Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, George7Byron είπε

Θα εκπλαγείς με την εξέλιξη του!Προσωπικά για μένα ήταν το game που συζητούσα περισσότερο απο όλα με άκρως θετικό τρόπο.Μετά το τέλος του το πρώτο παιχνίδι μου φάνηκε ένα καλογραμμένο intro για το πραγματικό Last of us 2...

Το ίδιο πίστευε και ένας φίλος που έκανε το καλο και πήρε μια "τύπισσα" από τον δρόμο για να την πάει σπίτι. :P

Πέρα από την πλακα περί γούστου κολοκυθόπιτα, αλλα χωρίς παρεξήγηση παραπάνω είδους σχόλια απλά με ξεπερνούν. Και ναι ok δεν δίνουν όλοι σημασία στο γράψιμο, χαρακτήρες, κτλ, αλλα όταν έχεις παίξει ένα εκπληκτικά γραμμένο πρώτο game, με μερικούς από τους καλύτερους γραμμένους χαρακτήρες σε video game, και μετά λες ότι το μετριότατο, γεμάτο plot holes και conveniences story, που φτύνει του βασικούς χαρακτήρες στα μούτρα κάνοντας τους τέρμα χαζούς, είναι το πραγματικό TLOU?! Αυτό γίνετε όταν παίζεις video games αντί να κανεις homework. :P

ps. Μην το πάρεις προσωπικά George17Byron και αρχίσουν να σβήνονται posts, γενικά μιλάω. ;) :P 

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πέρα από την πλακα περί γούστου κολοκυθόπιτα, αλλα χωρίς παρεξήγηση παραπάνω είδους σχόλια απλά με ξεπερνούν. 

Όχι εντάξει πέρα από το περί γούστα κολοκυθόπιτα και εγώ από τα μεριά μου κάτι τέτοια σχόλια με ξεπερνούν.

Gamers που έχουν μάθει βολικά plots με πρωταγωνιστές που νομίζουν ότι τους ανήκουν και αν το παιχνίδι δεν προωθηθεί σύμφωνα με τα δικά τους γούστα και όχι σύμφωνα με αυτά των δημιουργών τους τα θάβουν στα φόρουμ.

Συγχαρητήρια ξανά στην naughty dog που έσπασε τα τετριμμένα και δημιούργησε μια ενήλικη ιστορία ,με εκπληκτικούς πρωταγωνιστές και μια σκληρή πραγματικότητα που σε αυτόν τον κόσμο βγάζει φοβερό νόημα.

Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν παίζει την συνέχεια.

Abby μόνο σε αυτή την ζωή ;)

• Like 6

5 λεπτά πριν, George7Byron είπε

Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν παίζει την συνέχεια.

Εννοείτε, απλά το πρόβλημα είναι ότι δεν άρεσε στον μισό κόσμο, οποτε δεν το βρίσκω ως καλο για την εξέλιξη του franchise για καμια από τις δυο μεριές. Νομίζω και οι δυο θα προτιμούσαμε το game να ικανοποιούσε το μεγαλύτερο ποσοστό oπως το πρώτο. ;)

Εγώ προτιμώ αυτήν την εξέλιξη του franchise και ας μην έχει την μάζα του κόσμου μαζί του.Προτιμω το όραμα του δημιουργού που τυγχάνει να είναι στα γούστα μου.

Η sony δεν θα έχει θέμα με αυτό ,έχει το uncharted και το god of war με απλές ιστορίες καλού κακού να έχει ο κόσμος να παίζει.

Θέλουμε πρωτοτυπίες στο gaming και να σπάνε τα πρότυπα της προβλεψιμότητας.Προσωπικα πέτυχε διάνα σε αυτό η naughty dog.Εχει ένα ενήλικο franchise και ένα πιο consumer friendly το Uncharted να πορευτεί.

Το που πάει ο κόσμος δεν είναι κριτήριο της ποιοτητας

• Like 1

7 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Προς το παρόν η εντυπώσεις μου είναι mixed.

Προσωπικά μου αρέσει το survival στοιχείο. Θα γράψω περισσότερα αφού το τελειώσω.

Οι εντυπωσεις σου μεχρι και το τελος πιστευω θα συνεχισουν να ειναι Mixed και αναλογως αν θα σου αρεσουν οι οποιες αλλαγες γινουν σεναριακα+νεους χαρακτηρες,θα κρινει και αν θα σαρεσει περισσοτερο ή λιγοτερο απο το 1.

Σε Survival επιπεδο παντως εχει πολυ περισσοτερη δραση απο το πρωτο παιχνιδι.

• Thanks 1

απο καποιο σημειο και μετα, θα δει μεγαλη διαφορα στο gameplay σε σχεση με το 1ο παιχνιδι...ειναι πολυ βελτιωμενο σε σχεση με εκεινο...αλλα εχει αρκετα μεγαλη εισαγωγη...

