Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω να δω πως θα λειτουργήσει και το θέμα με το backwards combatibility. Θα εχει κάποιο αυτόματο enhancer /upscaler όπως το one x? Θα ξαναδούμε re-release των παιχνιδιών με βελτιώσεις περισσότερες από απλά την ανάλυση? Θα μπορέσει μήπως να ξεκλειδώσει το framerate? Ειδικά το τελευταίο δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει. Μένει να δούμε. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, naruto14 είπε

Περιμένω να δω πως θα λειτουργήσει και το θέμα με το backwards combatibility. Θα εχει κάποιο αυτόματο enhancer /upscaler όπως το one x? Θα ξαναδούμε re-release των παιχνιδιών με βελτιώσεις περισσότερες από απλά την ανάλυση? Θα μπορέσει μήπως να ξεκλειδώσει το framerate? Ειδικά το τελευταίο δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει. Μένει να δούμε. 

Σιγουρα οι λεπτομερειες  του bc παιζουν ρολο αλλα το σημαντικο ειναι πως θα εχει .Ειδικα για οσους εχουν μεγαλο back log  οπως εγω   ειναι πολυ μεγαλη ευκολια .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Σιγουρα οι λεπτομερειες  του bc παιζουν ρολο αλλα το σημαντικο ειναι πως θα εχει .Ειδικα για οσους εχουν μεγαλο back log  οπως εγω   ειναι πολυ μεγαλη ευκολια .

Δε το συζητάμε. Μεγάλο step up για τη βιομηχανία. Να ναι καλή η Microsoft που επανέφερε το Backwards Compatibility σε αυτή τη γενιά. Κατά πάσα πιθανότητα το BC θα αφορά PS4 τίτλους, αλλά δε θα με χάλαγε να δω υποστήριξη και για PS3 ή παλιότερα παιχνίδια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Δε το συζητάμε. Μεγάλο step up για τη βιομηχανία. Να ναι καλή η Microsoft που επανέφερε το Backwards Compatibility σε αυτή τη γενιά. Κατά πάσα πιθανότητα το BC θα αφορά PS4 τίτλους, αλλά δε θα με χάλαγε να δω υποστήριξη και για PS3 ή παλιότερα παιχνίδια. 

Κρατώ πολυ μικρο καλαθι για αυτό το τελευταίο.

8 ώρες πριν, naruto14 είπε

Τους ίδιους προβληματισμούς εχω ακριβως αναφορικά με τη λειτουργία του BC. 

Δεν ξέρω μήπως δουμε τιποτα επι πληρωμη αναβαθμίσεις στα γραφικα και στο framerate. Να τρέχει δηλαδή το παιχνίδι οπως ετρεχε στο πσ4 και να υπάρχει χρεωση ωστε να απολαυσουμε enhanced BC. Sony ειναι αυτη..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Δεν ξέρω μήπως δουμε τιποτα επι πληρωμη αναβαθμίσεις στα γραφικα και στο framerate. Να τρέχει δηλαδή το παιχνίδι οπως ετρεχε στο πσ4 και να υπάρχει χρεωση ωστε να απολαυσουμε enhanced BC. Sony ειναι αυτη..

Λες να παίξουν έτσι βρώμικα με το BC στη νέα γενιά? Τι να πω... Μένει να δούμε. Εγώ ένα πράγμα που θέλω είναι να σταματήσει να χρεώνεται το multiplayer μέσω συνδρομών. Μπορεί ο κόσμος να το έχει συνηθίσει πλέον αλλά για έναν PC Gamer φαίνεται τόσο περίεργο... Τουλάχιστον προσωπικά παίρνω PS μόνο για τα exclusives και στο PS4 είναι όλα single-player οπότε μικρή ζημιά :P.

Πάντως το παιχνίδι το δουλεύουν αρκετά χρόνια. Μακάρι να έχουν καταφέρει να παραδώσουν ένα τίτλο με διάρκεια 20+ ωρών όπως τo God of War. :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήρα ps4 τα χριστούγεννα στα 199ευρώ  μονο και μόνο γιαυτό το game ,αλλα πολύ το έχουν αργήσει.

φοβάμε οτι θα το λανσάρουν με το ps5 και οχι σαν ps4 exlusive έτσι οπως το πάνε.

λογικά το αργούν για να ειναι πλήρως συμβατό με το hardware του ps5 .

Επεξ/σία από makis269
πρόσθεση στο σχόλιο μου.
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Λες να παίξουν έτσι βρώμικα με το BC στη νέα γενιά? Τι να πω... Μένει να δούμε. Εγώ ένα πράγμα που θέλω είναι να σταματήσει να χρεώνεται το multiplayer μέσω συνδρομών. Μπορεί ο κόσμος να το έχει συνηθίσει πλέον αλλά για έναν PC Gamer φαίνεται τόσο περίεργο... Τουλάχιστον προσωπικά παίρνω PS μόνο για τα exclusives και στο PS4 είναι όλα single-player οπότε μικρή ζημιά :P.

Πάντως το παιχνίδι το δουλεύουν αρκετά χρόνια. Μακάρι να έχουν καταφέρει να παραδώσουν ένα τίτλο με διάρκεια 20+ ωρών όπως τo God of War. :D

Στην ίδια φάση είμαι πλεον. Μόνο για τα αποκλειστικα το ps και καθολου συνδρομή. 

Το παιχνίδι θα ειναι έπος. Τώρα για τη διάρκεια του, ας ειναι και οσο ηταν το πρώτο. Δεν νομίζω να φτάσει τη διάρκεια του Gow.

Κανεις νομιζω δεν μπορει να αποκλεισει μια ενδεχομενη χρεωση σε πακετα αναβαθμισης στα παιχνιδια του ps4, ωστε να εκμεταλλευονατι την πιο δυνατη μηχανη του ps5. To απευχομαι φυσικα, αλλα μου περνα σαφως απο το μυαλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Ενταξει υπερβολικο σεναριο  ,πολυ  δυσκολα θα υλοποιηθει κατι τετοιο .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ενταξει υπερβολικο σεναριο  ,πολυ  δυσκολα θα υλοποιηθει κατι τετοιο .

Μακαρι να διαψευστω Φωταρα. Μακαρι. Ομως εχουν δει πολλα τα ματια μας.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και media event και παρουσίαση στο state of play??

Ξεκινήστε να σκέφτεστε αφορμές για να κράξετε... Περιμένω κάτι πιο εντυπωσιακό απ το 'μας κάνουν τους γιους μας λεσβίες με τα πρότυπα που παρουσιάζουν' :P

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Ξεκινήστε να σκέφτεστε αφορμές για να κράξετε... Περιμένω κάτι πιο εντυπωσιακό απ το 'μας κάνουν τους γιους μας λεσβίες με τα πρότυπα που παρουσιάζουν' :P

Μου αρέσει να κράζω γενικά, αλλά νομίζω εδώ θα κάνω μια μικρή εξαίρεση 😁

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Idc dude γίνομαι και εγώ λεσβία αν δεν ήταν μόνο ps exclusive και μπορούσα να το παίξω με mouse+keyboard σαν άνθρωπος.😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...