Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, icenex είπε

Remaster μονο για το 60αρι καρε νομιζω θα ειναι τραγικο.Τωρα να αναβαθμισουν γραφικα και πες να βαλουν μεσα rtx, καπως οκ... αν η τιμη ειναι αναλογη και οχι full..Το λιγοτερο που εχουν να κανουν σε οσους πηραν το παιχνιδι στο 4 θα ειναι να βαλουν τσαμπε το 60αρι δεν νομιζω να ειναι χρειαζεται ιδιαιτερο γραψιμο στον κωδικα.Αλλα και να θελει λιγη δουλεια νομιζω ηθικα το λιγοτερο που εχεις να κανεις σε οσους τιμησαν το παιχνιδι και δεν ειναι λιγοι οι αγοραστες ειναι να δειξεις και εσυ με την σειρα σου οτι τους τιμας με το support σου.Στην τελικη ειναι παιχνιδι που δεν εχει κλεισει ουτε μισο χρονο δεν μιλαμε για ενα παιχνιδι 2-3 ετων.

Βασικα καθολου δουλεια δεν θελει optimization απλα να δουν μηπως υπαρξουν τιποτα θεματα σε επιπεδο physics χρειαζεται φανταζομαι επειδη αλλαζει η συμπεριφορα σε locked framerate και εχει γραφτει με γνωμονα τα 30. 

Προφανως το ειπα ειρωνικα και ειναι ευκολο να γινει, αλλα πολυ περισσοτερο βλεπω πιθανο να κανουν ενα facelift οπως στο προηγουμενο (τι rtx ουτε για αστειο) αργοτερα και να το πουλησουν και αυτο ξεχωριστα σαν ps5 version παρα να δωσουν ενα patch free of charge.. 

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικα το μονο που ελπιζω πλεον ειναι να παραδωσουν ενα εξαιρετικο mp κοντα στο 1ο factions και να με αποζημιωσουν για την κακη εμπειρια😅

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Θα έπρεπε, αλλα μπροστά στο χρήμα τι είναι το ψέμα και η απάτη. Ευτυχώς δεν κλαίω τα 70 euro. :)

Αν κάποιος άσχετος δει τώρα αυτό το trailer, θα νομίζει ότι είναι σίγουρα ps5/SeX game. Ακόμα και το DeS remake που παίζω atm τεχνικά είναι πιο πίσω σε πάρα πολλά πράγματα και ας μη τρέχει στην τοστιέρα.😆

Παρόλα αυτά καταλαβαίνω δε θα μπορούσαν να το δείξουν αυτό το πράγμα πριν το launch γιατί είναι τίγκα στα spoilers. Και κυρίως τίγκα στα Abby parts, οπότε θα σου χάλαγαν και την "σουπρίζ".😆

Μόνο σκέφτομαι ότι αν είχε διαφορετικό story. σειρά/οπτική και προπαντός pacing, θα μιλάγαμε για το GOAT. Φαντάσου για παράδειγμα να ξεκίναγες ως Abby σε στυλ όπως ήταν το day 2-3 της (γιατί πραγματικά το 1 ήταν τρισάθλιο) και να πήγαινες προς τη μέση του παιχνιδιού στο Jackson. Πάλι θα χαλιόσουν από την παραπληροφόρηση/jab8 στην αρχή, αλλά θα είχες πάρα πολύ μεγάλη περιέργεια για το τι θα συμβεί και που το πάει στην συνέχεια. Δηλαδή το fuel του game στην αρχή θα ήταν η περιέργεια και όχι η τυφλή δίψα για εκδίκηση. Θα υπήρχε και αυτό αλλά για τα later chapters. Πιστεύω το game μετά θα απογειωνόταν παίζοντας μόνο ως Ellie στο δεύτερο μισό. Ειδικά το Ellie Seattle day 1 που είναι και το καλύτερο chapter στο game. Απλά θα χρειαζόταν rewrite όλο το theater scene και σβήσιμο αρκετά πράματα από το τέλος. Προσπάθησε όμως να την δει μεμέντο το game με αποτέλεσμα να φας το cliffhanger του Ellie Seattle Day 3 στη μάπα και να σου σβήσει την επιθυμία με fillers (zoo flashback) και το πιο κωμικοτραγικό chapter στην ιστορία του gaming (Abby chapter 1). Με κερασάκι στη τούρτα το gringe του αιώνα για επίλογο σε αυτή τη 2ωρή μπούρδα ολκής. 😁 Είναι το μόνο game που έχω παίξει ποτέ που πραγματικά πιέστικα/χαλάστηκα και έκανα υπομονή/αγγαρεία για να το τελειώσω. Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο προειδοποιώ όσους το παίξουν ότι θα βιώσουν την μεγαλύτερη "κοιλιά" που έχει κάνει video game στην ιστορία του gaming. Σε αυτό τον τομέα είναι το GOAT.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Ναι ίσως να ήταν καλύτερα έτσι όπως λες αλλα θα προτιμούσα όλο το Crabby chapter να μην υπήρχε η να μην ήταν playable, η έστω fuckin DLC, και ίσως, ίσως σωζότανε. Το story driven το σκότωσε, γιατί άμα εξαιρέσεις story, chars το game είναι αριστούργημα. Aντε να δούμε και την σειρά στο HBO, αν και με φοβίζει ποσο βαθιά είναι το χέρι του Neil στο παντελόνι του.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ilos είπε