4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

. Και ναι ok δεν δίνουν όλοι σημασία στο γράψιμο, χαρακτήρες, κτλ, αλλα όταν έχεις παίξει ένα εκπληκτικά γραμμένο πρώτο game, με μερικούς από τους καλύτερους γραμμένους χαρακτήρες σε video game, και μετά λες ότι το μετριότατο, γεμάτο plot holes και conveniences story, που φτύνει του βασικούς χαρακτήρες στα μούτρα κάνοντας τους τέρμα χαζούς, είναι το πραγματικό TLOU?! 

Θα πνιγούμε ρε συ. Σιγά σιγά αυτά. 🤣🤣🤣

• Like 3

Βλεπω τα ειπατε τα συμφωνησατε καποιοι μονοι σας.. Αυθυποβολη λεγεται..Υπαρχει και η εντελως αντιθετη προοπτικη, τα εχουμε πει αλλα οκ.. Δεν εχει νοημα.. 

Some things don't change..

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οι εντυπωσεις σου μεχρι και το τελος πιστευω θα συνεχισουν να ειναι Mixed και αναλογως αν θα σου αρεσουν οι οποιες αλλαγες γινουν σεναριακα+νεους χαρακτηρες,θα κρινει και αν θα σαρεσει περισσοτερο ή λιγοτερο απο το 1.

Σε Survival επιπεδο παντως εχει πολυ περισσοτερη δραση απο το πρωτο παιχνιδι.

Πολυ σωστος..

• Like 1

1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Θα πνιγούμε ρε συ. Σιγά σιγά αυτά. 🤣🤣🤣

Πριν πνιγείς προλαβαίνεις να πεις μερικούς καλύτερα γραμμένους χαρακτήρες?! Γιατί εγώ ξέρω ελαχιστους και το μονο game που θεωρώ έκανε καλύτερη δουλειά επάνω στο θέμα είναι το RDR2. Δηλαδή τι έκανε τον κόσμο και κόλλησε νομίζεις με το game?! Το χιλιό ειπωμένο zombie genre η το stealth/shooter gameplay που έχουμε δει επίσης χιλιάδες φορες? Feel free να πνιγείς αφού απαντήσεις. ;) Anyways τα ratings τα λένε όλα πια, ανούσιο να φοράτε παρωπίδες πολλοί. ✌️

ps. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες μιλάω για το πρώτο game, όχι το δεύτερο.

• Like 1

1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πριν πνιγείς προλαβαίνεις να πεις μερικούς καλύτερα γραμμένους χαρακτήρες?! Γιατί εγώ ξέρω ελαχιστους και το μονο game που θεωρώ έκανε καλύτερη δουλειά επάνω στο θέμα είναι το RDR2. Δηλαδή τι έκανε τον κόσμο και κόλλησε νομίζεις με το game?! Το χιλιό ειπωμένο zombie genre η το stealth/shooter gameplay που έχουμε δει επίσης χιλιάδες φορες? Feel free να πνιγείς αφού απαντήσεις. ;) Anyways τα ratings τα λένε όλα πια, ανούσιο να φοράτε παρωπίδες πολλοί. ✌️

ps. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες μιλάω για το πρώτο game, όχι το δεύτερο.

Ο κόσμος κόλλησε γιατί ως σύνολο το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Όχι γιατί είχε τους πιο καλογραμμενους χαρακτήρες.

Οι χαρακτήρες του last of us δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Ακόμα και η ιστορία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Καλά ειδικά το τέλος πιο τετριμμένο και προβλεπε πεθαίνεις. 

Σε χαλάει το δεύτερο παιχνίδι και οι σεναριακες ευκολίες, αλλά στο πρώτο προσπέρασες το γεγονός ότι είδαμε ένα 14χρονο κοριτσάκι να μ@μει και να σπέρνει οτιδήποτε βρίσκει μπροστά της.

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ο κόσμος κόλλησε γιατί ως σύνολο το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Όχι γιατί είχε τους πιο καλογραμμενους χαρακτήρες.

Οι χαρακτήρες του last of us δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Ακόμα και η ιστορία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Καλά ειδικά το τέλος πιο τετριμμένο και προβλεπε πεθαίνεις. 

Σε χαλάει το δεύτερο παιχνίδι και οι σεναριακες ευκολίες, αλλά στο πρώτο προσπέρασες το γεγονός ότι είδαμε ένα 14χρονο κοριτσάκι να μ@μει και να σπέρνει οτιδήποτε βρίσκει μπροστά της.

