Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PDS13 είπε

Πάντως το ινσομνια έχει την πρωτιά σε χειτινγκ τόσο που δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να ποσταρω για το παιχνίδι εδώ. Βλέπω κάτι εντελώς διαφορετικό μέχρι τώρα από αυτά που γράφουν κάποιοι. Θέλω πρώτα να περάσω τα σημεία που υποτίθεται θα "ταραχθω" για να μήν αδικησω καποιον, γιατί και μένα μπορεί να μην μου αρέσουν. Αλλά βλέπω περίεργα πραγματα Ενας κάνει συνέχεια λαικ σε ότι αρνητικό γράφεται για το παιχνίδι και δεν βλέπω καμια αναφορά του σε άλλο γκειμ πάρα μόνο ένα λαικ που αποθεώνει τον τραμπ... Lol. 

Δεν μου κάνει εντυπώση που το παιχνιδι έχει 50000 ψήφους στο user score. Προφανώς και αποκλείεται να είναι gamers όλοι αυτοί. 

Να συνυπολογιζεις το νεαρο της ηλικιας και την ωριμη ματια σε καποια θεματα που και απο τον εαυτο μου θυμαμαι σε νεαρη ηλικια δεν μπορουσα να εχω. Διευρυμενη αντιληψη και ανοιχτο μυαλο ερχονται με την ηλικια και την εμπειρια παντα αν θες φυσικα. 

Επισης υπαρχει μεγαλο ποσοστο νεων που παιζουν το συντριπτικο θα ελεγα στους οποιους το budget ειναι περιορισμενο και θα σκεφτουν ακομη και τα 10-20 ευρω παραπανω που θα ξοδεψουν για κατι. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, privateer είπε

aP6BnKm.gif

Κλασικός privateer. 😛

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Να συνυπολογιζεις το νεαρο της ηλικιας και την ωριμη ματια σε καποια θεματα που και απο τον εαυτο μου θυμαμαι σε νεαρη ηλικια δεν μπορουσα να εχω. Διευρυμενη αντιληψη και ανοιχτο μυαλο ερχονται με την ηλικια και την εμπειρια παντα αν θες φυσικα. 

Επισης υπαρχει μεγαλο ποσοστο νεων που παιζουν το συντριπτικο θα ελεγα στους οποιους το budget ειναι περιορισμενο και θα σκεφτουν ακομη και τα 10-20 ευρω παραπανω που θα ξοδεψουν για κατι. 

Ετσι ακριβως ειναι.

23 ώρες πριν, PDS13 είπε

To survivor μου φαίνεται άψογο για την ώρα. Λίγα resources, αλλά ούτως ή άλλως ψάχνω κάθε τετράγωνικο οπότε πιστεύω  ότι έχω βρει ότι διαθέσιμο υπάρχει. Για κάποιον που θέλει να το παίξει πιο γρήγορα χωρίς εξερεύνηση δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο. Από θέμα δυσκολίας είναι τόσο όσο. Δεν έχω κολλήσει κάπου και παίζω με interpolation( υποτίθεται αυξανει το lag στα responses, αλλά οπτικά δείχνει πιο κοντα σε 60αρι). 

Αυτο κανω και εγω αλλα οχι τοσο διεξοδικα  οσο εσυ .Τελικα δεν εφυγα αυτο το σουκου οπως υπολογιζα  και εγραψα γυρω στις 7 ωρες  εχω δλδ συνολικα γυρω στις 10 ωρες στο game .

Mεχρι στιγμης  ειμαι απολυτα ευχαριστημενος τοσο απο τον τεχνικο τομεα οσο και απο το σεναριο  τα οποια ειναι κλασεις καλυτερα απο το πρωτο μερος κατι που ειναι  αυτονοητο για τον τεχνικο τομεα  αλλωστε .

Δυστυχως δεν εχω καλη ποιοτητα ηχου και δεν απολαμβανω το 100% της εμπειριας ,επισης θεωρω πως  η χαρακτηριστικη μελωδια  στο πρωτο μερος ηταν καλυτερη και πιο ατμοσφαιρικη .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3

Επισκέπτης
12 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Σίγουρα τυχαινει συχνά να δω πολύ διαφορετικα ένα σενάριο σημερα σε σύγκριση με το πως το έβλεπα μικροτερος. Το κατάλαβαινω. Ταινίες που μισούσα έγιναν masterpieces. 

4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δυστυχως δεν εχω καλη ποιοτητα ηχου και δεν απολαμβανω το 100% της εμπειριας ,επισης θεωρω πως  η χαρακτηριστικη μελωδια  στο πρωτο μερος ηταν καλυτερη και πιο ατμοσφαιρικη .

Ο ήχος είναι φανταστικός με ακουστικα. Από την άλλη η μουσική είναι ένα κλικ κάτω προς το παρόν. Επιτέλους ένα αρνητικό με το οποίο συμφωνώ. 

Επισης διαβασα πως ειναι  ο πιο γρηγορος  σε πωλησεις τιτλος τη Sony ξεπερνωντας κατα 1% το uncharted  και κατα 76% το πρωτο μερος το οποιο ειναι  εντυπωσιακο .