Είναι το μόνο game που έχω παίξει ποτέ που πραγματικά πιέστικα/χαλάστηκα και έκανα υπομονή/αγγαρεία για να το τελειώσω.

Γιαυτο σου ειχα γραψει παλιοτερα οτι επρεπε να ειχες αναφερει την βαθμολογια που ηθελες πραγματικα να βαλεις,με βαση τοσο ποσο πολυ δεν σαρεσε το παιχνιδι.

Ουτε για μενα ειναι το παιχνιδι συνολικα για 10/10 ,goty(αν και σε μεμονωμενες κατηγοριες ανετα ειναι) και τα σχετικα,επειδη δεν απολαυσα οσο ηθελα την ιστορια/χαρακτηρες συνολικα,αλλα ειπαμε ενα μετρο....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Καλα δε βλέπω το λόγο να μην  ειναι αποδεκτές και οι απόψεις ανθρωπων που δεν τους άρεσε το παιχνίδι. Πολλά "αριστουργήματα" δε μου εχουν αρέσει και πολλές "μετριότητες" εχουν αγαπηθεί. Από τη στιγμή που γίνεται καλή κουβέντα και ο άλλος έχει τα επιχειρηματά του, και 5 να του βαλει, απολυτα αποδεκτο :) 

Βεβαια αν το παράπονο ειναι γιατι υπάρχουν "ατζέντες", εγω παταω mute. συζήτηση με λογικά επιχειρήματα είπαμε :P 

• Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

As we close out a year that has seen its challenges as we all live through a global pandemic, there have been bright moments too. One exciting moment for Naughty Dog was the long-anticipated release of The Last of Us Part II in June. Another moment comes today as we wanted to share some other terrific news about the studio.

At an all-studio meeting today, we announced some well-deserved promotions:

Neil Druckmann now joins me as Co-President of Naughty Dog, after serving almost three years as Vice President. In addition, we’re welcoming Alison Mori and Christian Gyrling as Vice Presidents of Naughty Dog. Prior to becoming Vice President, Alison served as our Director of Operations and Christian served as our Co-Director of Programming.

We have such an incredible team at Naughty Dog and being able to work alongside each and every one of them is especially meaningful these days. I feel proud of the team when I’m able to recognize their accomplishments and contributions to the studio. Please join me in giving them all a big congratulations!

https://www.naughtydog.com/blog/studio_announcement_dec2020

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

Καλα δε βλέπω το λόγο να μην  ειναι αποδεκτές και οι απόψεις ανθρωπων που δεν τους άρεσε το παιχνίδι.

Ναι μονο στην περιπτωση που αναφερομαι,δεν γινεται καποια κουβεντα ,γιατι ο αλλος εχει σχηματισει την οποια αποψη του για το παιχνιδι και απλα την σπαμαρει παντου/σε αλλα θεματα. Μεχρι και ο ιδιος το ειχε παραδεχτει παλιοτερα οτι ηταν υπερβολικο ολο αυτο που εκανε,αλλα βλεπω δεν αντεξε και επεστρεψε δριμύτερος 😛,εξου και η πιο πανω μου απαντηση.

Το ξαναλεω,δεν εχω θεμα εαν σε καποιον δεν αρεσε καθολου το last of us part 2,αν δεν το παιξει ποτε,αν το επαιξε μεχρι την μεση και το αφησε και παει λεγοντας. Μια απο τα ιδια και το αλλο ακρο του να του αρεσει καποιου τοσο πολυ που να το θεωρει''τελειο''και να μην δεχεται κουβεντα για τιποτα.