Αφού δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο τότε γιατί δεν λες μερικά? Με χαλάνε οι βλακώδεις σεναριακές ευκολίες και το χαζό γράψιμο. Τώρα σοβαρά το λες αυτό για την Ellie του πρώτου? Η Ellie του πρώτου σταδιακά έγινε badass, και άμα θυμάσαι μονο από απόσταση ήταν ok, από κοντά πέθαινες στο δεύτερο hit. Μέχρι και τα stealth animation δείχναν να ζορίζεται. Από το τούβλο έφτασε στο τόξο. Η Ellie του δυο παίρνει αγκαλιά το γκομενάκι, που ζήτημα να ζυγίζουν 100 κιλά μαζί, και πάνε να "μαμισουν" όπως είπες, ένα ολόκληρο military community. Πλακα μας κανεις?! :D Whatever dude. 😬

ps. A ναι, και όλο το game είχε ένα, ολόιδιο, stealth finisher, ένα, μέχρι το upgrade που το κάνει replace με κάτι παρόμοιo, ένα! Το πρώτο είχε τουλάχιστον τρία.

3 ώρες πριν, Virus200 είπε

I summon @ilos

Δυστυχώς δεν τον άκουσα και συνέχισα το δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Καλα να παθω ας πρόσεχα.

Μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μονος. Δεν μπορείς να σταματήσεις γιατί άμα εξαιρέσεις το story, chars το game είναι καταπληκτικό και δεν πιστεύεις με την καμια ότι θα πάει εκεί που πάει, αλλα πάει και δεν λέει να σταματήσει. :D Τουλάχιστον έχουμε να ελπίζουμε στο αχρείαστο remake του πρώτου, που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι επάνω στο τωρινό engine.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Για μένα και τα δύο TLOU είναι ισάξια αν και πολύ διαφορετικά. 

Το 1ο δίνει βαρύτητα στη σχέση μεταξύ Joel και Ellie και ο κόσμος έχει κάπως πιο δευτερεύον ρόλο. 

Το 2ο δίνει βαρύτητα στον κόσμο και στο πως επηρεάζει τους χαρακτήρες. Δείχνει πέρα από τις προφανείς δυσκολίες του κόσμου, τη σαπίλα του, τις δομές του, τον φανατισμό του, την έλλειψη νόμων και γενικότερα έχει εξαιρετικό worldbuilding.

Με ευχαρίστησαν και με άγγιξαν και τα δύο εξίσου αν και το 1ο ήταν σίγουρα πιο εύπεπτο και εύκολο να ταυτιστείς.

• Like 2

Ο κοσμος του 2ου ειναι οσο πιο αληθοφανης γινεται,εξαιρετικη απεικονιση και γενικο feeling απλα ξεχασαν οτι εχουμε δεθει με τους χαρακτηρες του 1ου και τους εφτυσαν καταμουτρα στο σεναριο και στις αντιδρασεις τους.

Προσωπικα για εμενα στο setting του 2ου αν συνεχιζοταν η συνδεση και το story των joel-ellie θα ηταν το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων(αλλωστε αυτο ειχε υποσχεθει ο drunkman) αντ αυτου ανακαλυφθηκε ο jerry,η abby κλπ κλπ και καταληξαμε σε αυτο το διχασμενο αποτελεσμα...

8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αφού δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο τότε γιατί δεν λες μερικά? Με χαλάνε οι βλακώδεις σεναριακές ευκολίες και το χαζό γράψιμο. Τώρα σοβαρά το λες αυτό για την Ellie του πρώτου? Η Ellie του πρώτου σταδιακά έγινε badass, και άμα θυμάσαι μονο από απόσταση ήταν ok, από κοντά πέθαινες στο δεύτερο hit. Μέχρι και τα stealth animation δείχναν να ζορίζεται. Από το τούβλο έφτασε στο τόξο. Η Ellie του δυο παίρνει αγκαλιά το γκομενάκι, που ζήτημα να ζυγίζουν 100 κιλά μαζί, και πάνε να "μαμισουν" όπως είπες, ένα ολόκληρο military community. Πλακα μας κανεις?! :D Whatever dude. 😬

ps. A ναι, και όλο το game είχε ένα, ολόιδιο, stealth finisher, ένα, μέχρι το upgrade που το κάνει replace με κάτι παρόμοιo, ένα! Το πρώτο είχε τουλάχιστον τρία.

Μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μονος. Δεν μπορείς να σταματήσεις γιατί άμα εξαιρέσεις το story, chars το game είναι καταπληκτικό και δεν πιστεύεις με την καμια ότι θα πάει εκεί που πάει, αλλα πάει και δεν λέει να σταματήσει. :D Τουλάχιστον έχουμε να ελπίζουμε στο αχρείαστο remake του πρώτου, που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι επάνω στο τωρινό engine.

Ναι το 14χρονο έγινε σταδιακά badass 🤣🤣🤣🤣

Και κάθεσαι και μου φέρνεις για παράδειγμα το δεύτερο για ποιον λόγο; Δεν ανέφερα ότι δεν έχει τις δικές του βλακειες.

Αλλά όπως επέλεξα να αγνοήσω τις βλακειες του πρώτου και να το απολαύσω, έτσι κανω και με το δεύτερο.

Εσύ έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά ανάλογα τα γούστα σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...