Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεξαρτητως εαν μας αρεσει η πλοκη, το σεναριο, το δεσιμο των χαρακτηρων και η εξελιξη τους  (δεν παραμενουν σταθεροι οι χαρακτηρες στην απλη ζωη, ποσο μαλλον σε ενα post apocalyptic κοσμο ξερετε λογικα που τα παντα θελουν να σε σκοτωσουν ακομη και οι ανθρωποι), οι νεοι χαρακτηρες και η αλλαγη δυναμικης στους ρολους και στο πως χειριζεται την κατασταση σκηνοθετικα με αυτο το emotional rollercoaster νομιζω οπως ειχα πει στην αρχη θα πρεπει να θυμομαστε ολοι οτι το παιχνιδι λεγεται..

THE LAST OF US. Οχι " THE ADVENTURES OF ELLIE AND JOEL IN ZOMBIELAND".. Το οτι καποιοι θελετε εμμονικα να πιστευετε το δευτερο ή απλα σας λερωσαν την εικονα των αγαπημενων σας χαρακτηρων, επειδη εσεις δεθηκατε ετσι με το παιχνιδι και τους χαρακτηρες ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο το πως γουσταρε ο Druckmann να κινηθει το sequel.. Υπαρχει και αυτο το σεναριο και αυτη η προοπτικη στο σινεμα, στα βιβλια και συνεπαγομενα σεναριακα και στα παιχνιδια.Να θυμισω επισης οτι υπο καθεστως εντονου στρες και αποτομων συναισθηματικων αλλαγων ή βιας στην ζωη μας, οταν απειλουνται ανθρωποι που αγαπαμε ή χανεται το εδαφος κατω απο τα ποδια μας σε λιγες στιγμες ΟΛΟΙ μας ειμαστε ικανοι για το χειροτερο και για πραγματα που για καποιους φαινονται χαζα.. Για θεματα "σεξουαλικων και ερωτικων" προτιμησεων δεν θα σχολιασω καν.. Εδω μπαινουμε σε αχαρτογραφητα νερα για πολλους που ειναι υποτιθεται ριζοσπαστικοι σαν χαρακτηρες αλλα στην πραγματικοτητα η πουριτανιστικη τους φυση δεν τους αφηνει να αγιασουν.. Ενταξει πουλαει η σεξουαλικη απελευθερωση τι να κανουμε τωρα προσπεραστε το.. :D

Λεμε την αποψη μας αλλα αν εμμενουμε οτι τα εκανε σκ@τ@ o Druckmann επειδη δεν μας αρεσει εμας ολο αυτο και κυριως απαιτουμε απο τον αλλο να δεχθει οτι το παιχνιδι ειναι μαυρο χαλι και αυτο δεν επιδεχεται κριτικης (λες και ειναι κανα δογμα αυτη η αποψη) ή επειδη δεν δικαιολογει τις δικες μας αποριες μου θυμιζει μην πω τι σταση.. Ουτως ή αλλως ειναι μια αεναη και ΠΟΛΥ μεγαλη συζητηση που ευχαριστως να την καναμε πινοντας ενα καφε γιατι αλλιως θα γραφουμε σεντονια επι σεντονιων και ουσιαστικα χανεται η ουσια μεσα σε τοσα ποστ. Για αυτο θα σας παρακαλουσα προς χαριν ολων των σχολιαστων να μην πυροδοτειτε καποιοι το κλιμα με σχολια απολυτα γιατι ετσι μονο κλιμα για συζητηση δεν ευδοκιμει..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λετε ρε παιδι μου και οι μεν και οι δε..Ας βαλω να παιξω το παιχνιδι να δω παλι το μακαιρι να καρφωνει-κοβει μερικους λαιμους..

Και εμενα με χαλασε η πλοκη θα ηθελα διαφορετικη πορεια στο παιχνιδι αλλα προσωπικα απολαυσα το gameplay και αυτο ειναι που μετραει για μενα στην τελικη.

Αν και να πω την αμαρτια μου δεν απολαμβανω στο 100% το gameplay με την abby γινεται αγγαρεια η φαση με αυτην.Δυστυχως αυτο συμβαινει με οσους ειχαν δεθει με τους χαρακτηρες του πρωτου παιχνιδιου και δυσκολα θα αλλαξει αυτο το συναισθημα.Ισως αν δεν σε αναγκαζαν να παιξεις ως αυτη και απλα μαθαινες σταδιακα η στο τελος γιατι εκανε οτι εκανε θα ητανε καλυτερο παιχνιδι ακομη και για καποιον σαν εμενα που οπως ειπα ειχε δεθει με τζοελ-ελι.

