Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Η Σονυ ανακοινωνει σε καποιες περιπτωσεις πολυ κοντα την ημερομηνια κυκλοφοριας τοσο σε επιπεδο software οσο και σε hardware. Δεν μπορει να αποκλειστει και ενδεχομενη κυκλοφορια εντος του 19 κοινως..

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, anthkout είπε

Κανα νεο για την ημ/νια κυκλοφοριας της παιχνιδαρας???

Days Gone, Ghost of Tsushima, Death Stranding, The Last of Us 2 είναι όλα exclusives για 2019 release. Aντε να βγει το συγκεκριμένο αρχές 2020. Δεν νομίζω να ξεπεράσει την περσινή επιτυχία με RDR2, GOW, Spidey, Detroit αλλα looks very promising αυτό το έτος. :) Επίσης είναι πιο εύκολο να google, just saying ;)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, anthkout είπε

Ναι είναι εύκολο το google αλλά μ αρέσει η κουβεντούλα εδώ μέσα Κ η ανταλλαγή απόψεων  ;)

Ίσως η πιο normal και λογική απάντηση που έχω πάρει ποτε στο forum για το συγκεκριμένο θέμα, τουλάχιστον όσο θυμάμαι.

Πριν ένα χρόνο είπε ο σκηνοθέτης ότι είναι στο 60%, οποτε ένα χρόνο μετά να μην είναι στο 80%? E τέλος 2019 release γιατί μετά ανακοινώνουν λογικά και το PS5.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JTRGamer είπε

Είμαι πολυ τυχερός που πήρα Ps4 πριν λίγες βδομάδες γιατι θα απολάυσω και γω το TLOU2

Επαιξες το LOU που είναι απο τα καλύτερα;Τι έχεις παίξει έως τώρα;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Επαιξες το LOU που είναι απο τα καλύτερα;Τι έχεις παίξει έως τώρα;

Το χω τερματίσει 2 φορές το πρώτο The Last Of Us ναι.Στο PS3

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Το χω τερματίσει 2 φορές το πρώτο The Last Of Us ναι.Στο PS3

Εγώ 1 φορά στο PS4 στο normal,ίσως το ξαναπαίξω άλλη 1,αξίζει.Αλλά δεν κυνηγάω ποτέ trophies και δεν τρελαίνομαι για μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας,μπορεί να το παίξω στο δύσκολο και αν.

Δημοσ.

Το είχα τερματίσει στο ps4 πριν 3 χρόνια και τώρα το ξεκίνησα πάλι, ώστε να hypeαριστω λίγο για το 2.. 😂😂

Έπος απλα

• Like 1
Δημοσ.

και εγω τελειωσα την remaster το καλοκαιρι που περασε, στο PS4 μαζι με τον φιλο μoυ.

διασκεδαστικο αλλα παρα πολυ υπερεκτιμημενο. ελπιζω το σηκουελ να διορθωσει καποια απο τα προβληματα του.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ολα σχετικα ειναι. Εγω το θεωρω απο τα κορυφαια παιχνιδια που εχουν φτιαχτει ποτε, ενω αυτο και το Alan Wake ειναι τα αγαπημενα μου.

Και σε ανωτερα επιπεδα δυσκολιας το παιχνιδι μεταμορφωνεται.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, KilliK said:

και εγω τελειωσα την remaster το καλοκαιρι που περασε, στο PS4 μαζι με τον φιλο μoυ.

διασκεδαστικο αλλα παρα πολυ υπερεκτιμημενο. ελπιζω το σηκουελ να διορθωσει καποια απο τα προβληματα του.

Δηλαδή πώς είναι υπερκτιμημένο το tLoU; Με ποιόν τρόπο;

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει τρελό hype γύρω απ' το πρώτο.

Κι εγώ σαν τον KilliK, το έπαιξα για πρώτη φορά πέρσι, στο PS3.

Είναι πολύ δυνατό, δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί που να υποστηρίζουν κάτι διαφορετικό, αλλά ίσως λόγω hype να μην είναι ΤΟ παιχνίδι που περίμεναν κάποιοι.

Επίσης ίσως παίζει ρόλο ότι είναι game του PS3, που θεωρώ πως ώθησε την κονσόλα στα όριά της και ίσως ήταν κάτι ας πούμε πρωτόγνωρο για τα τότε δεδομένα.

Ενώ όταν βγήκε το remaster για το PS4 μάλλον είχε καταλαγιάσει κάπως ο ενθουσιασμός.

Βάλε και ότι κάποιοι, όπως εγώ και ο KilliK το παίξαμε μόλις το 2018 που στο ενδιάμεσο έχουν βγει πόσα άλλα, και κάπως έτσι διαβάζεις τέτοιες απόψεις.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, phanispal said:

Η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει τρελό hype γύρω απ' το πρώτο.

Κι εγώ σαν τον KilliK, το έπαιξα για πρώτη φορά πέρσι, στο PS3.

Είναι πολύ δυνατό, δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί που να υποστηρίζουν κάτι διαφορετικό, αλλά ίσως λόγω hype να μην είναι ΤΟ παιχνίδι που περίμεναν κάποιοι.

Επίσης ίσως παίζει ρόλο ότι είναι game του PS3, που θεωρώ πως ώθησε την κονσόλα στα όριά της και ίσως ήταν κάτι ας πούμε πρωτόγνωρο για τα τότε δεδομένα.

Ενώ όταν βγήκε το remaster για το PS4 μάλλον είχε καταλαγιάσει κάπως ο ενθουσιασμός.

Βάλε και ότι κάποιοι, όπως εγώ και ο KilliK το παίξαμε μόλις το 2018 που στο ενδιάμεσο έχουν βγει πόσα άλλα, και κάπως έτσι διαβάζεις τέτοιες απόψεις.

Δεν ξέρω σε ποιό κομμάτι εστιάζεις, αλλά ναι προφανώς αν κάποιος παίξει σήμερα πρώτη φορά tLoU, θα του φάνει dated στο κομμάτι των γραφικών και στο κομμάτι του gameplay. Μιλάμε για τίτλο εξαετίας. Ωστόσο, στην εποχή του το gameplay του (και τα γραφικά του προφανώς) ήταν ότι καλύτερο υπήρχε τη δεδομένη στιγμή. Έπαιρνε όλα τα σωστά κομμάτια που είχαμε δει στο genre και τα συνδύαζε άψογα.

Από εκεί και πέρα, στο κομμάτι της πλοκής, των χαρακτήρων και -κυρίως- της σκηνοθεσίας, δεν νομίζω ότι υπάρχει τίτλος που το ξεπερνάει αυτή τη στιγμή. Εντάξει, ίσως κάτι Detroit κλπ να έχουν καλύτερους χαρακτήρες (δεν το έχω παίξει ακόμα και δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα), αλλά αυτά δεν θεωρούνται κανονικά games με gameplay στα μάτια μου. Στο genre του δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο μέχρι σήμερα.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...