11 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ο Σανταολαγια ειχε κανει και το πρωτο αλλα οντως εκεινο το OST ηταν το κατι αλλο. Και τοτε ηταν και στα φορτε του ο Γουσταβο.

Παντως ο ηχος οντως ειναι πολυ προσεγμενος και θελει ή ενα καλο 5.1 ή καλα ακουστικα για να τον χαρεις.

• Like 2

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

ΦΟυλ λογικο μου φαινεται ,μιλαμε για μια πολυ παλια κονσολα ,απορω που βγαζει και αυτα τα γραφικα πλεον

To video τότε ήταν καθαρά scripted για λόγους παρουσίασης. Και τώρα θα μπορούσε να στο δώσει ακριβώς έτσι στο απλό ps4. Αλλά πρέπει να μπει κανονική AI μέσα στο παιχνίδι ή όποια  τελικά πλησίαζει εντυπωσιακα πολύ τους scripted/ σκηνοθέτημενους npcs. Τώρα στα γραφικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και κατ εμέ έχει τα καλύτερα γραφικά που έχω δει μέχρι σήμερα. 

Το παραπάνω βίντεο είναι θετικό για το τελικό αποτέλεσμα αλλά δεν το έχει καταλάβει ο privateer. 

Πάντως δεν συμφωνώ με την απόφαση για scripted παρουσιάσεις gameplay και συνηθίζει να το κάνει η nd δυστυχώς...

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Επισκέπτης
6 λεπτά πριν, privateer είπε

classic sony θα ελεγα εγω 😁

Όπως το βίντεο του hellblade classic? 

6 minutes ago, SOCRATIS1000 said:

ΦΟυλ λογικο μου φαινεται ,μιλαμε για μια πολυ παλια κονσολα ,απορω που βγαζει και αυτα τα γραφικα πλεον

τα γραφικα για κονσολα ειναι πολυ καλα δεν το αμφισβητει κανεις. Λογικο δεν ειναι βεβαια  το downgrade γιατι ξερουν τι μπορει και τι οχι το ps4. Όσο για τα animations ηταν φανερό οτι ηταν scripted. Πολυ ανωτερα απο οτιδηποτε υπαρχει τωρα. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα του παιχνιδιου τωρα, εχω να πω πως το μουσικο θεμα ειναι ευλογα περισσοτερο τραχυ, απο τη στιγμη που η Φυση του παιχνιδιου ειναι τετοια. Το πρωτο οσο οξυμωρο κι αν φανταζει αυτο, εμοιαζε με honeymoon trip σε σχεση με το 2ο. Το score και το sound design ειναι εξαιρετικο και σαφως απογειωνονται με τη χρηση ενος καλου ζευγους ακουστικων ή ενος βαρβατου ηχοσυστηματος.

Παικτικα μιλωντας ειναι βελτιωμενο σημαντικα κατα τη γνωμη μου και με εξυπηρετει το οτι ειναι πιο ελαφρυς ο χειρισμος των χαρακτηρων. Εκεινο που δεν με εξυπηρετει ειναι το film grain οπως εχω ξαναγραψει. Για τον ημιανοικτο χαρτη δεν εχω αποφασισει ακομα. Κατα τα λοιπα η  ως τωρα εμπειρια ειναι αυτη ενος full fat TLOU. Καλογραμμενο και αντιστοιχα σκηνοθετημενο. Περισσοτερες εντυπωσεις οταν το ολοκληρωσω. Τωρα βρισκομαι στην αρχη ακομα. Για την ιστορια τις οποιες ενστασεις εχω θα τις διατυπωσω εχοντας ολοκληρωσει το playthrough.

Υ.Γ: Η Α.Ι στο survival difficulty δειχνει τα δοντια της και φυσικα ειναι πολλες κλασεις πιο εξυπνη σε σχεση με του πρωτου παιχνιδιου.

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, PDS13 είπε

Πάντως το ινσομνια έχει την πρωτιά σε χειτινγκ τόσο που δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να ποσταρω για το παιχνίδι εδώ.

Που το είδες το hate buddy?! Aμα εξαιρέσεις έναν-δυο που πετάχτηκαν και είπαν την παπάρια τους (που σβήστηκαν κιόλας) ποιον λες?! Μέχρι στιγμής διαβάζω ότι όλοι έχουν πάθει ζημια από το game αλλα οι περισσότεροι έχουν χαλαστεί τρελα με το νωρίς σκηνικό. Εγώ όπως είπα έχω αρχίσει να χάνω ενδιαφέρον γιατί αρχίζουν και μου force shit down my throat με lame writing λες και έχω νοημοσύνη πεντάχρονου. Όχι δεν θέλω να παίξω

Spoiler

με το fucking lady cyborg, πείρα το game να παίξω με την Ellie, idgaf για την τύπισσα, ισα ισα με εκνευρίζει κάθε δεύτερο μαζί της. 🤮 Και μου πετάν, παιδιά, σκυλιά, γατιά, κτλ για να με κάνουν να νιώσω shit για αυτήν. Δεν πρόκειται, σκότωσε ανούσια και γέλια τον Joel στο δίωρο, στο fuckin δίωρο!!!