Βεβαια ειπα να πω και εγω την κωλοτρυπιδα μου αποψη μου. :lol:

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

Τα εχω ξαναγραψει πολλοστως, εχω γελασει αυθεντικα με ορισμενες αναρτησεις εκ μερους των ''αρνητων''  και εχω αντιδρασει και αναλογα με τα απαραιτητα emojis και gifs.

Κατα τη γνωμη μου ΚΑΙ το 2o μερος ηταν συγκλονιστικο, εκτιμησα δε τρελα τη -Letters from Iwo Jima /Flags of our Fathers- προσεγγιση του Druckman στο παιχνιδι, το γεγονος οτι η ιστορια ειναι ιδωμενη και απο τις 2 εμπλεκομενες πλευρες κοινως. 

Ηταν ενας εξαιρετικα καλοδεχουμενος νεωτερισμος, που υποστηριχτηκε αψογα απο το σφιχτοδεμενο gameplay και τον (ετσι κι αλλιως) αδυσωπητο, μα και συναμα γοητευτικο κοσμο του παιχνιδιου. Αυτα εν ταχει γιατι ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να αναπτυξω και πολυ τις οποιες παρατηρησεις μου. Τα εχω βεβαια μοιραστει κατα το παρελθον στο παρον νημα.

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Ναι το 14χρονο έγινε σταδιακά badass 🤣🤣🤣🤣

Και κάθεσαι και μου φέρνεις για παράδειγμα το δεύτερο για ποιον λόγο; Δεν ανέφερα ότι δεν έχει τις δικές του βλακειες.

Αλλά όπως επέλεξα να αγνοήσω τις βλακειες του πρώτου και να το απολαύσω, έτσι κανω και με το δεύτερο.

Εσύ έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά ανάλογα τα γούστα σου.

Μετρo συγκρίσεις δεν έχεις? Suspension of disbelief?! Νομίζω ότι απλά γραφεις για να γραφεις. Ακόμα να πεις καλύτερα γραμμένους characters. It's ok buddy..

Είναι πιο εύκολο να πιστέψω ότι ένα 14 χρονων κοριτσάκι που γεννήθηκε μετά το event, μέσα σε ένα χρόνο αναγκάζεται να γίνει badass, για λόγους επιβίωσης, υπό την κατευθυνση ενός extremely seasoned survivor. Πολύ πιο εύκολο από το να πιστέψω ότι δυο 50 κιλά τύπισσες πάνε στην άλλη μεριά τις Αμερικής να βρούνε και σκοτώσουνε ένα ολόκληρο group από mercs. Και από εκεί ξεκινάει η κατηφόρα. Τώρα άμα εσένα σου φαίνεται το ίδιο και παρόμοιο, ok, τα περαστικά μου. Μακάρι και εγώ να ήμουν τόσο αδιάφορος και να περνούσα καλά με οτιδήποτε. Δες το Army of the Dead, θα το βρείς αριστούργημα! ;)

12 λεπτά πριν, kostiger είπε

Τα εχω ξαναγραψει πολλοστως, εχω γελασει αυθεντικα με ορισμενες αναρτησεις εκ μερους των ''αρνητων''  και εχω αντιδρασει και αναλογα με τα απαραιτητα emojis και gifs.

Κατα τη γνωμη μου ΚΑΙ το 2o μερος ηταν συγκλονιστικο, εκτιμησα δε τρελα τη -Letters from Iwo Jima /Flags of our Fathers- προσεγγιση του Druckman στο παιχνιδι, το γεγονος οτι η ιστορια ειναι ιδωμενη και απο τις 2 εμπλεκομενες πλευρες κοινως. 

Ηταν ενας εξαιρετικα καλοδεχουμενος νεωτερισμος, που υποστηριχτηκε αψογα απο το σφιχτοδεμενο gameplay και τον (ετσι κι αλλιως) αδυσωπητο, μα και συναμα γοητευτικο κοσμο του παιχνιδιου. Αυτα εν ταχει γιατι ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να αναπτυξω και πολυ τις οποιες παρατηρησεις μου. Τα εχω βεβαια μοιραστει κατα το παρελθον στο παρον νημα.

