Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Το οραμα τους να το υλοποιουν οσο καλυτερα μπορουν αρκει εμας να μην μας δουλευουν ψιλο γαζι.

Οχι αλλα να δειχνουν στον κοσμο για να εξασφαλισουν τα μπικικινια και αλλα να εχουν φτιαξει..

Ναι συμφωνο απολυτα σ αυτο.Αλλα δυστηχως το μαρκετινγκ ειναι μαρκετινγκ, οπως και να το κανουμε αυτο κινει τα νηματα.Η εμπορικοτητα.Και εκει υπαρχουν αλλα κοκορια που κανουν κουμαντο.Που σε αρκετες περιπτωσεις οι δημιουργει δεν φερουν ευθυνη-δεν εχουν λογο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε

Εννοείται ότι θα το παίξω όποια βαθμολογία και αν έχει. Το θέμα είναι αξίζει τα 55 ευρώ ή η πλοκή είναι τόσο χάλια, ώστε να περιμένω να πέσει στα 30-40 ευρώ στα σκρουτζομάγαζα για να το πάρω, όπως πχ το Days Gone.

Αν εχεις ορεξη,ριξε μια ματια στις αγγελιες που απο οτι φαινεται το δινουν μερικοι ηδη αρκετα φθηνοτερα ή αλλιως περιμενε να πεσει η τιμη του που σιγουρα μεχρι τελος του χρονου θα πεσει.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Παντως ειναι περισσοτερο open world απο οσο το περιμενα, για το πρωτο που λες ισχυει νομιζω οτι και στο πρωτο μερος, εδω ειναι ελαφρως καλυτερο.

Οντως και ευνοει και την εξερευνηση. Το κανει με πολυ ωραιο τροπο. Με την ησυχια μου βρηκα τα παντα στο πρωτο πιο ανοιχτο μερος. Δεν περιμενα οτι ειχε τοσες ''κρυψωνες''  με διαφορα αυτο το μερος. Δεν με πηγε καροτσακι. Μου αρεσει αυτη η semi open προσεγγιση. Kαι κυριως το πως σε αφηνει να την ψαξεις.

3 ώρες πριν, Teras1 είπε

Μπορεί. (Έχω να μπω σε άλλα φόρουμ χρόνια κυριολεκτικά).

Αναμένω Iron Man και Starwars Squadrons και λήγω το off-topic εδώ. 😛

Ε θα με θυμοσουν αν ησουν εκει. :P

1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Για το 2 δεν θα έχω άποψη για πολύ καιρό μετά το φιάσκο. Θα παιχτεί σε κάποια φάση βέβαια. Στις χαμηλές βαθμολογίες βάλε και το επιπλέον κομμάτι της ξεκάθαρης απάτης. Είναι απάτη μεγατονους μεγαλύτερη από ότι ήταν το metal gear solid 2 που ακόμα και εκείνο κρίθηκε πολύ άσχημα για το bate and switch που έπραξε και έμεινε ως μελανό σημείο της σειράς σε συνδυασμό με το κακό σενάριο και αδιάφορο περιβάλλον. 

Όλα τα παιχνίδια που αναφέραμε δεν κορόιδευαν στεγνά τους παίκτες επί μήνες. What you see is what you get. 

what?

1 ώρα πριν, ryu_hadouken είπε

Άμα είναι να βγάζουμε τα δεκάρια με ότι μας βολεύει να το συγκρίνουμε στο shooting οπότε σε σχέση με τα shooters είναι μέτριο και να το συγκρίνουμε στο stealth όπου σε σχέση με το Splinter Cell είναι κούφιο.

Και σε αυτους τους τομεις τουλαχιστον 9/10 θα παρει.

1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Η απατη που εχει γινει ειναι οφθαλμοφανεστατη και προσωπικα οσο και να μου αρεσει το παιχνιδι δεν παυει να ειμαι και εγω τσαντισμενος με την ολη κοροιδια η οποια εγινε εις βαρος ολων των fan της σειρας..

Ποια ειναι η κοροιδια και ποια η απατη(οχι spoilers)?

