Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα ποιος ο λόγος για pre-order? Δεν είναι καμια indie εταιρία που χρειάζεται push, its fuckin ND, ναι ok όλα τα games της είναι παρα πολύ καλά αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο να fuck up, everybody fucks up sometimes. Day1 άνετα άμα δεν έχει embargo, pre-order ούτε το limited dvd της live γέννησης του χριστού.

• Like 5
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μούφα τίτλος άρθρου, λογικό είναι όταν το game είναι μισοτελειωμένο, συνήθως οι σκηνές δεν γυρίζονται βάση timeline οποτε λογικό άμα τις δει κάποιος να μην βγάζουν νόημα. Anyways ας σταματήσουμε να whine για το release εκτος άμα κάποιοι προτιμάνε τα κλασσικά πια AAA releases που είναι ακόμα σε beta φάση και περιμένεις μήνες patches. Ας το βγάλουν και το 2020 άμα αυτό σημαίνει ότι θα έχει την ίδια ποιότητα με το πρώτο. Κάποιοι μάλλον ξεχνάνε ποσο καλο ήταν το πρώτο και ποσο δύσκολο είναι για την ND τώρα να διατηρήσει τον πήχη και ποσο μάλλον να τον ξεπεράσει. ;)

• Like 5
Δημοσ.

Θα μπορούσαν να το βγάλουν και σε ταινια, να μη πατάω ούτε κουμπάκι δε με νοιάζει, είναι τόσο γαμάτο, πάμε λίγο ρε ND, δώστε λίγο γκαζιαα το θέλουμε :P

Δημοσ.

Καλά δε νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να μην πάει καλά. Ακόμα και να μην είναι καλό σαν game (λογικά θα είναι αλλά ποτέ δε ξέρεις), θα πουλήσει σίγουρα. Το hype και το σπρώξιμο που τρώει είναι τεράστιο, λογικό κιόλας

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
18 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Τρέλανε μας Σοναρα!!!

Βρε μας εχει τρελανει αλλα θα μας σκασει και μεχρι να κυκλοφορησει .Τι το αφηνουν απο τα τελευταια της γενιας  εδω το θελουμε κολασμενα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, Fotis13 said:

Βρε μας εχει τρελανει αλλα θα μας σκασει και μεχρι να κυκλοφορησει .Τι το αφηνουν απο τα τελευταια της γενιας  εδω το θελουμε κολασμενα ...

Έχουμε Days Gone για ορεκτικό....κατ εμε στα 5 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτε μου. Μπορώ να περιμένω μέχρι όσο το αποφασίσουν οι naughty gods!! Αυτοί, η rockstar και η nintendo είναι ο βασικός λόγος που ακόμα παίζω videogames.... άντε και ο Kojima που μου τα χάλασε με το χαοτικό τελευταίο MGS....

ps. στο αφήνουν για το τέλος για να στο ξαναπουλήσουν με το ps5 :P

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

Έχουμε Days Gone για ορεκτικό....κατ εμε στα 5 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτε μου. Μπορώ να περιμένω μέχρι όσο το αποφασίσουν οι naughty gods!! Αυτοί, η rockstar και η nintendo είναι ο βασικός λόγος που ακόμα παίζω videogames.... άντε και ο Kojima που μου τα χάλασε με το χαοτικό τελευταίο MGS....

ps. στο αφήνουν για το τέλος για να στο ξαναπουλήσουν με το ps5 :P

Ισχυει ,εγω το επαιξα πρωτη  φορα στο ps4 !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...