Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Last of Us Part II: Μόνο η Ellie θα είναι playable - Το multiplayer επιστρέφει

http://www.vg24.gr/the-last-of-us-part-ii-ellie-playable-and-multiplayer/

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Aρα  επιβεβαιωνονται οι φημες πως  θα εχουμε μονο την Εllie  που θα μπορουμε να παιξουμε .Προσωπικα δεν με απασχολει αλλα ξερω αρκετο κοσμο που θα ξενερωσει .

55 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Aρα  επιβεβαιωνονται οι φημες πως  θα εχουμε μονο την Εllie  που θα μπορουμε να παιξουμε .Προσωπικα δεν με απασχολει αλλα ξερω αρκετο κοσμο που θα ξενερωσει .

συμφωνω

αλλη αισθηση ειχε η εναλλαγη και των δυο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, postfire είπε

The Last of Us Part II: Μόνο η Ellie θα είναι playable - Το multiplayer επιστρέφει

http://www.vg24.gr/the-last-of-us-part-ii-ellie-playable-and-multiplayer/

Η επίσημη δήλωση ή το video που το λέει ο Neil υπάρχει?! Έχω δει αν όχι όλες σχεδόν όλες τις συνεντεύξεις και δεν θυμάμαι πουθενά να το δηλώνει.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

ε βασικά πρωτεύουσας σημασίας καλό θα ήταν να είναι το gameplay :P μιας και μιλάμε για...videogame και όχι ταινία... εγώ πάντως δε θέλω να ξαναπαίξω κάτι σαν το πρώτο, που χάζευα την ιστορία και μετά έπαιζα διαδικαστικά ένα μέτριο και επαναλαμβανόμενο stealth σε συνδυασμό με ένα οριακά κακό shoot em up παιχνίδι, για να την προχωρήσω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

ε βασικά πρωτεύουσας σημασίας καλό θα ήταν να είναι το gameplay :P μιας και μιλάμε για...videogame και όχι ταινία... εγώ πάντως δε θέλω να ξαναπαίξω κάτι σαν το πρώτο, που χάζευα την ιστορία και μετά έπαιζα διαδικαστικά ένα μέτριο και επαναλαμβανόμενο stealth σε συνδυασμό με ένα οριακά κακό shoot em up παιχνίδι, για να την προχωρήσω...

Το game είχε από τα καλύτερα cover systems, wound systems, AI και το melee transition σε shooting και αντίστροφα ήταν παρα πολύ fluid. Επίσης οι εχθροί είχαν παρα πολύ καλο hit reaction. Εδώ το game είχε hidden gameplay mechanics, μέχρι και plea κάναν οι εχθροί μέσα στο gameplay, δεν λέω γούστα είναι αυτά αλλα μην χαρακτηρίζουμε κάτι που δεν μας άρεσε κακό, aint right bud ;) Πιο θεωρείς δηλαδή το καλύτερο 3rd person shooter/stealth στο PS3?!

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

mgs4

splinter cell

max payne 3

Arkham Asylum

hitman 2

μπορώ να σκεφτώ πολλά περισσότερα με απείρως πιο ουσιαστικό gameplay

το Last of us το τερμάτισα μόνο και μόνο για το στόρυ, τίποτα από τα παραπάνω δεν μου είπε κάτι, ίσα ίσα ήταν από τα πιο βαρετά, απλοικά και generic gameplays που έχω κάνει σε τέτοιου είδους παιχνίδια...δεν το λέω για να πηκάρω κάποιον φαν, το περιμένω και εγώ το νέο παιχνίδι, αλλά γενικά τα naughty dog games σίγουρα δεν είναι για όλους, εμένα πχ όλα τα uncharted, last of us και σια δε μπορώ να πω ότι τα παίζω για το gameplay τους...

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το MP3 δεν έχει stealth και σχεδόν ανύπαρκτο recoil στα όπλα, το ΑΑ δεν έχει shooting (best melee ever αλλα τελείως over the top), το Hitman 2 ήταν για PS2, το MGS4 έχει auto-aim και το 1st person shooting είναι πολύ δύσκολο και το Splinter Cell με εξαίρεση το τελευταίο τo shooting του ήταν πάντα μέτριο στην καλύτερη εκτος stealth. Σε συνδυασμό κανένα από αυτά που ανέφερες δεν υπερέχει, μεμονωμένα μάλλον το MGS/SC στο stealth, βασικά το SC γιατί το stealth του MGS ήταν λίγο over the top. Anyways εγώ πιστεύω ότι άμα δεις κανέναν που ξέρει να παίζει το game σωστά θα την δεις αλλιώς την φάση, μπορεί γενικά της ND να μην έχουν το καλύτερο shooting ever αλλα είναι far from bad ;) Anyways το Part 2 πάει το stealth/enemy AI σε άλλο level οποτε πιστεύω θα σου αρέσει περισσότερο.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

mgs4

splinter cell

max payne 3

Arkham Asylum

hitman 2

Το the last of us ξεπερναει για μενα ολα αυτα τα παιχνιδια σε gameplay. Toυλαχιστον απο το hard και πανω. (μονο το Batman θα εβαζα κοντα αν κ δεν μπορουν να συγκριθουν)

Ας αφησουμε στην ακρη τα Uncharted που σαφως εχουν υποδιεστερο gameplay. Για αυτο που κανουν ειναι καλα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Να πω την αληθεια θα με πειραζε αν ο joel ειχε ρολο εκτακτης εμφανισης.Να τον δουμε συνολο μια ωρα μεσα στο παιχνιδι.

Μακαρι να μην ειναι ετσι και να μπορουμε να παιξουμε μαζι του.

• Like 1

Επισκέπτης

Και εγω θα ξενερωσω.

Θα προτιμουσα στο μεγαλυτερο μερος να παιζεις με Joel.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το game είχε από τα καλύτερα wound systems, AI

Ε οχι και απο τα καλυτερα ΑΙ οταν βλεπεις να περναει η Ellie μπροστα απο τους τυπαδες οταν παιζεις stealth και αυτοι να μην την παιρνουν χαμπαρι.

Και δεν καταλαβα τι wound system εχει το παιχνιδι που θεωρειται απο τα καλυτερα?Heal μεσω First aid εχει και τιποτα αλλο,για τι wound system μιλαμε ακριβως?

Επεξ/σία από Fulgore

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ε οχι και απο τα καλυτερα ΑΙ οταν βλεπεις να περναει η Ellie μπροστα απο τους τυπαδες οταν παιζεις stealth και αυτοι να μην την παιρνουν χαμπαρι.

Παλι απο τα καλυτερα ειναι γιατι κανεις δεν το εχει κανει καλυτερα.

Αυτο σημαινει ''το απο τα καλυτερα''. Το ''αριστα'' ειναι κατι αλλο.

Αυτο με τον δευτερο χαρακτηρα ειναι αγκαθι για τα video games γενικοτερα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε στο κομματι αυτο,γιατι προσωπικα μονο στο grounded ευχαριστηθηκα καπως περισσοτερο το ΑΙ των αντιπαλων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...