Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Είτε με 30, είτε με 60, είτε με νι εις την νιοστή fps η πατάτα θα παραμείνει πατάτα.😁 Αν βγει patch αλά Snyder's Cut στο Justice League, τα ξαναλέμε.

Moυ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι..

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Damn. Περίμενα πως και πως αυτή την αναβάθμιση για δεύτερο playthrough. Εντωμεταξύ πρόσεξε πως είχε τιμή πώλησης 25κατι και ξανάανέβηκε 40πλας. 

Δημοσ.

Βγάζουν στο cinematic παιχνίδι στο οποίο ελάχιστο νοημα εχει το δεύτερο playthrough αντι να βγάλουν για το bloodborne που το ζητάει το community δεν ξέρω και γω απο πότε.. 😕

• Thanks 1
Δημοσ.

Δηλαδη εμεις που δεν το παιξαμε και ειναι στο ραφι ακομα να το ξεκινησουμε σε PS5 ή υπαρχει πιθανοτητα να βγει και κανονικο upgrade σε γραφικα κτλ;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ADHD είπε

Βγάζουν στο cinematic παιχνίδι στο οποίο ελάχιστο νοημα εχει το δεύτερο playthrough αντι να βγάλουν για το bloodborne που το ζητάει το community δεν ξέρω και γω απο πότε.. 😕

Να σου πω για το Bloodborne θα προτιμούσα ένα κανονικό remaster με επιπλέον βελτιώσεις παρά ένα απλό ξεκλείδωμα στα 60fps.. Μακάρι να το αναλάμβανε η Bluepoint..

Όσο αναφορά το TLOU2 τώρα, είναι η πρώτη φορά που το παίζω και ο τεχνικός τομέας είναι όντως φοβερός. Και το 60άρι φαίνεται να είναι και κλειδωμένο. Ελπίζω να δούμε και το Uncharted 4 σύντομα. Απορώ γιατί η Sony βγάζει τόσο αργά τα patches για τα 1st party games. 

• Like 1
Δημοσ.

Για το bloodborne έχει βγει η βρώμα εδώ και καιρό για "remaster" και 60fps όπως έγιναν και στην περίπτωση των nioh για ps5, pc του χρόνου λογικά.

0 care προσωπικά.

Νέες Ip ή έστω δυνατά sequels διψάμε. Ακόμα και ολικά remakes τύπου DeS θα τα παίξουμε τον πρώτο μήνα και μετά collect dust.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Να σου πω για το Bloodborne θα προτιμούσα ένα κανονικό remaster με επιπλέον βελτιώσεις παρά ένα απλό ξεκλείδωμα στα 60fps.. Μακάρι να το αναλάμβανε η Bluepoint..

Όσο αναφορά το TLOU2 τώρα, είναι η πρώτη φορά που το παίζω και ο τεχνικός τομέας είναι όντως φοβερός. Και το 60άρι φαίνεται να είναι και κλειδωμένο. Ελπίζω να δούμε και το Uncharted 4 σύντομα. Απορώ γιατί η Sony βγάζει τόσο αργά τα patches για τα 1st party games. 

Θα διαφωνησω καθετα/οριζοντια και με οποιο τροπο μπορω.. :P 

Το bloodborne για εμενα ειναι τελειο οπως ειναι, εχει φοβερη ατμοσφαιρα δεν χρειαζεται κατι παραπανω απο ενα 60fps patch και τελος παντων αν γινει καποιο remaster τοτε να το κανει η FROM, η bluepoint για εμενα τα εκανε θαλασσα στο DeS, κατεστρεψε την ατμοσφαιρα εντελως. Το UI ειναι σαν mobile game, η ατμοσφαιρα εχει χαθει εντελως και εχει γινει ενα Mortal Kombat x Skyrim artstyle το οποιο δεν μου αρεσει καθολου. Γουστα αλλα ας ασχοληθει με κατι αλλο καλυτερα η συγκεκριμενη εταιρεια.. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ADHD είπε

Θα διαφωνησω καθετα/οριζοντια και με οποιο τροπο μπορω.. :P 

Το bloodborne για εμενα ειναι τελειο οπως ειναι, εχει φοβερη ατμοσφαιρα δεν χρειαζεται κατι παραπανω απο ενα 60fps patch και τελος παντων αν γινει καποιο remaster τοτε να το κανει η FROM, η bluepoint για εμενα τα εκανε θαλασσα στο DeS, κατεστρεψε την ατμοσφαιρα εντελως. Το UI ειναι σαν mobile game, η ατμοσφαιρα εχει χαθει εντελως και εχει γινει ενα Mortal Kombat x Skyrim artstyle το οποιο δεν μου αρεσει καθολου. Γουστα αλλα ας ασχοληθει με κατι αλλο καλυτερα η συγκεκριμενη εταιρεια.. :P 

Κανένα πρόβλημα. Καταλείγουμε στο ότι είναι καθαρά θέμα προσωπικών προτιμήσεων. Εμένα η ατμόσφαιρα στο νέο DeS μου άρεσε πολύ και την θεώρησα ένα κλικ πιο πάνω από το original.

Η From δυστυχώς δεν το κατέχει καθόλου το τεχνικό κομμάτι οπότε μου είναι πολύ δύσκολο να τους φανταστώ να κάνουν remaster οποιασδήποτε μορφής. 