Εννοείτε, κάτι το διαφορετικό, ευχαρίστως, αλλα τι να το κάνω άμα το γράψανε με τα πόδια το σενάριο? Ρισκάρεις με κάτι διαφορετικό όταν είναι άψογα γραμμένο. Όχι ρίσκο, επάνω στο ρίσκο και ξεκινάει η χιονοστιβάδα. Δεν είναι τυχαίο πόσοι φύγαν από το studio. Μιλάμε για το πρώτο game ever από Sony με sex. Φαντάσου ποσο ψήσιμο χρειάστηκαν οι execs. Ewww...

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

6 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μετρo συγκρίσεις δεν έχεις? Suspension of disbelief?! Νομίζω ότι απλά γραφεις για να γραφεις. Ακόμα να πεις καλύτερα γραμμένους characters. It's ok buddy..

Είναι πιο εύκολο να πιστέψω ότι ένα 14 χρονων κοριτσάκι που γεννήθηκε μετά το event, μέσα σε ένα χρόνο αναγκάζεται να γίνει badass, για λόγους επιβίωσης, υπό την κατευθυνση ενός extremely seasoned survivor. Πολύ πιο εύκολο από το να πιστέψω ότι δυο 50 κιλά τύπισσες πάνε στην άλλη μεριά τις Αμερικής να βρούνε και σκοτώσουνε ένα ολόκληρο group από mercs. Και από εκεί ξεκινάει η κατηφόρα. Τώρα άμα εσένα σου φαίνεται το ίδιο και παρόμοιο, ok, τα περαστικά μου. Μακάρι και εγώ να ήμουν τόσο αδιάφορος και να περνούσα καλά με οτιδήποτε. Δες το Army of the Dead, θα το βρείς αριστούργημα! ;)

Οκ buddy 

• Like 1

42 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εννοείτε, κάτι το διαφορετικό, ευχαρίστως, αλλα τι να το κάνω άμα το γράψανε με τα πόδια το σενάριο? Ρισκάρεις με κάτι διαφορετικό όταν είναι άψογα γραμμένο. Όχι ρίσκο, επάνω στο ρίσκο και ξεκινάει η χιονοστιβάδα. Δεν είναι τυχαίο πόσοι φύγαν από το studio. Μιλάμε για το πρώτο game ever από Sony με sex. Φαντάσου ποσο ψήσιμο χρειάστηκαν οι execs. Ewww...

Δεν θα συμφωνησω οτι ειναι προχειρογραμμενο παικτη μου, αλλα και παλι...δεν τρεχει τπτ, δεν ειναι δυνατο να συμφωνουμε σε ολα..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα υποσχεθεί να μην ξαναγράψω αναλυτικά πάλι εδώ πέρα. Χάλαγα την πιάτσα και την ζαχαρένια μου και δεν υπάρχει λόγος tbh.

Με αυτή τη λογική όμως όσων διαβάζω εδώ μέσα και το δεύτερο matrix είναι καλύτερο από το πρώτο.😁 Περισσότερο "world building" έχει, περισσότερους και ποιοτικότερους ηθοποιούς, καλύτερη μουσική και εφέ, πιο πολύ "μυστήριο" με τους νέους χαρακτήρες (την prophet ή τον αρχιτέκτονα πχ) κλπ κλπ.

Στη συνείδηση των περισσότερων (και σε imdb/RT ratings) όμως ανταγωνίζεται το τρίτο για το ποιο είναι χειρότερο, το οποίο είναι κατόρθωμα imo. Όπως λοιπόν οι αφές Wachowski (πλέον είναι 2) έτσι και ο φίλτατος Dru(n)kman είχαν την απόλυτη δημιουργική ελευθερία να πάνε την σειρά όπως θέλουν. Ακόμα και το αγαπημένο μας scene (puke alert) ήταν κατ' εξαίρεση και εκτός των sony guidelines. Το θέμα είναι να έχουν και τα cohones, να ακούσουν το feedback από όλους και όχι να συνεχίζουν να διχάζουν την κοινότητα. Ή να βάζουν λάδι στη φωτιά, ενώ ταυτόχρονα κλαίγονται για το metacritic review bombing και τα death threats (που προφανώς είναι απαράδεκτα). Η πλάκα είναι ότι μετά το tweet του και ενώ ήταν μπροστά σε ψήφους, το έχασε από το Ghost Of Tsushima το players award τελικά. Ευτυχώς που έχουμε τους "ειδικούς" να τους δώσουν 10-20 βραβεία,😁 Είναι σχεδιασμένο from the scratch με τις βασικές αρχές του social engineering δηλαδή και συνεχίζει στο metaverse των social media τον χαβά του. Αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει καλή ή κακή διαφήμιση, παρά μόνο τζάμπα διαφήμιση.

