμάμαι για μερικούς μήνες να τις βλέπω σε ράφια καταστημάτων και σε μεγάλο αριθμό.Ακόμα και τώρα η τιμή τους  στο ebay δεν είναι κάτι απαγορευτικό (50-120 ευρω ανάλογα την κατάσταση).

Επεξ/σία από jessejames

Το theconsoleclub επίσης στο ξαφνικό το έβαλε εξαντλημένο εδώ και μια ώρα,και τη συλλεκτική και την special..Και τους είχα πάρει και τηλ και είχα κάνει κράτηση για να με ειδοποιήσουν,χωρίς να είναι κάτι δεσμευτικό όπως μου είχαν πει.Ξεκάθαρα δεν ανέβασαν ποτέ pre-order γιατί κοίταγα κάθε 1-2 λεπτά.Απλά φάγανε πιστόλι και δεν θα φέρουν τίποτα...Υπέροχα... -.-

Και εγώ ξέρω οτι ειδικά η Sony Hellas αργεί πάντα με τις συλλεκτικές της στα παιχνίδια της.Τουλάχιστον 1 μήνα...Απλά άκουσα οτι αυτή την εβδομάδα θα ανέβουν pre-orders και ασχολούμαι παραπάνω...Αν μέχρι αύριο πάντως δεν έχουμε τπτ απλά τότε μας κοροιδεύουν...Anyway,ίδωμεν!

Συλλεκτικη (η μεγαλη) προς ενημερωση σας εχει βγει

α) Sevespot : εξαντληθηκε σε διαστημα λιγοτερο του 10λεπτου

β) eshop: εμεινε αρκετα λογικα εκει θα πεσουν πιστολια (πλεον εξαντλημενη)

γ) consoleclub : εκει λογικα τα πηρα γνωστοι 

Αναμενουμε τους υπολοιπους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, jessejames είπε

Πάντως στο πρώτο Last of Us, Joel και Ellie editions είχε γεμίσει ο τόπος τότε.Θυμάμαι για μερικούς μήνες να τις βλέπω σε ράφια καταστημάτων και σε μεγάλο αριθμό.Ακόμα και τώρα η τιμή τους  στο ebay δεν είναι κάτι απαγορευτικό (50-120 ευρω ανάλογα την κατάσταση).

Αν δεν κανω λαθος αυτη ητανε μια κατωτερη εκδοση απο την special edition η special λεγοταν survival edition και επαιζε νομιζω και τοτε γυρω στα 100 ευρω ενω η collectors λεγοταν pandemic.Η συγκεκριμενη joel-ellie δεν εχει steelbook απο οσο ξερω.Τεσπα αν πας ebay αυτες παιζουν τωρα πανω απο 100 ευρω για την survival και η Pandemic εχει φτασει στο θεο.

Τεσπα στην χειροτερη να φαμε κανενα πιστολι κακο δεν θα παθουμε θα γλυτωσουμε το καπελο 30-40 ευρω αφου και να μου κατσει η special δεν θα την πουλησω.

Ps. Επεσε πολυ ξυλο παντου εξαντλημενα λεει με βλεπω να τρωω πιστολι απο τον κωτσο.

Επεξ/σία από icenex

7 ώρες πριν, ison είπε

Προφανως θεωρεις οτι το PUBLIC ειναι οργανωμένο και οτι τα τμηματα μιλανε μεταξυ τους. Κατα 99% ο/η υπαλληλος που ασχοληθηκε με το μνμ σου εκανε copy paste μια generic απαντηση και δεν μπηκε στην διαδικασια να το ψαξει/ρωτησει ή απλα δεν ηταν επαρκώς ενημερωνός/η.

Ακριβώς ήταν ένα τυποποιημένο μήνυμα, ανούσιο κιόλας. Ούτως η άλλως δεν περίμενα και εγώ πολλά στην απάντηση που θα με έδιναν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί εφόσον ξέρουν τι ζήτηση θα έχει η κάθε συλλεκτική, δεν παράγουν περισσότερα κομμάτια. Είναι γελοία μικρή η διαθεσιμότητα συγκριτικά με τον αριθμό των αγοραστών ... 

Επεξ/σία από naruto14

23 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί εφόσον ξέρουν τι ζήτηση θα έχει η κάθε συλλεκτική, δεν παράγουν περισσότερα κομμάτια. Είναι γελοία μικρή η διαθεσιμότητα συγκριτικά με τον αριθμό των αγοραστών ... 

Μονος σου απαντας στην ερωτηση σου. Γιατι ειναι συλλεκτικη...

26 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Μονος σου απαντας στην ερωτηση σου. Γιατι ειναι συλλεκτικη...

Με το God Of War και με πόσα άλλα γτ δεν συνέβη αυτό όμως;Και εκείνο hyped af ήταν.Και σε τέτοια overhyped παιχνίδια γτ να μη βγάλεις αρκετές συλλεκτικές να πάρει ο κόσμος;Ένα συνοδευτικό στην ουσία είναι η συλλεκτική με το game,δεν είναι κάποιο side merchandice αριθμημένο κτλπ..Δλδ έλεος...

• Like 1

5 λεπτά πριν, Nikolasimo είπε

Με το God Of War και με πόσα άλλα γτ δεν συνέβη αυτό όμως;Και εκείνο hyped af ήταν.Και σε τέτοια overhyped παιχνίδια γτ να μη βγάλεις αρκετές συλλεκτικές να πάρει ο κόσμος;Ένα συνοδευτικό στην ουσία είναι η συλλεκτική με το game,δεν είναι κάποιο side merchandice αριθμημένο κτλπ..Δλδ έλεος...

Κοιτα εγω δεν πολυασχολουμαι με το αθλημα των συλλεκτικων, αλλα καποιες που εχω ειναι αριθμημενες. Η ουσια ειναι να ειναι λιγες αλλιως δεν εχει καν νοημα να ονομαζεται συλλεκτικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...