Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ δεν χέστηκα από την άποψη ότι οι προπαγάνδες δεν έχουν δουλειά στα παιχνίδια και στις ταινίες και τρώμε στη μάπα τις πολιτικές τους απόψεις και το political correctness που δεν έχουν δουλειά στο entertainment. 

• Like 1
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ δεν χέστηκα από την άποψη ότι οι προπαγάνδες δεν έχουν δουλειά στα παιχνίδια και στις ταινίες και τρώμε στη μάπα τις πολιτικές τους απόψεις και το political correctness που δεν έχουν δουλειά στο entertainment.  

Τι έγινε θα ξεκινήσουμε ελληνικό gamergate στο insomnia?😅 Παίζει ρόλο το τι είναι/αυτοπροσδιορίζεται ο κάθε χαρακτήρας σε ένα video game ειδικά αν είναι καλογραμμένος κιόλας και όχι το ίδιο το video game? Ποια είναι ακριβώς η προπαγάνδα? Ότι η Ellie είναι λεσβ@κί? Κάτι το οποίο το γνωρίζουμε και από το left behind? Οι σεξουαλικές προτιμήσεις τελικά παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο για κάποιους σε video games και media? Δηλαδή irl τι γίνεται? Ξενέρωσες που θα αναγκαστείς να υποδηθείς αυτόν τον χαρακτήρα? Αυτή είναι αντίδραση 12χρονού ή ατόμου που έχει ακόμα αμφιβολίες για την σεξουαλική του ταυτότητα tbh. Δε θα κολλήσουμε πουστρηλήκι από την Εllie μη φοβάστε...

Το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλη ακόμα και στο e3 trailer προσέφερε βάθος στη σκηνή με τον χορό. Αν ήταν straight κανένας δε θα έδινε δεκάρα που χορεύει με την Dina. Ούτε η ίδια θα είχε τις ίδιες αντιδράσεις/φοβίες πριν το φιλί.  Έχει νόημα δηλαδή σε αντίθεση με μερικά bioware games. Εκεί ναι τα party members ήταν τόσο ρηχά που ήταν εκνευριστικό να στη πέφτει συνέχεια το ίδιο gay ξωτικό ενώ έχεις κάνει ήδη την επιλογή για romance. Οκ αν το πάμε τέζα rp μπορεί να ήλπιζε ότι είμαι αμφίφυλος.🤩

Εγώ προσωπικά απεχθάνομαι games που δε με ιντριγκάρουν η δε με ταξιδεύουν. Προτιμώ να παίξω μια κατσαρίδα που τρώει σκ@τά στους υπονόμους δηλαδή παρά έναν straight 30χρονό με φέτες κοιλιακούς που οδηγάει την μπέμπα με 200 στην παραλιακή. Προτιμώ να παίξω έναν μοναχικό κοντούλη samurai του 13ου αιώνα που έχει χάσει τα πάντα από την εισβολή των Μογγόλων (Ghost of tsushima) παρά τον Terry Crews who fucks shit up (Crackdown 3) // No offense γιατί ο Terry είναι και γαμώ τα άτομα απλά το game είναι meh.

• Like 4
  • Thanks 2

Αυτα ολα γραφονται τωρα που επεσε η ξενερα με αγνωστη ημερομηνια κυκλοφοριας.

Το παιχνιδι ειναι ανετα day one αγορα αν και το υπολοιπο παιχνιδι ειναι αναλογο με αυτο που εδειξαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kostiger είπε

Kατι μου λεει οτι εχει και για τη δικη μου γουνα καποια μπαλωματα, που δεν εχω παιξει ακομα το God of War. 😜

Δεν το εχεις παιξει γιατι περιμενεις  να  πεσει η τιμη  δραματικα ενω θελεις να το παιξει χτες ,απεγνωσμενα και διακαως ? Η' απλα δεν σε τρελανει το ειδος και  η σειρα οποτε και να το παιξεις αργοτερα το ιδιο σου κανει ?

Επεξ/σία από Fotis13

2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δεν το εχεις παιξει γιατι περιμενεις  να  πεσει η τιμη ενω θελεις να το παιξει χτες απεγνωσμενα και διακαως ? Η' απλα δεν σε τρελανει το ειδος και  η σειρα οποτε και να το παιξεις αργοτερα το ιδιο σου κανει ?

Κατηγορηματικα οχι. Ειναι ενας συνδυασμος φορτου και 2 playthrough που εχω σε εξελιξη παροτι δεν το συνηθιζω αυτη την περιοδο. Τετοια παιχνιδια συνηθως κανω εξαιρεση απο την τακτικη τυπου Ocelote που ακολουθω (με αποτελεσμα να εχω ενα τεραστιο backlog απαιχτων..) και τα αγοραζω Day One..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Κατηγορηματικα οχι. Ειναι ενας συνδυασμος φορτου και 2 playthrough που εχω σε εξελιξη παροτι δεν το συνηθιζω αυτη την περιοδο. Τετοια παιχνιδια συνηθως κανω εξαιρεση απο την τακτικη τυπου Ocelote που ακολουθω (με αποτελεσμα να εχω ενα τεραστιο backlog απαιχτων..) και τα αγοραζω Day One..

Τοτε φιλε μου πολυ  καλα κανεις !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

καταλάβετε επίσης ότι άλλα κριτήρια έχει ένας στο πού και πότε σκορπάει τα λεφτά του και άλλα άλλος

είναι τόσο απλό

συνεχίστε τώρα

49 λεπτά πριν, kostiger είπε

The Last of Us: Part 2’s Only Playable Character is Ellie λεει το Gamingbolt. Ελπιζω να μην ισχυει

https://gamingbolt.com/the-last-of-us-part-2s-only-playable-character-is-ellie

Παντως απο αυτα που εχουν διαρρευσει μεχρι τωρα ειναι εξαιρετικα πιθανο  να ειναι ο μοναδικος χαρακτηρας που θα παιζουμε .

3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Παντως απο αυτα που εχουν διαρρευσει μεχρι τωρα ειναι εξαιρετικα πιθανο  να ειναι ο μοναδικος χαρακτηρας που θα παιζουμε .

Ετσι φαινεται και ειναι μεγαλο πληγμα. Για μενα τουλαχιστον.

• Like 1

Έχουν δηλώσει και παλιότερα ότι ο κεντρικός χαρακτήρας στο game θα είναι η Ellie. Αν τυχόν γίνει εναλλαγή κάποια στιγμή μετά στο παιχνίδι, δε νομίζω να το αποκαλύψουν τώρα. Όπως έγινε και με το πρώτο The Last of Us.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...