Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεβηκε στο γερμανικο amazon η collectors για preorder 210 ευρω 😂 50 ευρω πανω απο την τιμη της Αμερικης(170 δολαρια) με ακριβως το ιδιο περιεχομενο.

https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B07YCVDQTV/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

https://www.bestbuy.com/site/the-last-of-us-part-ii-collectors-edition-playstation-4/6352226.p?skuId=6352226 (Αμερικανικο preorder για συγκριση τιμων)

Επεξ/σία από jessejames
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, jessejames είπε

Ανεβηκε στο γερμανικο amazon η collectors για preorder 210 ευρω 😂 50 ευρω πανω απο την τιμη της Αμερικης(170 δολαρια) με ακριβως το ιδιο περιεχομενο.

Και αποκλειστικό στο βρετανικό game uk με 160 λίρες (περίπου 180 ευρώ) αλλά από όσο ξέρω δεν στέλνει Ελλάδα τόσο μεγάλα δέματα... 

Μόλις τώρα, naruto14 είπε

Και αποκλειστικό στο βρετανικό game uk με 160 λίρες (περίπου 180 ευρώ) αλλά από όσο ξέρω δεν στέλνει Ελλάδα τόσο μεγάλα δέματα... 

Ναι για αυτο και δεν το ανεφερα.Ακομα και αν περασει το preorder στο GAME θα το ακυρωσουν οταν γινει γνωστο το βαρος της συλλεκτικης πριν το στειλουν.Μεγαλη διακυμανση των τιμων παντως!Γυρω στα 170-180 ευρω φαινεται η φυσιολογικη τιμη της,περιμενω γαλλικο amazon για μια λογικη τιμη.

Την τσιμπίσα απο Game και θα μου την στείλει φιλος μου. Τωρα μενει απο Αμαζον αμα παιχτεί κατι γτ την θέλει ολη η παρέα.. Το Amazon de γράφει οτι δεν στέλνει Ελλάδα 😕

• Like 1

Το amazon uk δεν θα την βαλει μιας και ειναι Game exclusive,μενει γαλλικο,ισπανικο,ιταλικο.Το ιδανικο θα ηταν απο Ελληνικο καταστημα που θα εχει και την εκδοση με ελληνικους υποτιτλους και free μεταφορικα αλλα δεν μπλεκω με ακυρωσεις παλι!

3 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Την τσιμπίσα απο Game και θα μου την στείλει φιλος μου. Τωρα μενει απο Αμαζον αμα παιχτεί κατι γτ την θέλει ολη η παρέα.. Το Amazon de γράφει οτι δεν στέλνει Ελλάδα 😕

Ναι ισχύει και αυτό. Το γερμανικό δεν στέλνει Ελλάδα. Έχω περιέργεια να δω τα ελληνικά καταστήματα πόσο θα τη βάλουν. Το seven spot παίζει να έχει και βραδινό launch σύμφωνα με την ιστορία του στα ps4 exclusives. 

Μόλις τώρα, jessejames είπε

Το amazon uk δεν θα την βαλει μιας και ειναι Game exclusive,μενει γαλλικο,ισπανικο,ιταλικο.Το ιδανικο θα ηταν απο Ελληνικο καταστημα που θα εχει και την εκδοση με ελληνικους υποτιτλους και free μεταφορικα αλλα δεν μπλεκω με ακυρωσεις παλι!

Για αυτό ρίχνεις παραγγελία σε 2-3 ελληνικά... 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Για αυτό ρίχνεις παραγγελία σε 2-3 ελληνικά... 

Cyberpunk 77 .........................2 ακυρωσεις ως τωρα και περιμενω και τριτη ακυρωση μιας στην τελευταια επικοινωνια με το καταστημα ακομα περιμενουν ενημερωση απο τον προμηθευτη. 😃 (3 διαφορετικα καταστηματα Btw οχι 1)

Επεξ/σία από jessejames

2 ώρες πριν, GREGOR78 είπε

Επισης τι ειδους game ειναι horror ,ζομπι,δραση ;;

Εχω παιξει ολα τα uncharted  ειναι σε παρτομοιο στυλ παιχνιδιου;

Ναι σαν το Uncharted είναι αλλα καμια σχέση. MMORPG ήταν. Δες κάνα video, άμα βρείς φυσικά, γιατί είναι σπανια. 🤣

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε parcel forwaders αλλά προφανώς θα σας κοστίσει παραπάνω...

Έριξα δυο παραγγελίες σε amazon και game.co.uk. Αν προλάβω Ελλάδα τις ακυρώνω

3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έχει ακουστεί τίποτα για διαφορές μεταξύ PS4 και PS4 Pro όσον αφορά στο παιχνίδι;

Όχι ακόμα. Ίσως αύριο που λήγει το embargo από το media event. Και εγώ περιμένω να δω για αυτό. 

33 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έχει ακουστεί τίποτα για διαφορές μεταξύ PS4 και PS4 Pro όσον αφορά στο παιχνίδι;

Πολύ δύσκολα για διαφορα fps, άντε να έχει κάνα unlocked framerate αλλα απίστευτα χλωμό για 60fps. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...