Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Να πω την αληθεια θα με πειραζε αν ο joel ειχε ρολο εκτακτης εμφανισης.Να τον δουμε συνολο μια ωρα μεσα στο παιχνιδι.

Μακαρι να μην ειναι ετσι και να μπορουμε να παιξουμε μαζι του.

Βάση με αυτά που είπαν στο panel υποθέτω θα δείξει Ellie και Joel στο Jackson εκεί που ήταν και το party στο trailer και "bad shit goes down" όπως είπε ο Neil, ο Joel και γενικά κόσμος πεθαίνει, από κάποιο raid λογικά και η Ellie goes mental, κάτι σαν το intro του πρώτου με ένα θάνατο αγαπημένου έτσι να σε βάλει στο πνεύμα :D Φαντάζομαι καμια ώρα το πολύ να δούμε Joel εκτος άμα έχει flashbacks. Όλα αυτά εννοείτε είναι υποθέσεις δικες μου στις οποιες καταλήγω με βάση όλων αυτών που έχουν δηλώσει οι δημιουργοί από το πρώτο announcement μέχρι σήμερα. :)

45 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ε οχι και απο τα καλυτερα ΑΙ οταν βλεπεις να περναει η Ellie μπροστα απο τους τυπαδες οταν παιζεις stealth και αυτοι να μην την παιρνουν χαμπαρι.

Και δεν καταλαβα τι wound system εχει το παιχνιδι που θεωρειται απο τα καλυτερα?Ενα συστημα με heal μεσω First aid εχει,για τι wound system μιλαμε ακριβως?

Το collision να είχε ένα θέμα, από εκεί και πέρα κανένας companion δεν μπορούσε να γίνει detected επίτηδες ώστε να μην γίνει το game babysitting chore και φύγει από το παράθυρο το stealth. Τώρα να μου πεις ότι μπορούσε να είναι καλύτερο?! Εννοείτε, αλλα ποιος το έχει κάνει καλύτερα, RE4 Ashley?! :P Επίσης δεν αναφέρθηκα στο healing mechanic (το οποιο δεν έλεγε πολλά αλλα ο επίδεσμος που έδενες έφευγε σιγά σιγά στην διάρκεια του gameplay, nice touch) αλλα στο wound system το οποιο είναι τα decals που μένουν στα npcs κυρίως αλλα και σε σένα. Θυμάσαι το πρώτο τυπά που έχει φρακάρει και άμα θες τον πυροβολείς στα μούτρα στην αρχή? Η σφαίρα αφήνει τρυπα και μπορείς να δεις να κυλάει αίμα. Όπου πυροβολήσεις μένει decal και υπάρχει hit reaction, και εννοείτε με shotguns κτλ φέγγουν κομμάτια. Το game είναι άξιο θαυμασμού για PS3 τίτλο. :) Fulgore νομίζω ήρθε καιρός να το ξανά βάλεις το game ;) μάλλον και εγώ :D

Τώρα για το AI το πως κινούνταν και το πως σε παίρναν πρέφα καθώς μιλούσαν και αναμεταξύ τους θα θυμάσαι, όπως επίσης φαντάζομαι θυμάσαι το πως εξελίσσεται σιγά σιγά η Ellie και αρχίζει και doing shit από εκεί που δεν το περιμένεις, μην μου πεις δεν έμεινες την πρώτη φορα που πέταξε τούβλο ή που μαχαιρώνει για πρώτη φορα τον τυπά που σε πνιγει?! ;) Όλα αυτά unscripted έτσι? Έχω παίξει το game 6 φορες και ποτε δεν έγιναν στις ίδιες φάσεις. :)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οταν εγραψες για wound system νομιζα οτι αναφεροσουν σε καποιο μηχανισμο που να αφορουσε το gameplay γιαυτο και μου εκανε εντυπωση.

Για την Ellie αυτη καθαυτη δεν νομιζω να εγραψα καπου τιποτα για τον χαρακτηρα της και τι εξελιξη εχει.

• Like 1

Όχι γενικά μιλούσα Fulgore για τα καλά που έχει, βασικά αυτές οι λεπτομέρειες είναι που ξεχωρίζουν αυτήν την εταιρία με όλες τις άλλες :) Δηλαδή για μένα το W3 δεν συγκρίνετε στην ζυγαριά με κανένα άλλο game αλλα και πάλι άμα μου λέγαν να διαλέξω ένα από τα δυο το TLOU θα διάλεγα. :D Αφού μάθεις να το παίζεις είναι σαν ταινία. Επίσης έχω αναφέρει δυο φορες τα hidden mechanics και ξέχασα να πω πως γίνονται για όσους δεν ήξεραν...Άμα δεν έχεις melee και τραβήξεις rifle/shotgun και μετά μπεις σε melee βαράει με το κοντάκι σαν το E3 trailer, επίσης άμα δεν έχεις melee και πετάξεις τούβλο/μπουκάλι και μπει ο εχθρός σε stun τότε κανεις rush/sprint πατώντας μια φορα το melee και απευθείας τραβώντας sidearm μπαίνεις σε auto-aim καθώς βάζει τον εχθρό σε begging stance. ;) Τα συγκεκριμένα mechanics δεν αναφέρονται πουθενά in-game.

