Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Tij1012 είπε

Πολλά τα λεφτά για την special έκδοση. Στα 70 ευρώ έπρεπε να είναι. 

Η κανονική τιμή εδώ και χρόνια για τις Special Editions της Sony είναι στα 79,99. Τώρα μάλλον εκμεταλλεύονται το όνομα...

Η φθηνότερη τιμή που έχω βρει είναι με τα μεταφορικά γύρω στα 86 από το Άμαζον Αγγλίας

Επεξ/σία από IliasGTS
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, IliasGTS είπε

Η κανονική τιμή εδώ και χρόνια για τις Special Editions της Sony είναι στα 79,99. Τώρα μάλλον εκμεταλλεύονται το όνομα...

Η φθηνότερη τιμή που έχω βρει είναι με τα μεταφορικά γύρω στα 86 από το Άμαζον Αγγλίας

Έχεις δίκιο φίλε. 

Κομπλέ, πρόλαβα στο Κωτσόβολο. Έβαλα παραλαβή από το κατάστημα στο Mall και μου λέει θα είναι διαθέσιμη για 3 ημέρες η παραγγελία μου. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Κομπλέ, πρόλαβα στο Κωτσόβολο. Έβαλα παραλαβή από το κατάστημα στο Mall και μου λέει θα είναι διαθέσιμη για 3 ημέρες η παραγγελία μου. 😛

Το έκανα κι εγώ έτσι αλλά μετά από καμιά ώρα με πήρε ένας τύπος να μου πει πως το προιόν δεν είναι διαθέσιμο... Του εξήγησα πως είναι προπαραγγελία και μου είπε πως επειδή επέλεξα παραλαβή από κατάστημα δεν φαίνεται σαν προπαρραγελία και μου το άλλαξε σε παράδοση στο σπίτι. Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν τα έκανε σαλάτα ο υπάλληλος, έχε το νου σου οπως και να έχει :P

Επεξ/σία από aggelos87
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, aggelos87 είπε

Το έκανα κι εγώ έτσι αλλά μετά από καμιά ώρα με πήρε ένας τύπος να μου πει πως το προιόν δεν είναι διαθέσιμο... Του εξήγησα πως είναι προπαραγγελία και μου είπε πως επειδή επέλεξα παραλαβή από κατάστημα δεν φαίνεται σαν προπαρραγελία και μου το άλλαξε σε παράδοση στο σπίτι. Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν τα έκανε σαλάτα ο υπάλληλος, έχε το νου σου οπως και να έχει :P

Όντως ισχύει. Ο Κωτσόβολος δέχεται προπαραγγελίες μόνο με αποστολή. Είναι απλώς καινούργιο το site και δεν έχουν προλάβει να "κλειδώσουν" την παραλαβή-κράτηση από κατάστημα όπως ήταν παλαιότερα.

Συνεπώς όποιος θέλει preorder από τον Κωτσο, βάζει παραλαβή στη διεύθυνση του (τα μεταφορικά είναι δωρεάν) 

Πωπω πολλα τα λεφτα για την special την περιμενα οντως στα 79.90 δεν βαριεσαι πατησα και εγω μια παραγγελια και αμα κατσει εκατσε αν φαω ακυρο υγεια θα βολευτω με την απλη και θα γλυτωσω και το 30αρι

13 ώρες πριν, Tij1012 είπε

Σύμφωνα με το eternity.gr αναφέρουν ότι οι συλλεκτικές θα κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα. Προχθές επικοινώνησα με email με το public και σήμερα μου στέλνουν αυτό (εικόνα).
Ο αρθρογράφος του eternity.gr γράφει επίσης και στο blog του public. Χωρίς να θέλω να προσβάλω και να θίξω καταστάσεις-άτομα άμεσα μου δημιουργήθηκε μια αντίφαση σύμφωνα με τα λεγόμενα  του άρθρου αλλά και της απάντησης του public. Μου φάνηκε κάπως το δεύτερο σκέλος της απάντησης.

Βέβαια απομένουν ακόμη 2 μέρες μπας και βγουν τα preorders.

Φιλικά πάντα,

Θανάσης

Public - The last of us part 2

Προφανως θεωρεις οτι το PUBLIC ειναι οργανωμένο και οτι τα τμηματα μιλανε μεταξυ τους. Κατα 99% ο/η υπαλληλος που ασχοληθηκε με το μνμ σου εκανε copy paste μια generic απαντηση και δεν μπηκε στην διαδικασια να το ψαξει/ρωτησει ή απλα δεν ηταν επαρκώς ενημερωνός/η.

• Super Moderators

Απαγορεύεται ο κάθε είδους σχολιασμός αγγελιών στο insomnia.

Tα έχουμε γράψει και εξηγήσει αμέτρητες φορές: ο καθένας πουλάει και αγοράζει όσο νομίζει. Δεν σας κάνει η τιμή, δεν αγοράζετε.

Όταν καταστεί παράνομο να πουλάς κάτι που πρόλαβες να παραγγείλεις, το βλέπουμε ξανά το θέμα.

Στο μεταξύ, αν θεωρείτε πως μια αγγελία παραβιάζει τους όρους χρήσης, στέλνετε αναφορά και απέχετε από κάθε άλλο σχολιασμό.

Υ.Γ. Ο επόμενος σχολιασμός αγγελίας θα επιφέρει και περιορισμό πρόσβασης. Δεν γίνεται κάθε φορά να έχουμε τα ίδια. Ούτε είναι δυνατόν μέλη γραμμένα εδώ και χρόνια στην κοινότητα να επικαλούνται άγνοια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια απορια για οποιον εχει κανει preorder παιχνιδι με preorder bonus στο παρελθον γιατι για μενα ειναι η πρωτη φορα.Στο συγκεκριμενο παιχνιδι λεει θα δινει ammo capacity upgrade και crafting training manual το πρωτο καταλαβαινω τι ειναι το δευτερο φανταζομαι θα ειναι να μπορεις να craftareis πιο γρηγορα οπως ειχε στο 1 με λιγα λογια θα δινει το πρωτο upgrade απο αυτα τα δυο χωρις να χρειαστει να χαλασεις resourses.