Δε θα επεκταθώ πολύ γιατί το σενάριο είναι ένας αχταρμάς ψυχολογικών μεταπτώσεων με φτηνή χρήση shockers/plot devices για να σύρει το κουφάρι του αυτό το revenge story μέχρι το τέλος. Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματά μου. Απροκάλυπτα το παιχνίδι επιδιώκει κάποια πράγματα και χειραγωγεί τον παίχτη. Θα μου πεις και στο πρώτο μέρος δεν είχες την δυνατότητα επιλογής/ελέγχου των καταστάσεων. Αλλά εκεί τουλάχιστον είχες μια νέα IP και δεν είχες προσλαμβάνουσες για το πως θα αντιδράσουν οι χαρακτήρες καθώς ήταν νέοι. Στο part II, παίζεις άλλον Joel και Ellie. Literally. Ακόμα και αν σου θυμίζουν κάτι από τους αρχικούς χαρακτήρες (όπως στο πολύ όμορφο museum flashback), αμέσως μετά επιχειρήται με λύσσα force character deconstruct και hate απροκάλυπτα. Είναι πραγματικά αστείο κιόλας πόσο μονοδιάστατη και παιδική είναι αυτή η χειραγώγηση σε τόσο "deep" game.

@Virus200 δε πολύποστάρω για να σου λύσω την απορία γιατί δε ξέρω αν θα μείνουν τα posts. Ακόμα και τα simplest of the memes.😁

Επεξ/σία από ilos
  • Like 4
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι. Τωρα καταλαβα.. Aλλου τα βλεπω εγω τα cheap thrills και την φτηνη προσπαθεια αποδομησης επειδη δεν μας αρεσει αλλα επειδη καταλαβα που εστιαζεται η "θεματολογια της επιχειρηματολογιας" και η "ενσταση" δεν εχει νοημα καν..Μηπως οτι κατηγορουμε το υιοθετουμε ενδομυχα; :D 

Εχει καταντησει πλεον αστεια η προσπαθεια αποδομησης και ο αντιλογος δεν εχει νοημα προσωπικο απο την δικη μου πλευρα. 

Μιλαμε για ανατολη δυση η διασταση αποψεων δεν εχει καν νοημα μια συζητηση οταν δεν υπαρχει γονιμο εδαγος να βασισεις μια συζητηση.

Ας συμφωνησω λοιπον γιατι εχω σαν αρχη να μιλαω για τον εαυτο μου και οχι να ευαγγελιζω την αποψη μου σαν δογμα οτι διαφωνω καθετα με τον αντιλογο. Και οριζοντια μην σου πω.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ilos είπε

δε πολύποστάρω για να σου λύσω την απορία γιατί δε ξέρω αν θα μείνουν τα posts. Ακόμα και τα simplest of the memes.😁

Είναι λες και τους είπες ότι έχεις πρόβλημα γιατί γούσταραν με το game. Το ψέμα, false advertising, κτλ τα έχουν ξεχάσει ήδη. Αλλα ναι, δικό τους είναι ότι θέλουν κάνουν, λες και το φτιάχνουν για αυτούς, όχι για τους gamers. Αλλα όχι του gamers που αγοράσανε και αγαπήσανε το πρώτο game, τους "άλλους", ξες. Τι καλύτερο από το να διχάσεις το fan base με το να γίνεσαι χωρίς λόγο προκλητικός απλά για shock value χωρίς υπόβαθρο? Φαντάσου τι θα μας κάνανε άμα λέγαμε το game είναι τελείως μούφα. Εγώ 7 η 8 του έχω δώσει στο MC και αυτό με βαριά καρδια. Anyways όταν έχεις παίξει ένα από το καλύτερα games ever στο είδος και όχι μονο και δεν μπορείς να δεις τις χαοτικές διαφορες με το sequel, τότε ok, απλά φεύγεις και αφήνεις το πλοίο να φιλήσει το παγόβουνο. Oh well, ευτυχώς έχω αρκετούς block και κάνει αυτό το thread πιο υποφερτό ώρες ώρες. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 5
  • Confused 2