Το να το γραφει αυτο συνεχεια(που περναει σε βαθμο σπαμαρισματος)ειναι που χτυπαει ασχημα.

Και πιστεψε με στο θεμα αυτο,κυριως περιπτωσεις των ακρων πετυχαμε,αν παρακολουθουσες το θεμα απο το καλοκαιρι.

Η εννοια ''κουβεντα'' ηταν αγνωστη λεξη για το 95% των σχολιων εδω μεσα.

Βασικα τι κουβεντα με επιχειρηματα...Εδω εμπαιναν ατομα και διαφωνουσαν με τις αποψεις αλλων,χωρις καν να εχουν παιξει το παιχνιδι.

Οι περισσοτεροι που σχολιαζαν στο θεμα αυτο,το εκαναν ειτε βαση των διαφορων leaks,ειτε γιατι ειδαν το παιχνιδι μεσω streams/youtubes.....

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Γιαυτο σου ειχα γραψει παλιοτερα οτι επρεπε να ειχες αναφερει την βαθμολογια που ηθελες πραγματικα να βαλεις,με βαση τοσο ποσο πολυ δεν σαρεσε το παιχνιδι.

Ουτε για μενα ειναι το παιχνιδι συνολικα για 10/10 ,goty(αν και σε μεμονωμενες κατηγοριες ανετα ειναι) και τα σχετικα,επειδη δεν απολαυσα οσο ηθελα την ιστορια/χαρακτηρες συνολικα,αλλα ειπαμε ενα μετρο....

Ναι αλλά πχ απόλαυσα πάρα πολύ άλλα σημεία μέχρι εκείνο το σημείο (όπως τα Ellie seattle day 1 που ήταν semi open world με το map). Και μετά την "κοιλιά" είχε τα καλύτερα action parts στην Abby αλλά είχα χαλαστεί ήδη. Για μένα είναι δίκαιο το 7ράκι δηλαδή.

3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μεχρι και ο ιδιος το ειχε παραδεχτει παλιοτερα οτι ηταν υπερβολικο ολο αυτο που εκανε,αλλα βλεπω δεν αντεξε και επεστρεψε δριμύτερος 😛

Καλά αν είναι να σου χαλάσω τη ζαχαρένιο, δε ξαναγράφω για το GOAT. Από τότε που τελείωσα το αριστούργημα έχω γράψει 10000000000000000 posts και στα υπόλοιπα games που έπαιξα μετά (δες πχ Ghost Of Tsushima, Demons Souls νήματα). Αλλά ok έχω εμμονή με το συγκεκριμένο "επειδή δε μου άρεσε" και χαλάω την πιάτσα. LOL

3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το να το γραφει αυτο συνεχεια(που περναει σε βαθμο σπαμαρισματος)ειναι που χτυπαει ασχημα.

Αν το θεωρείς spam γίνε mod. Oh wait.😁

Επεξ/σία από ilos
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ilos είπε

Ναι αλλά πχ απόλαυσα πάρα πολύ άλλα σημεία μέχρι εκείνο το σημείο (όπως τα Ellie seattle day 1 που ήταν semi open world με το map). Και μετά την "κοιλιά" είχε τα καλύτερα action parts στην Abby αλλά είχα χαλαστεί ήδη. Για μένα είναι δίκαιο το 7ράκι δηλαδή.

Εγω στο λεω υπο την εννοια οτι σου εχει μεινει κουσουρι εδω και μηνες τοσο πολυ(υπο την εννοια οτι το αναφερεις συνεχεια οπως ειχες πει και παλιοτερα εσυ).

Και btw αυτα στα γραφω παρολο που γενικα συμφωνω με τα σημεια που σε χαλανε. Δεν ειναι δηλαδη οτι εγω το θεωρω αριστουργημα και διαφωνω με οσα αναφερεις.Απλα εγω δεν ξενερωσα τοσο γιατι ειχα χαμηλες προσδοκιες με ολα αυτα που ειχαν γραφτει πριν την κυκλοφορια του με τα leaks.

Γιατι μιλαμε για αρκετα story driven παιχνιδι με gameplay μια απο τα ιδια με το πρωτο.

Αρα αν ξενερωνει καποιος παρα πολυ στο κομματι της ιστοριας/χαρακτηρων/πλοκης/ρυθμου,σιγουρα στα ματια του θα ειναι για πολυ χαμηλοτερα(οπως ο Angryjoe που με το ζορι του εβαλε 6/10).

Δημοσ.

