Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys είναι κλασσικό φαινόμενο στα καλύτερα games που έχουν γίνει να πετάγονται μερικοί που δεν γούσταραν και να λένε τα δικά τους προσπαθώντας να πιαστούν από οπουδήποτε. Σε αυτό το thread γίνετε κάθε έξι μήνες οποτε why bother?! Μην απαντάτε και τελειώνει στο πρώτο post.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, naruto14 είπε

Αφήστε τους μπιμπερ και κοιτάξτε να βρούμε καμιά συλλεκτική σήμερα στα ελληνομάγαζα. Είμαι με το F5 όλο το πρωί :P

Καμιά 15 μέρες πρίν. Μην ψάχνεις άδικα. Εγώ την απλή έκδοση θα πάρω.

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Τι 15 μέρες πριν;

15-20 μέρες πρίν την κυκλοφορία συνήθως βγαίνουν οι συλλεκτικές στα σκρουτζομάγαζα.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

15-20 μέρες πρίν την κυκλοφορία συνήθως βγαίνουν οι συλλεκτικές στα σκρουτζομάγαζα.

Δεν αναφέρομαι στα σκρουτζομάγαζα αλλά στα μεγάλα καταστήματα. Βγαίνουν πάντα λίγο μετά την ανακοίνωση τους για pre-order (αλλά αργότερα από μεγάλα καταστήματα τύπου amazon).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Ren_of_Heavens είπε

Δείχνει πόσο πολύ το έχει η Sony το presentantion, αυτό το awaiting feeling με τα παιχνίδια της σε σχέση με την μεγάλη αντίπαλό της.

Αφου το προηγουμενο last of us ηταν απο τα σημαντικοτερα παιχνιδια που ξεχωρισαν την προηγουμενη γενια,ειναι λογικο και αναμενομενο για την συνεχεια του να υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον.

Να θυμισω μονο τι υποδοχη ειχε το προηγουμενο last of us 

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-remastered

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_accolades_received_by_The_Last_of_Us

Οσο για το Gears 5 και το γιατι εχει χασει την δυναμικη που ειχε η εν λογω σειρα σε σχεση με την προηγουμενη γενια,αυτο ειναι κουβεντα για το διπλα θεμα του xbox.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PDS13 είπε

Μια χαρά παιχνιδαρα ήταν στην εποχή του φίλε μου, κάνεις δεν αντιλέγει. Για την ακρίβεια το oot μπορεί να μπει εύκολα στα καλύτερα όλων των εποχών, αλλά το να μου λες ότι σήμερα έχει ανώτερο gameplay από το the last of us, είναι εκτός πραγματικότητας. Θα είχε περισσότερο νόημα η κουβέντα αν μου έβαζες το τελευταίο ζελντα. Επίσης το W3 παιχνιδαρα θεωρείται, αλλά δεν θα δεις κανέναν να μιλάει με διθυραμβικά λόγια για το gameplay του.

Τέλος, αν ανοίξεις νήμα για τον Μπίμπερ, από την συντριπτική πλειοψηφία δεν θα ακούσεις καλά λόγια.

Μαλλον μερικοι δεν ξερετε καν τι σημαινει ο ορος gameplay.

Το νημα αν το ανοιξω θα εχει απαντησεις αναλογα το που το ανοιξω.Προφανως οταν λες σε νημα tlus πως δεν εχει κορυφαιο gameplay δεν θα παρεις λογικη απαντηση.Το ιδιο οταν ελεγα πως το breath of the wild εχει κακο και επαναλαμβανομενο gameplay στο νημα switch.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Μαλλον μερικοι δεν ξερετε καν τι σημαινει ο ορος gameplay.

Το νημα αν το ανοιξω θα εχει απαντησεις αναλογα το που το ανοιξω.Προφανως οταν λες σε νημα tlus πως δεν εχει κορυφαιο gameplay δεν θα παρεις λογικη απαντηση.Το ιδιο οταν ελεγα πως το breath of the wild εχει κακο και επαναλαμβανομενο gameplay στο νημα switch.