Fuck off Neil. 🖕

Αυτό για παράδειγμα δεν είναι μισος, είναι τρελό disappointment γιατί μιλάμε για την συνεχεια του αγαπημένο μου game, που το έχω πιο ψιλά και από W3. Το πρώτο το έχω τελειώσει 7 η 8 φορες btw.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • Thanks 3

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως και του the last of us 1 ήταν scripted το πρώτο gameplay demo, αλλά κυκλοφόρησε βίντεο από το τελικό Game που δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακές καταστάσεις από αυτές που είδαμε στο scripted. Μπορεί να γίνει και για το δεύτερο μέρος κάτι τέτοιο από users. Το θετικό(για αυτούς) του να παρουσιάσουν κάτι scripted είναι ότι υπάρχει μια συνοχή στην ροή σαν να είναι movie, αποφεύγεις τις περίεργες καταστασεις( να κολλήσει πχ ένας χαρακτήρας σε ένα εμπόδιο) και επίσης μπορείς να δώσεις animation περπατήματος πολύ πιο φυσικό. 

Πάντως είμαι βέβαιος ότι κάποιος θα φτιάξει ένα βίντεο με αντίστοιχη συνοχη (κομμένο ραμμένο) με καταστασεις που θα πλησιάζουν ακόμα περισσότερο και ορισμένες φορές θα ξεπερνούν το scripted. Που φαίνεται ότι ήταν target. 

9 λεπτά πριν, kostiger είπε

Στα του παιχνιδιου τωρα, εχω να πω πως το μουσικο θεμα ειναι ευλογα περισσοτερο τραχυ, απο τη στιγμη που η Φυση του παιχνιδιου ειναι τετοια. Το πρωτο οσο οξυμωρο κι αν φανταζει αυτο, εμοιαζε με honeymoon trip σε σχεση με το 2ο. Το score και το sound design ειναι εξαιρετικο και σαφως απογειωνονται με τη χρηση ενος καλου ζευγους ακουστικων ή ενος βαρβατου ηχοσυστηματος.

Παικτικα μιλωντας ειναι βελτιωμενο σημαντικα κατα τη γνωμη μου και με εξυπηρετει το οτι ειναι πιο ελαφρυς ο χειρισμος των χαρακτηρων. Εκεινο που δεν με εξυπηρετει ειναι το film grain οπως εχω ξαναγραψει. Για τον ημιανοικτο χαρτη δεν εχω αποφασισει ακομα. Κατα τα λοιπα η  ως τωρα εμπειρια ειναι αυτη ενος full fat TLOU. Καλογραμμενο και αντιστοιχα σκηνοθετημενο. Περισσοτερες εντυπωσεις οταν το ολοκληρωσω. Τωρα βρισκομαι στην αρχη ακομα. Για την ιστορια τις οποιες ενστασεις εχω θα τις διατυπωσω εχοντας ολοκληρωσει το palythrough.

Υ.Γ: Η Α.Ι στο survival difficulty δειχνει τα δοντια της και φυσικα ειναι πολλες κλασεις πιο εξυπνη σε σχεση με του πρωτου παιχνιδιου.

Για αυτό ρώτησα ποιος παίζει survivor. Τουλάχιστον εκεί η AI είναι πολύ καλή. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

4 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Που το είδες το hate buddy?! Aμα εξαιρέσεις έναν-δυο που πετάχτηκαν και είπαν την παπάρια τους (που σβήστηκαν κιόλας) ποιον λες?! Μέχρι στιγμής διαβάζω ότι όλοι έχουν πάθει ζημια από το game αλλα οι περισσότεροι έχουν χαλαστεί τρελα με το νωρίς σκηνικό. Εγώ όπως είπα έχω αρχίσει να χάνω ενδιαφέρον γιατί αρχίζουν και μου force shit down my throat με lame writing λες και έχω νοημοσύνη πεντάχρονου. Όχι δεν θέλω να παίξω

Reveal hidden contents

με το fucking lady cyborg, πείρα το game να παίξω με την Ellie, idgaf για την τύπισσα, ισα ισα με εκνευρίζει κάθε δεύτερο μαζί της. 🤮 Και μου πετάν, παιδιά, σκυλιά, γατιά, κτλ για να με κάνουν να νιώσω shit για αυτήν. Δεν πρόκειται, σκότωσε ανούσια και γέλια τον Joel στο δίωρο, στο fuckin δίωρο!!!

Fuck off Neil. 🖕

Αυτό για παράδειγμα δεν είναι μισος, είναι τρελό disappointment γιατί μιλάμε για την συνεχεια του αγαπημένο μου game, που το έχω πιο ψιλά και από W3. Το πρώτο το έχω τελειώσει 7 η 8 φορες btw.

7-8 φορες? Που τον βρισκετε τον χρονο να παιζετε ενα παχνιδι τοσες φορες 🤣

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...