Οκ τελευταία φορά που ασχολούμαι με το συγκεκριμένο. Τώρα αν μου τη ξαναπέσετε αν δε μου αρέσει πάλι κανένα CP2077 δε θα φταίω.😁 Αν ξαναγράψει κάποιος για lou2 με αυτό το account να ξέρεις:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Αν το θεωρείς spam γίνε mod. Oh wait.😁

20 λεπτά πριν, ilos είπε

Οκ τελευταία φορά που ασχολούμαι με το συγκεκριμένο.

Εγω απλα προτεινω ενα 2 πραγματα για να υπαρχει ενα καλο κλιμα για να μπορει ο κοσμος να κουβεντιαζει. 

Γιατι οταν πεφτει μονιμο bashing(ή μονιμα αποθεωση) σε ενα θεμα παιχνιδιου(ή τα κλασσικα vs στα θεματα των κονσολων),μενουμε να σχολιαζουμε 3 και ο κουκος στο τελος.

Αν νομιζετε οτι ολο αυτο βοηθαει τους υπολοιπους σε κατι και δινει ας πουμε καποιο πατημα για ''κουβεντα'',τοτε εγω οτι και να πω ειναι λιγο.Στην πραξη βεβαια φαινεται το αντιθετο να ισχυει.

Και επειδη εγω ειμαι ο υπερβολικος και για να το κλεισω,να σου θυμισω ενα παλιοτερο σου σχολιο που ειχες κανει τωρα με τις υποψηφιοτητες του last of us. Και αυτα btw στα γραφει ενας που εβαλε στο παιχνιδι 7.5/10 αν ψαξεις να βρεις την κριτικη μου πισω οταν κυκλοφορησε το παιχνιδι.

Στις 25/11/2020 στις 9:59 ΠΜ, ilos είπε

Η διαφορά είναι ότι ο πλανεμένος που έδωσε το 60ρι και έπαιξε την σαπουνόπερα ολκής το καλοκαίρι και έχει αυθυποβάλει τον εαυτό του ότι έπαιξε το goat και ότι πρέπει να το υπερασπιστεί πάσι θυσία μην τυχόν και το σπιλώσουν οι bigots και οι haters, θα ψηφίσει με 5-10 διαφορετικά account, θα βάλει και την γιαγιά του και τον σκύλο του να ψηφίσουν κλπ. Όλοι οι υπόλοιποι το έχουμε ήδη ξεχάσει και παίζουμε νέα καλύτερα games όπως το Demons Souls remake και οσονούπω Cyberpunk 2077. Το μεγαλύτερο βραβείο θα ήταν αν εμένα προσωπικά μου έδινε την αίσθηση ότι δε το γ@μησάν και ψόφησε στην μέση του παιχνιδιού. Οι υπόλοιποι εορταστικοί εμποροπανύγυροι που έπονται της κυκλοφορίας είναι μόνο για τις εντυπώσεις και για όσα νέα υποψήφια θύματα καταφέρουν να προσελκύσουν από το αγοραστικό κοινό τα "awards".

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγω απλα προτεινω ενα 2 πραγματα για να υπαρχει ενα καλο κλιμα για να μπορει ο κοσμος να κουβεντιαζει. 

Γιατι οταν πεφτει μονιμο bashing(ή μονιμα αποθεωση) σε ενα θεμα παιχνιδιου(ή τα κλασσικα vs στα θεματα των κονσολων),μενουμε να σχολιαζουμε 3 και ο κουκος στο τελος.

Αν νομιζετε οτι ολο αυτο βοηθαει τους υπολοιπους σε κατι και δινει ας πουμε καποιο πατημα για ''κουβεντα'',τοτε εγω οτι και να πω ειναι λιγο.Στην πραξη βεβαια φαινεται το αντιθετο να ισχυει.

Και επειδη εγω ειμαι ο υπερβολικος και για να το κλεισω,να σου θυμισω ενα παλιοτερο σου σχολιο που ειχες κανει τωρα με τις υποψηφιοτητες του last of us. Και αυτα btw στα γραφει ενας που εβαλε στο παιχνιδι 7.5/10 αν ψαξεις να βρεις την κριτικη μου πισω οταν κυκλοφορησε το παιχνιδι.

Ναι το ίδιο έχω γράψει και για τους haters που το κάναν review bombing στο metacritic με τα κουλούρια. Που θες να καταλήξεις? Είναι φυσιολογικό δηλαδή να κάνεις 10 smurf για να ψηφίσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...