Με το Bloodborne μπορώ να πω ότι θα έμενα ικανοποιημένος έστω με ένα απλοικό 4Κ60 boost με καλό ΑΑ/AF και HDR. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Κανένα πρόβλημα. Καταλείγουμε στο ότι είναι καθαρά θέμα προσωπικών προτιμήσεων. Εμένα η ατμόσφαιρα στο νέο DeS μου άρεσε πολύ και την θεώρησα ένα κλικ πιο πάνω από το original.

Η From δυστυχώς δεν το κατέχει καθόλου το τεχνικό κομμάτι οπότε μου είναι πολύ δύσκολο να τους φανταστώ να κάνουν remaster οποιασδήποτε μορφής. 

Με το Bloodborne μπορώ να πω ότι θα έμενα ικανοποιημένος έστω με ένα απλοικό 4Κ60 boost με καλό ΑΑ/AF και HDR. 

Ναι μαλλον θα διαφωνησουμε σε αυτο. :P 

Κοιτα γενικα δεν ειναι μονο η FROM αλλα οι Ιαπωνες γενικα βλεπουμε οτι δεν το εχουν με το τεχνικο κομματι και με το optimization επισης αλλα ειναι φοβεροι στην ατμοσφαιρα οποτε θα συμφωνήσω με την τελευταια προταση και εγω θα ημουν κατι παραπανω απο ικανοποιημενος. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Ναι μαλλον θα διαφωνησουμε σε αυτο. :P 

Κοιτα γενικα δεν ειναι μονο η FROM αλλα οι Ιαπωνες γενικα βλεπουμε οτι δεν το εχουν με το τεχνικο κομματι και με το optimization επισης αλλα ειναι φοβεροι στην ατμοσφαιρα οποτε θα συμφωνήσω με την τελευταια προταση και εγω θα ημουν κατι παραπανω απο ικανοποιημενος. 

Συμφωνώ σχετικά με τους Ιάπωνες και το τεχνικό. Αξιοσημείωτη εξαίρεση πάντως η Capcom με την RE Engine η οποία έχει πολύ καλή αναλογία performance και visuals.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Συμφωνώ σχετικά με τους Ιάπωνες και το τεχνικό. Αξιοσημείωτη εξαίρεση πάντως η Capcom με την RE Engine η οποία έχει πολύ καλή αναλογία performance και visuals.

Ισχυει αυτο, ειδικα στο MHR εδωσε ρεστα η RE engine, αναλογικα και με τη δυναμη που εχει το switch το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο. Μου τα χαλασε λιγο στο Village στο pc αλλα οκ κανεις δεν ειναι τελειος και ενταξει λογικα θα βγει patch. :P 

• Like 1
Δημοσ.

κ γω το χα παιξει στο απλο ps4 σε 1080 σε 65αρα στα 2 μετρα δεν ηταν κ ότι καλυτερο στα 4 ηταν μια χαρα

το ιδιο σε ps5 που νε 4κ στην ιδια 65αρα εμφανισιακα ειναι υπεροχο ειδικα στα 3-4 μετρα οποτε ναι λογικα ειναι η αναλυση κ η αποσταση 

Δημοσ.
Στις 19/5/2021 στις 8:59 ΜΜ, ilos είπε

Είτε με 30, είτε με 60, είτε με νι εις την νιοστή fps η πατάτα θα παραμείνει πατάτα.😁 Αν βγει patch αλά Snyder's Cut στο Justice League, τα ξαναλέμε.

Παραλίγο να με πνίξεις ρε....ούτε Ellie να σε λέγαν! :P

Δημοσ.

Προς το παρόν η εντυπώσεις μου είναι mixed. Αφήνοντας στην άκρη το αμφιλεγόμενο political correctness, το παιχνίδι σε θέμα πλοκής δεν έχει το δυνατό ξεκίνημα του TLOU1. Όλα εξελίσσονται κάπως αργά και λίγο βαρετά. Έχω παίξει κάπου στις 5 ώρες βέβαια, δεν ξέρω τι γίνεται παρακάτω, αλλά λίγο αργό προς το παρόν.

Το gameplay είναι ΟΚ, στα πρότυπα του πρώτου παιχνιδιού. Προσωπικά μου αρέσει το survival στοιχείο. Θα γράψω περισσότερα αφού το τελειώσω.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Προς το παρόν η εντυπώσεις μου είναι mixed. Αφήνοντας στην άκρη το αμφιλεγόμενο political correctness, το παιχνίδι σε θέμα πλοκής δεν έχει το δυνατό ξεκίνημα του TLOU1. Όλα εξελίσσονται κάπως αργά και λίγο βαρετά. Έχω παίξει κάπου στις 5 ώρες βέβαια, δεν ξέρω τι γίνεται παρακάτω, αλλά λίγο αργό προς το παρόν.

Το gameplay είναι ΟΚ, στα πρότυπα του πρώτου παιχνιδιού. Προσωπικά μου αρέσει το survival στοιχείο. Θα γράψω περισσότερα αφού το τελειώσω.

Θα εκπλαγείς με την εξέλιξη του!Προσωπικά για μένα ήταν το game που συζητούσα περισσότερο απο όλα με άκρως θετικό τρόπο.Μετά το τέλος του το πρώτο παιχνίδι μου φάνηκε ένα καλογραμμένο intro για το πραγματικό Last of us 2...

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...