148 ατομα σου λενε οτι εχουν αλλη αποψη αλλα οχι ΜΟΝο εσυ εχεις δικιο και πρεπει να σου πουμε οτι τα λες ωραια. Ε λοιπον εχεις δικιο και τα λες ωραια. Δεν πας σε κανενα αλλο νημα γιατι αυτο εδω του πεταξες τα ματια εξω? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, james9tito είπε

148 ατομα σου λενε οτι εχουν αλλη αποψη αλλα οχι ΜΟΝο εσυ εχεις δικιο και πρεπει να σου πουμε οτι τα λες ωραια. Ε λοιπον εχεις δικιο και τα λες ωραια. Δεν πας σε κανενα αλλο νημα γιατι αυτο εδω του πεταξες τα ματια εξω? 

Συγνωμη ε θα σου παρω αδεια την επομενη φορα που θα σχολιαζω στο ινσομνια.Η ιστορια εχει δειξει πως πολλες φορες οι πολλοι κανουν λαθος.Εξαλου υπαρχουν sites με reviews με πολλους παραπανω απο 148 απο το ghetto εδω.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Συγνωμη ε θα σου παρω αδεια την επομενη φορα που θα σχολιαζω στο ινσομνια.Η ιστορια εχει δειξει πως πολλες φορες οι πολλοι κανουν λαθος.Εξαλου υπαρχουν sites με reviews με πολλους παραπανω απο 148 απο το ghetto εδω.

Μπαλονια. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Διαβαζω τοση ωρα τα σχολια σου και προσπαθω να καταλαβω τι δεν σου αρεσε στο gameplay του last of us.Πραγματικα μπορεις σε παρακαλω να μου απαριθμησεις τι ακριβως κανει κακο το gameplay του?

• Confused 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, icenex είπε

Διαβαζω τοση ωρα τα σχολια σου και προσπαθω να καταλαβω τι δεν σου αρεσε στο gameplay του last of us.Πραγματικα μπορεις σε παρακαλω να μου απαριθμησεις τι ακριβως κανει κακο το gameplay του?

εσυ μπορεις να μου κανεις παραθεση που ειπα οτι ειναι κακο ; γιατι μαλλον δεν δεν τα διαβασες καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Chocobo είπε

εσυ μπορεις να μου κανεις παραθεση που ειπα οτι ειναι κακο ; γιατι μαλλον δεν δεν τα διαβασες καλα.

Ακυρο δεν ειχα δει το σεντονι σου που λες οτι ητανε μετριο προς καλο απλα το συμπερανα απο τα πιο προσφατα σχολια σου καθως αφηνεις να εννοηθει κατι τετοιο η τουλαχιστον ετσι επεσαν στην δικη μου αντιληψη τα σχολια σου.

Παντως και παλι διαφωνω με αυτα που προτινεις σε εκεινο το σχολιο σου δυστυχως δεν ειναι τα videogames βιβλια να να πλασεις οπως εσυ θες στην φαντασια σου και πως νομιζεις θα ητανε καλυτερα επειδη εχεις συγκεκριμενο γουστο.Ειναι οπως το φανταστηκε ο δημιουργος και στην τελικη κανεις δεν ειπε οτι θελουν να φτιαξουν rpg open world γιατι απο αυτα που γραφεις με μεγαλυτερους χωρους και περισσοτερα skill tree αυτο καταλαβαινω.Το παιχνιδι ειναι γραμμικο και αφηγειται μια ιστορια ανθρωπων δεν χρειαζεται πολλα φρου φρου κ αρωματα και αυτος ειναι ο λογος που πετυχε η συνταγη τοσο καλα.

Τελος μια χαρα μπορεις να το παιξεις αρκετες φορες ειδικα αν δοκιμασεις ολες τις δυσκολιες.Γιατι σε καποια θα αναγκαστεις να παιξεις stealth πχ στο τερμα δυσκολο και οχι δεν βρισκεις το ιδιο loot στο τερμα δυσκολο και δεν θα χρειαστει να σκοτωσεις οτι βρεθει μπροστα σου ενω στο easy μπορεις να το παιξεις ραμπο που λεει ο λογος.Τωρα τι παραπανω θα ηθελες απο το skill tree πραγματικα δεν παει το μυαλο μου μηπως θες να ειχε και lvl up?Νομιζω οτιδηποτε παραπανω θα γινοταν το παιχνιδι unbalanced εκτος αν μπορεις να γινεις συγκεκριμενος γιατι εκει που παει το μυαλο μου απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι αυτο θα γινοταν.

Επεξ/σία από icenex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...