Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιζει η ellie edition να μην ερθει Ελλαδα, οπως κανανε και με την stone mason  edition του god of war... Απο εμενα ειναι σιγουρη η απλη collectors και βλεπουμε για την ellie edition.

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ellie edition μάλλον μόνο Αμερική :(

Στο Ευρωπαικό blog του ps δεν αναφέρεται..

https://blog.eu.playstation.com/2019/09/24/the-last-of-us-part-ii-releases-21st-february-2020-watch-the-incredible-new-trailer/

Επίσης αναφέρει

Αναφορά σε κείμενο

Today, journalists from all over the world are going hands-on with two new levels at a press event in Los Angeles–playing roughly three hours of the game! Thankfully, you won’t have to wait long to see and hear more about it. Their impressions and videos will be going live this Thursday, 26th September around 4pm BST / 5pm CEST, or, as many fans of The Last of Us know it: Outbreak Day.

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.

το μεγαλυτερο και πιο φιλοδοξο παιχνιδι που εχουν κανει ποτε λενε.... Για να δουμε,παντως απο Σεπτεμβριο 19' μεχρι Μαιο του 20' γινεται κυριολεκτικα χαμος απο top tier παιχνιδια

Δημοσ.

Ολα χρυσά, όλα ωραία. Με τρομάζει λίγο το story που με βάση το trailer πάντα φεύγει από την στιγμή που ο Joel την έκλεψε από το εργαστήρι. Ανεξήγητο θα μείνει όλο αυτό; 

Δημοσ.

Εσύ περιμένεις να τα μάθεις όλα από ένα τραιλερ; Εγώ χάρηκα πολύ που μας έδωσαν ελάχιστες πληροφορίες για το σενάριο. Και θα προσπαθήσω να μη δω οτιδήποτε άλλο βγει. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, aggelos87 said:

Ανατρίχιασα. Ότι πιο συγκλονιστικό έχω δει τον τελευταίο καιρό, αναδύθηκαν στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα που μου είχε προκαλέσει το πρώτο game.

Χαίρομαι που ο Joel δεν είναι νεκρός και επιστρέφει για να εκτελέσει το καθήκον του, για ακόμα μια φορά:

για να προστατεύσει την κόρη του, ακόμα και να θυσιαστεί για χάρη της αν χρειαστεί (που λογικά θα χρειαστεί).

Πραγματικά, δεν έχω λόγια, το περιμένω πως και πως.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panther_512 είπε

Εγώ θα το παίξω στο PS5, 2o hardware revision έτσι για να σας την σπάσω. 😎😎

Αφου λογικα θα παιζει και  στα 2  ετσι δεν ειναι ?Δεν μπορω να περιμενω να το παιξω στο ps5  δυστυχως  αν και θα το παρω και αυτο την πρωτη μερα ,αργει πολυ .

Δημοσ.

Έτσι είναι. Βασικά αστειεύομαι, μιας και το πότε θα το παίξω εξαρτάται από την μικρή μου κόρη, διότι επί του παρόντος μόνο Switch μπορώ να παίξω, κυριολεκτικά στο πόδι.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Θα μπορούσαμε και εμείς να σου τη σπάσουμε με spoiler μέχρι να το παίξεις στο PS4. Οπότε ευτυχώς που αστειευόσουν :D

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panther_512 είπε

To 2o playthrough εκει, να γουσταρουμε.. Το πρωτο day one στο ρημαδο-προ😛

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...