1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Ναι. Τωρα καταλαβα.. Aλλου τα βλεπω εγω τα cheap thrills και την φτηνη προσπαθεια αποδομησης επειδη δεν μας αρεσει αλλα επειδη καταλαβα που εστιαζεται η "θεματολογια της επιχειρηματολογιας" και η "ενσταση" δεν εχει νοημα καν..Μηπως οτι κατηγορουμε το υιοθετουμε ενδομυχα; :D 

Εχει καταντησει πλεον αστεια η προσπαθεια αποδομησης και ο αντιλογος δεν εχει νοημα προσωπικο απο την δικη μου πλευρα. 

Μιλαμε για ανατολη δυση η διασταση αποψεων δεν εχει καν νοημα μια συζητηση οταν δεν υπαρχει γονιμο εδαγος να βασισεις μια συζητηση.

Ας συμφωνησω λοιπον γιατι εχω σαν αρχη να μιλαω για τον εαυτο μου και οχι να ευαγγελιζω την αποψη μου σαν δογμα οτι διαφωνω καθετα με τον αντιλογο. Και οριζοντια μην σου πω.. 

Δικαίωμα σου είναι η οποιαδήποτε άποψη, όπως και δικαίωμα μου η δικιά μου. Ούτε με νοιάζει που βασίζεσαι, ούτε προσπαθώ να στην αλλάξω. Και εγώ έχω ένα φίλο που γούσταρε το 2ο matrix περισσότερο μόνο και μόνο επειδή είχε πολύ καλό OST.😁 //Juno Reactor τα σπάνε btw.

Αν σου φάνηκε ok to pacing από τα μισά και το story και δεν έχεις καμία ένσταση, σεβαστό. Δε συμφωνώ προφανώς, αλλά ναι τι να συζητήσουμε παραπάνω δεν είναι το Κυπριακό.😁 Γούστα είναι. Ούτε εμένα μου αρέσουν συνήθως οι ίδιες σειρές και ταινίες με τους φίλους μου, για αυτό και έχουν φάση οι αντιπαραθέσεις.

• Like 1

1 ώρα πριν, ilos είπε

Δικαίωμα σου είναι η οποιαδήποτε άποψη, όπως και δικαίωμα μου η δικιά μου. Ούτε με νοιάζει που βασίζεσαι, ούτε προσπαθώ να στην αλλάξω. Και εγώ έχω ένα φίλο που γούσταρε το 2ο matrix περισσότερο μόνο και μόνο επειδή είχε πολύ καλό OST.😁 //Juno Reactor τα σπάνε btw.

Αν σου φάνηκε ok to pacing από τα μισά και το story και δεν έχεις καμία ένσταση, σεβαστό. Δε συμφωνώ προφανώς, αλλά ναι τι να συζητήσουμε παραπάνω δεν είναι το Κυπριακό.😁 Γούστα είναι. Ούτε εμένα μου αρέσουν συνήθως οι ίδιες σειρές και ταινίες με τους φίλους μου, για αυτό και έχουν φάση οι αντιπαραθέσεις.

Το να μην αρεσει κατι σε ολους το ιδιο ειναι φυσιολογικο, αντικειμενικα ομως δεν μπορεις να πεις πως ειναι πατατα ενας απο τους καλυτερους τιτλους που εχουν κυκλοφορησει. Και μενα δεν μου αρεσουν πχ τα dark souls ή τα νεα assasin και μπορω να αναφερω αρκετα προβληματα που εχουν αλλα δεν μπορω να πω πως ειναι πατατες... 

• Like 2

2 ώρες πριν, ilos είπε

Αυτο λεω και εγω όμως να το πάρουμε λιγο χαλαρα με τους χαρακτηρισμούς και οποιον περνει η μπάλα. Κατα τα αλλα περι ορεξεως τα εχουμε πει κανένα απολύτως προβλημα.  Με το πως εκφράζεται μια αποψη είναι η ένσταση

1 ώρα πριν, mtifosi είπε

Το να μην αρεσει κατι σε ολους το ιδιο ειναι φυσιολογικο, αντικειμενικα ομως δεν μπορεις να πεις πως ειναι πατατα ενας απο τους καλυτερους τιτλους που εχουν κυκλοφορησει. Και μενα δεν μου αρεσουν πχ τα dark souls ή τα νεα assasin και μπορω να αναφερω αρκετα προβληματα που εχουν αλλα δεν μπορω να πω πως ειναι πατατες... 

