Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω όχι γιατί με ενοχλεί (i couldnt care less tbh) αλλα γιατί άντε τραβηγμένο από τα μαλλιά να είναι 10% το ποσοστό gay στην Αμερική, οποτε makes no sense επιχειρηματικά να χρησιμοποιήσεις gay αντί για straight που είναι ο κατά πολύ περισσότερος πληθυσμός. Από την άλλη λένε στα @@ μας θέλουμε την Ellie gay or για να κράζουν όλοι οι στενόμυαλοι και να γίνει ντόρος. Whatever the case might be το gameplay όπως είπε ο Fulgore έδωσε πόνο, κυριολεκτικά :D Από εκεί και πέρα κόλλησε τέλεια αυτή η σκηνή με το υπόλοιπο video γιατί ήταν high low φάση, βλέπεις την sweet Ellie χαρούμενη και in love και στην άλλη στιγμή βλέπεις το ποσο μίσος μπορεί να κρύβει μια γυναικα στην ηλικία της και κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες το ποσο μακριά μπορεί να φτάσει.

p.s. πάντως καλύτερο φιλί σε game δύσκολα έτσι?! Μέχρι και γλώσσα πέταξε η τύπισσα :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, cpttony said:

Με διαφορά η πιο ρεαλιστική απεικόνιση βίας που έχω δει μέχρι σήμερα σε game/trailer. Νιώθω ανακάτεμα στο στομάχι, που σε γενικές γραμμές έχω δει και αντέξει τα πάντα.

Ελπίζω να μην είναι μόνο βία για τη βία και να έχει κάποιο φιλοσοφικό υπόβαθρο από πίσω, που αν κρίνω από το 1ο μέρος, σίγουρα θα έχει. Ανυπομονώ.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2

Αυτό που με μάγεψε στο πρώτο παιχνίδι, ήταν το ταξίδι δύο ανθρώπων μαζί, σε άγνωστα μέρη και κινδύνους, τα οποία τους έφεραν πιό κοντά.

Δεν θα μου αρέσει αν στο 2ο παιχνίδι η Elie είναι μόνη της.

3 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Αυτό που με μάγεψε στο πρώτο παιχνίδι, ήταν το ταξίδι δύο ανθρώπων μαζί, σε άγνωστα μέρη και κινδύνους, τα οποία τους έφεραν πιό κοντά.

Δεν θα μου αρέσει αν στο 2ο παιχνίδι η Elie είναι μόνη της.

Εγω εχω μαγευτει ηδη ας ειναι και το ενα ποδι της Εlie μονο !

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Με διαφορά η πιο ρεαλιστική απεικόνιση βίας που έχω δει μέχρι σήμερα σε game/trailer. Νιώθω ανακάτεμα στο στομάχι, που σε γενικές γραμμές έχω δει και αντέξει τα πάντα.

Ελπίζω να μην είναι μόνο βία για τη βία και να έχει κάποιο φιλοσοφικό υπόβαθρο από πίσω, που αν κρίνω από το 1ο μέρος, σίγουρα θα έχει. Ανυπομονώ.

Βασικά εγώ είχα ένα χαμόγελο συνεχώς με το ποσο καλο ήταν το gore, dont get me wrong σε ταινίες/σειρές/irl δεν το μπορώ αλλα σε games δεν με πιάνει. Είμαι περίεργος τι θα κρύψουν πάλι, το πρώτο game το τελειωσα χωρίς να ξέρω ότι μπορείς να melee με rifle/shotgun και ότι είχε plea mechanic στους normal εχθρούς :D

Αναφορά σε κείμενο

Those were all real systems,” Druckmann said. “So at an E3 demo you take complicated systems that are random and we’re making them deterministic and we play it a lot and rehearse it and choreograph it, so we’re showing off very specific things. But those are all real systems that players will experience when they play the game.”

giphy.gif

Άμα αληθεύει μιλάμε για ζημια :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Καπου θα εμφανιστει και ο Joel. Σε καποια φαση ο Ασιατης λιγο πριν τον επιμαχο χορο, ο οποιος δεν με προβληματισε καθολου παρεμπιπτοντως, τη ρωτα κατι στη φαση τι κανει ο γερος σου.

