Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 15/6/2019 στις 12:17 ΠΜ, Nistisimos είπε

Ξέφυγε σε αυτήν που κάνει την φωνή της Ellie, σε μια συνέντευξη, ότι θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο λένε...

Καλά ρε παιδιά ακόμα και να ισχύει το πιστεύετε?! Είναι prerecorded συνέντευξη θα το κόβανε.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 15/6/2019 στις 4:46 ΜΜ, costacurta είπε

Λογικά θα βγει τέλη Γενάρη 20. Φθινόπωρο 19 αποκλείεται λόγω death stranding. Επίσης δύσκολα να βγει σε ημερομηνία κοντά στο final Fantasy η το thousima. Ξέρουν τι κάνουν στη Sony το σωστό timing μπορεί να κάνει μια μετριότητα να φαντάζει τίμιο (εσένα βλέπω days gone) πόσο μάλλον να εκμεταλλευτουν ακόμα περισσότερο ένα πιθανό αριστούργημα 

Τελη Γεναρη παει αργα μακαρι να κανεις λαθος .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Τελη Γεναρη παει αργα μακαρι να κανεις λαθος .

Καλά να δω τι θα κάνεις όταν το δεις να ανακοινώνεται κανένα Μάρτιο ή Μάιο. 😜

Εγώ προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι θα βγει εκείνο το τρίμηνο. Τώρα πότε ακριβώς δεν με απασχολεί. Τα λεφτά θα υπάρχουν στην άκρη για day one αγορά. Ιούνιο μη βγει μόνο και πέσει πάνω σε εξεταστικές. Κρίμα θα ναι... για την εξεταστική 😁

Πάντως σπάνια βλέπεις developers να προσπαθούν να κρατήσουν το παιχνίδι τόσο κλειστό στις παρουσιάσεις τους. Η naughty dog έχει δείξει ελάχιστα πράγματα για να αποφύγει οτιδήποτε spoil. Το πρώτο the last of us είχε πόσα trailers πριν την κυκλοφορία του. Σε αυτό έχουμε 2 trailers τα οποία δεν αποκαλύπτουν τίποτα απολύτως για το story και το εκτενές ameplay της Ε3. Ελπίζω να δώσουν μόνο ένα trailer ακόμα ανακοινώνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα τελευταίο στο launch (που δε θα το δω όπως σ κάθε παιχνίδι που είμαι σίγουρος ότι θα πάρω). 

Επεξ/σία από naruto14
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως θα το παίξω στην definitive edition.......

Στο PS4 το TLOU (όπως και τα Uncharted 1,2,3) ήταν απόλαυση με τα butter smooth 60fps.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2

58 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Στο PS4 το TLOU (όπως και τα Uncharted 1,2,3) ήταν απόλαυση με τα butter smooth 60fps.

I agree. Αν και έχω σοβαρό θέμα με τα 30 fps πλέον έχοντας συνηθίσει τα 144 (το God of War με ενόχλησε αρκετά), το uncharted 4 δεν με πείραξε σχεδόν καθολου. Είχε φοβερή υλοποίηση motion blur που ξεγελουσε αρκετά. Και αυτό έρχεται από κάποιον που απενεργοποιει συνέχεια το motion blur σε ότι framerate και να παίζει... 

• Like 1

3 ώρες πριν, panther_512 είπε

Panther ξέρεις σε πάω αλλα sorry you are fucking nuts!!! :P Πρέπει να με δέσουν Houdini φάση για να μην μπω με το αμάξι μέσα στο game store. :D Πέρα από την πλακα και εγώ το ίδιο κάνω με τα περισσότερα games αλλα της ND τα games είναι τόσο polished day 1 που είναι παρα πολύ περίεργο για τις εποχές που ζούμε. Τα 30fps το καταλαβαίνω δεν είναι για όλους οποτε σου δίνω αυτό. ;)

• Like 3

3 ώρες πριν, panther_512 είπε

Nαι ρε φιλε  τι υπομονη ειναι αυτη ? Ιωβεια    !

Εγω παλι  δεν μπορω να περιμενω για κατι που θελω πολυ ουτε δευτερολεπτο.

• Like 2

Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Nαι ρε φιλε  τι υπομονη ειναι αυτη ? Ιωβεια    !

Εγω παλι  δεν μπορω να περιμενω για κατι που θελω πολυ ουτε δευτερολεπτο.

I know αλλα έχει κάποια χρονια που και εγώ έχω μπει σε αυτή την φάση (εκτος άμα είναι για δουλειά). ’μα συνηθίσεις μονο κέρδος έχεις μιας και παίρνεις το game πιο φτηνά με όλα τα DLC και τα patches. Τώρα που το λέμε μάλλον ήρθε καιρός για Kingdom Come, αρκετά ωρίμασε. ;)

• Like 1

Εγώ δυστυχώς δεν έχω πλέον τον ελεύθερο χρόνο για δεύτερα και τρίτα playthroughs. Τελευταία φορά ήταν με το Dark Souls 3. 

Από κεί και πέρα έχω εκπαιδεύσει πλέον τον εαυτό μου να κάνει πάρα πολύ υπομονή, στο gaming και όχι μόνο. 

Για το TLOU2 είναι πολύ πιθανό να έχουμε διαφορά ενός χρόνου μεταξύ release του παιχνιδιού και release PS5, αν όχι λιγότερο. Ένας χρόνος δεν είναι τίποτα, θα περάσει όπως το νερό. 

Τώρα, αν το PS5 φύγει για πολύ αργότερα, μπορεί να αναθεωρήσω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...