Δε σου απαγορεύει κανένας να πεις τα DS πατάτα.Δεν υπάρχει νόμος ούτε θα σε δείρουμε.  Άποψη σου είναι. Το πρόβλημα σε μένα έγκειται στην παραπλάνηση. άλλο game έκανα preorder σε σχέση με αυτό που έπαιξα τελικά. Δεν είναι ότι δοκίμασα κάτι που ξέρω από πριν δε θα την παλέψω με το gameplay/genre (πχ Returnal) παρόλο που το θεωρώ αξιόλογο παιχνίδι. Απλά εγώ ξέρω από πριν ότι δε θα την παλέψω με το gamepad και το bullethell στοιχείο. Στο TLOU2 περίμενα την συνέχεια της ιστορίας από το πρώτο μέρος με τους ΙΔΙΟΥΣ χαρακτήρες. Όλα τα trailer (συμπεριλαμβανομένων και των fake όπου Jesse=Joel) σε αυτό συνηγορούσαν. Σε ένα παιχνίδι που είναι τόσο story driven παρατράγουδα σε αυτόν τον τομέα χαλάνε την εικόνα όλης της εμπειρίας.Δεν είναι Doom ή Monster Hunter δηλαδή να πω who cares.

Και όταν λέω ίδιους, μην παρεξηγηθώ δε με νοιάζει που παίζω την Abby αν ήταν χαρακτήρας που με ένοιαζε.Όλοι οι χαρακτήρες από το πρώτο παιχνίδι είναι διαφορετικοί άνθρωποι. Αυτό με εκνευρίζει.

• Like 2

3 ώρες πριν, ilos είπε

Like για Juno Reactor..

Παρεμπιπτόντως το 1ο Matrix ειναι με διαφορα το καλύτερο. Μου ειχε φύγει το κεφάλι όταν το είδα 22 ολόκληρα χρονάκια πισω. Αυθημερόν για πάρτη του είχα ανέβει Μαρούσι γιατι δεν με έψηνε να το δω σε θερινό. 

2 ώρες πριν, ilos είπε

Δε σου απαγορεύει κανένας να πεις τα DS πατάτα.Δεν υπάρχει νόμος ούτε θα σε δείρουμε.  Άποψη σου είναι. Το πρόβλημα σε μένα έγκειται στην παραπλάνηση. άλλο game έκανα preorder σε σχέση με αυτό που έπαιξα τελικά. Δεν είναι ότι δοκίμασα κάτι που ξέρω από πριν δε θα την παλέψω με το gameplay/genre (πχ Returnal) παρόλο που το θεωρώ αξιόλογο παιχνίδι. Απλά εγώ ξέρω από πριν ότι δε θα την παλέψω με το gamepad και το bullethell στοιχείο. Στο TLOU2 περίμενα την συνέχεια της ιστορίας από το πρώτο μέρος με τους ΙΔΙΟΥΣ χαρακτήρες. Όλα τα trailer (συμπεριλαμβανομένων και των fake όπου Jesse=Joel) σε αυτό συνηγορούσαν. Σε ένα παιχνίδι που είναι τόσο story driven παρατράγουδα σε αυτόν τον τομέα χαλάνε την εικόνα όλης της εμπειρίας.Δεν είναι Doom ή Monster Hunter δηλαδή να πω who cares.

Και όταν λέω ίδιους, μην παρεξηγηθώ δε με νοιάζει που παίζω την Abby αν ήταν χαρακτήρας που με ένοιαζε.Όλοι οι χαρακτήρες από το πρώτο παιχνίδι είναι διαφορετικοί άνθρωποι. Αυτό με εκνευρίζει.

Το πρόβλημα δεν είναι να μην αρέσει ένα παιχνίδι για την ιστορία του ή για τον οποιαδήποτε άλλο λόγο. Φυσικό είναι. Το πρόβλημα είναι όταν συγκρίνουμε δύο τίτλους με διαφορετικά standards. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...