5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ειναι κυριολεκτικα κριμα που επελεξαν να βαλουν αυτη τη χαζο σκηνη στην αρχη του trailer και τωρα ολοι για αυτην μιλανε και οχι για το υπολοιπο gameplay που εδειξαν που εδωσε κυριολεκτικα πονο και σε συνολικο οπτικο τομεα αλλα και λεπτομερειας,αλλα φυσικα και το facial animation που μεχρι και στους εχθρους ειναι υποδειγματικο.

Συμφωνώ απόλυτα. Αντί για να ασχοληθούμε με την ουσία του βίντεο, έχει γίνει ψιλοχαμός με την σεξουαλικότητα της Ellie. Ίσως δεν ήταν σωστή επιλογή να εμφανιστεί ένα τέτοιο trailer στο πρώτο κανονικό reveal του παιχνιδιού.

Εγώ πέρα από τον καταπληκτικό τεχνικό τομέα, κρατάω τις προσπάθειες της ομάδας να εξελίξουν αρκετά το gameplay. Το Uncharted 4 καλώς ή κακώς είχε ελάχιστες διαφορές σε επίπεδο gameplay από τα παλιά (πέρα από τη βελτίωση των shooting μηχανισμών). Φαίνεται στο TLOU να παίρνουν μεγαλύτερα ρίσκα. Και γενικά όλο το trailer μου έδωσε ένα feeling αρκετά διαφορετικό από το πρώτο παιχνίδι, πράγμα που μου άρεσε αρκετά.

Ένα πράγμα με απογοήτευσε. Το ότι δεν είναι σίγουροι ακόμα για την ημερομηνία κυκλοφορίας...

8 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Ένα πράγμα με απογοήτευσε. Το ότι δεν είναι σίγουροι ακόμα για την ημερομηνία κυκλοφορίας...

Εδω δεν ειναι σιγουροι για την ημερομηνια κυκλοφοριας στο Death Stranding που υποτιθεται θα εβγαινε το 2018,στο last of us 2 θα ηταν?

Νομιζω οτι πιο πολυ το κανουν αυτο γιατι δεν ξερουν τι θα παιξει με Ps5.

Κοίτα αυτά τα παιχνίδια αναπτύσσονται με βάση το PS4. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν σοβαρές διαφορές ακόμα και cross-gen να είναι η κυκλοφορία τους. Είχαν πει για 2018 το Death Stranding? Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Αφού μόλις πέρσι ο Kojima καταστάλαξε σε μηχανή γραφικών.

Επισκέπτης
29 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Κοίτα αυτά τα παιχνίδια αναπτύσσονται με βάση το PS4. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν σοβαρές διαφορές ακόμα και cross-gen να είναι η κυκλοφορία τους. Είχαν πει για 2018 το Death Stranding? Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Αφού μόλις πέρσι ο Kojima καταστάλαξε σε μηχανή γραφικών.

Aκριβως....ολα τα ps4 games τρεχουν ουσιαστικα Ps4 base graphics, απλα ανεβαινει η αναλυση. 

2 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Aκριβως....ολα τα ps4 games τρεχουν ουσιαστικα Ps4 base graphics, απλα ανεβαινει η αναλυση. 

Από τη μια πολύ θετικό αυτό γιατί όλοι οι κάτοχοι PS4 θα απολαύσουν τα γραφικά του παιχνιδιού. Από την άλλη είναι κρίμα για τους PS4 Pro κατόχους. Αλλά αμφιβάλλω αν μπορεί να τα πάει και πολύ καλύτερα το Pro όσο επίκεντρο του αποτελεί η 4Κ ανάλυση...

Επισκέπτης
52 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Από τη μια πολύ θετικό αυτό γιατί όλοι οι κάτοχοι PS4 θα απολαύσουν τα γραφικά του παιχνιδιού. Από την άλλη είναι κρίμα για τους PS4 Pro κατόχους. Αλλά αμφιβάλλω αν μπορεί να τα πάει και πολύ καλύτερα το Pro όσο επίκεντρο του αποτελεί η 4Κ ανάλυση...

Σιγουρα, οτι βλεπουμε ειναι ενα μικρο θαυμα του PS4. Aλλα οπως λες αδικειται το PS4 pro. Aκομα και επικεντρο το 4K να ηταν θα εδινε πολυ ανωτερα γραφικα το PRO αν ειχε exclusives. 

Στις 12/6/2018 στις 7:03 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

LGBTQ propaganda που ξεκίνησε σιγά σιγά από το πρώτο μέρος.

Η ND γραφει καλους χαρακτήρες οποτε χεστήκαμε αν είναι LGBTQ ή όχι... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...