• Like 1

44 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όχι γενικά μιλούσα Fulgore για τα καλά που έχει, βασικά αυτές οι λεπτομέρειες είναι που ξεχωρίζουν αυτήν την εταιρία με όλες τις άλλες :) Δηλαδή για μένα το W3 δεν συγκρίνετε στην ζυγαριά με κανένα άλλο game αλλα και πάλι άμα μου λέγαν να διαλέξω ένα από τα δυο το TLOU θα διάλεγα. :D Αφού μάθεις να το παίζεις είναι σαν ταινία. Επίσης έχω αναφέρει δυο φορες τα hidden mechanics και ξέχασα να πω πως γίνονται για όσους δεν ήξεραν...Άμα δεν έχεις melee και τραβήξεις rifle/shotgun και μετά μπεις σε melee βαράει με το κοντάκι σαν το E3 trailer, επίσης άμα δεν έχεις melee και πετάξεις τούβλο/μπουκάλι και μπει ο εχθρός σε stun τότε κανεις rush/sprint πατώντας μια φορα το melee και απευθείας τραβώντας sidearm μπαίνεις σε auto-aim καθώς βάζει τον εχθρό σε begging stance. ;) Τα συγκεκριμένα mechanics δεν αναφέρονται πουθενά in-game.

Ισχύει το ότι δεν αναφέρονται. Και μου αρέσει που αφήνεται να τα ανακαλύψουμε μόνοι μας. Αν και γενικά οι συγκεκριμένοι μηχανισμοί έχουν ουσία στα μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας. Οτιδήποτε πριν από το hard, κάνει τo game περισσότερο action παρά survival. Το ιδανικότερο επίπεδο δυσκολίας για μένα για 1ο playthrough είναι το hard, για 2ο το survivor ενώ το grounded είναι απλά για μαζοχιστές. :P

• Like 1

• Moderators
48 minutes ago, vrwmiaris said:

Εάν υποθέσουμε ότι έχει πεθάνει ο τζοελ στο 3ο μέρος τι υπόθεση θα έχει;

Γιατί πρέπει ντε και καλά να υπάρξει τρίτο μέρος; 

Μπορεί να έχει conclusion η ιστορία στο δεύτερο μέρος. 

• Like 1

Παρατήρησα μόλις κάτι. Το imdb έχει ονομάσει την Laura Bailey ως Anna στο cast. Anna είναι το όνομα της μητέρας της Ellie. Από όσο ξέρω δεν είχαν δώσει όνομα για την νέα χαρακτήρα στο trailer του PGW πέρσι. Είναι απλά υπόθεση και το βάλαν έτσι? Μου κάνει εντύπωση.

https://www.imdb.com/title/tt6298000/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Παρατήρησα μόλις κάτι. Το imdb έχει ονομάσει την Laura Bailey ως Anna στο cast. Anna είναι το όνομα της μητέρας της Ellie. Από όσο ξέρω δεν είχαν δώσει όνομα για την νέα χαρακτήρα στο trailer του PGW πέρσι. Είναι απλά υπόθεση και το βάλαν έτσι? Μου κάνει εντύπωση.

https://www.imdb.com/title/tt6298000/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο νομίζω, υπόθεση είναι αλλα πολύ λογική αφού ξέρουμε ότι θα υπάρχει Anna και είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που δεν έχει ονομαστεί επίσημα, οποτε μάλλον είναι η Anna. Στην τελική σιγά μην φέραν γνωστη voice actress να κάνει κάποιον άσχετο χαρακτήρα. ;) Άσε που μοιάζουνε κιόλας. :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

9 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Από που ξέρουμε ότι θα υπάρχει Anna; Έχει γίνει επίσημη δήλωση;

Νομίζω το είχε πει ο Neil στην συνέντευξη μετά το δεύτερο trailer, θυμάμαι μίλησε για την Ellie που είναι έγκυος και για την μάνα της. Δεν μπορώ να θυμηθώ 100% μπορεί να κάνω λάθος αλλα θυμάμαι το είχε συζητήσει.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γιατί πρέπει στους μετα-αποκαλυπτικούς κόσμους να είναι όλες άσχημες;

Τα ζόμπι έφαγαν τα μέικαπ;

Φυσικη ομορφια ftw!:p

''0'' βαψιμο ftw!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...