Η απορια μου ειναι πως ακριβως κανεις claim το bonus θα εχει μεσα κωδικο ή γινεται με καποιον αλλον τροπο?Για τα themes avatars κτλ ξερω εχει κωδικους.Btw εχω παραγγειλει την special απο τον κωτσο οπως εχω γραψει πιο πανω.

Επεξ/σία από icenex

25 λεπτά πριν, icenex είπε

Μια απορια για οποιον εχει κανει preorder παιχνιδι με preorder bonus στο παρελθον γιατι για μενα ειναι η πρωτη φορα.Στο συγκεκριμενο παιχνιδι λεει θα δινει ammo capacity upgrade και crafting training manual το πρωτο καταλαβαινω τι ειναι το δευτερο φανταζομαι θα ειναι να μπορεις να craftareis πιο γρηγορα οπως ειχε στο 1 με λιγα λογια θα δινει το πρωτο upgrade απο αυτα τα δυο χωρις να χρειαστει να χαλασεις resourses.

Η απορια μου ειναι πως ακριβως κανεις claim το bonus θα εχει μεσα κωδικο ή γινεται με καποιον αλλον τροπο?Για τα themes avatars κτλ ξερω εχει κωδικους.Btw εχω παραγγειλει την special απο τον κωτσο οπως εχω γραψει πιο πανω.

Συνήθως έχει κωδικό μέσα πίσω από το manual η σε ένα extra χαρτί. Προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ ποτε γιατί συνήθως σου χαλάν το φυσικό progression.

7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Συνήθως έχει κωδικό μέσα πίσω από το manual η σε ένα extra χαρτί. Προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ ποτε γιατί συνήθως σου χαλάν το φυσικό progression.

Δηλαδη αν βαλεις τον κωδικο γινεται μονιμο στο λογαριασμο σου και όποτε ξεκινας new game θα εχεις αυτα τα 2 upgrade απο την αρχη.

Ενταξει δεν με ενοχλει ουτως η αλλως θα εχει και new game+ που τα upgrades μενουν και στην τελικη λυση υπαρχει φτιαχνεις αλλον λογαριασμο αλλα δεν νομιζω να ειναι game breaking αυτα τα 2.Η απλα δεν κανεις Upgrade με οτι resourses αντιστοιχουν σε αυτα τα 2 αν δηλαδη κανουν 200 Parts αυτα τα 2 αφηνεις παντα 200 να καθονται και δεν τα χαλας ωστε να ισορροπησει το φυσικο progression.Ουτως η αλλως θα φαει μπολικα walkthrough απο μεριας μου και θα παιχτει και στο τερμα δυσκολο οποτε μικρο το κακο.

• Like 1

90 Ευρώ, είναι εξωφρενικό ποσό για ένα artbook και μερικά in game extras. Έχουμε ξεφύγει εντελώς. Παλιά με 70 Ευρώ έπαιρνες συλλεκτική με αγαλματάκι και της Παναγιάς τα μάτια. Δε θα υποκύψω όσο και αν τη θέλω. Θα πάω για την απλή έκδοση λοιπόν...

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, afragorn είπε

90 Ευρώ, είναι εξωφρενικό ποσό για ένα artbook και μερικά in game extras. Έχουμε ξεφύγει εντελώς. Παλιά με 70 Ευρώ έπαιρνες συλλεκτική με αγαλματάκι και της Παναγιάς τα μάτια. Δε θα υποκύψω όσο και αν τη θέλω. Θα πάω για την απλή έκδοση λοιπόν...

Aπλά σκέψου τι είχε μέσα η απλή εκδοση του witcher 3, λιγα χρονια πριν χωρίς έξτρα τιμολόγηση.Πλήρης εκμετάλευση πλέον,απλές εκδόσεις σε τιμές συλλεκτικών και συλλεκτικές με μηδεν περιεχόμενο και μειωμένη ποιότητα να έχουν πλέον σαν στάνταρ τιμή τα 200 ευρώ.

XwMrNUV.jpg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, afragorn είπε

Ειναι.. δυστυχως εγω υπεκυψα πιο πολυ γιατι γουσταρω artbook που εχουν τετοιο θεμα (post-apocalyptic) καθως επισης και τα steelbooks φαινονται πιο αξιας απο οτι το πλαστικο κουτακι.Το καπελο ειναι 30 ευρω ουσιαστικα σε σχεση με το απλο ασχετως αν θα βρεθουν και σκρουτζομαγαζα να πουλανε το απλο κανα 50αρικο+

Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να το κρατησεις σφραγισμενο κανα 2-3 χρονια και το πουλας μετα 300 ευρω :P Ασε που τα συγκεκριμενα επειδη θα φυγουν και δεν θα προλαβουν να παρουν ολοι θα παρει η συλλεκτικη τους αξια τον ανηφορο και πιστεψε με θα ειναι μεγαλος ανηφορος.Μονο να δεις τι γινεται στις συλλεκτικες στο 1 θα καταλαβεις.Θελω να πω με αυτο χαμενος δεν θα βγεις θα μπορεις ανα πασα ωρα και στιγμη να τα πουλησεις και στην τιμη που τα πηρες και μετα απο χρονια.Εκτος αν γεμισουν την αγορα με δαυτα που δεν το βλεπω θα υπαρχει περιορισμενος αριθμος κομματιων.

Επεξ/σία από icenex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...