1 ώρα πριν, ADHD είπε

Παντως δεν ειμαι απο τους "απολογητες" αν μπορω να τους πω ετσι του παιχνιδιου, ουτε εχω κολλημα με τη μαμα Sony και φυσικα η Naughty Dog δεν ειναι το αγαπημενο μου studio αυτο ειναι σιγουρο ο @PDS13 μπορει να το επιβεβαιωσει. :P Αυτο δεν το λεω και καλα για να το παιξω αντικειμενικος απλα ειλικρινα αν δω κατι αρνητικο η οντως φτασω σε αυτο το σημειο που λετε ολοι νομιζω θα το γραψω οσο πιο αντικειμενικα γινεται και ισα ισα θα ψαξω και παραπανω για να το βρω. Μεχρι στιγμης ομως ειναι ενα 9/10 ευκολα.

Eτσι. Μεχρι στιγμης δεν εχω καταλαβει ουτε απατες αλλα ουτε και κατι ουσιαστικα αρνητικο. Ισα ισα το παιχνιδι ξεπερνα τις προσωπικες μου προσδοκιες κατα πολυ θα ελεγα. Ετσι οπως ειναι στημενο φανταζομαι οτι ο μονος λογος για να απογοητευτω ειναι καποια τροπη στο σεναριο που δεν θα βγαζει νοημα(οχι που μου αρεσει η δεν μου αρεσει, αυτο δεν εχει την παραμικρη σημασια, αυτο που μετραει ειναι να εχει νοημα, point).

Παντως η αντιθεση ειναι τρομερη, αφου οταν βγαινω ενθουσιασμενος απο το γκειμ μπαινω εδω και διαβαζω τα απιθανα. Και λεω τι γινεται, αλλο παιχνιδι παιζω? Μιλαω παντα για το σημειο που βρισκομαι. Μεχρι εκει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε

Ισως θα μπορούσα να το πω και πιο εύκολα :P 

Nαι 😛

Eρωτηση(οχι προς εσενα συγκεκριμενα ryu). Δεν ειμαι στην δευτερη μερα. Μαλλον προς το τελος της πρωτης. Θα επρεπε να εχω ξενερωσει με κατι? Για να ξερω αν ειναι 😛

Για να καταλαβω περιπου πως σκεφτεστε. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

εγώ αν πω με τι ξενέρωσα θα είναι σπόιλ....οπότε...

πάντως εφόσον το παίζεις (και όσοι δεν το έχουν τελειώσει ακόμα )καλύτερα να μην μπαίνετε στο νήμα.

το λέω από άποψη να μη σας χαλάσει η όλη εμπειρία.

Εμένα θα με επηρέαζε λογικά οπότε δε θα το ήθελα.

23 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Ποια ειναι η κοροιδια και ποια η απατη(οχι spoilers)?

Εαν δεν ηταν σποιλερ ρε συ για καποιους θα το ειχα γραψει απο τοτε που το ειδα.Οταν θα εχεις φτασει εσυ σε αυτο το σημειο θα εχει μπει ο Ιουλιος με τους ρυθμους που προχωρας.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εαν δεν ηταν σποιλερ ρε συ για καποιους θα το ειχα γραψει απο τοτε που το ειδα.Οταν θα εχεις φτασει εσυ σε αυτο το σημειο θα εχει μπει ο Ιουλιος με τους ρυθμους που προχωρας.

oποτε ειναι πολυ μετα απο εκει που ειμαι(εγραψα παραπανω).

Spoiler

εβαλα βενζινη και ανοιξα την πυλη στην πρωτη μερα στο seattle.

Mια που ανεφερες οτι αργω, για μενα ετσι παιζεται το παιχνιδι. Εσεις το πατε κατοσταρι. 😛

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Eνταξει εχει δρομο οποτε.

Βασικα κοντα εισαι περιπου..

Οταν φας την πρωτη ψυχρολουσια πες μου να στο βαλω και εσενα σε σποιλερ..

Εδω θελω να επισημανω οτι δεν εχω δει κανενα leak εως σμρ.

Η αποψη μου βασιζεται στο οτι εχω δει στα τρειλερ και παιζοντας το παιχνιδι.

Επεξ/σία από optimus prime

@PDS13  μην ανησυχεις...αν η σκηνη που αναφερεται ο @optimus prime επαιζε οπως περιμενε να τη δει,  θα ηταν πολυ χαζο...Καταλαβαινω γιατι χαλαστηκε, αλλα αν δεν ειχες θεμα με το σεναριο μεχρι το σημειο που εφτασες, τοτε πιστευω οτι δε θα εχεις θεμα και με τη σκηνη στην οποια αναφερεται...

το metal gear solid 2 ηταν παιχνιδαρα για την εποχη του και παιζει να ειναι το πιο memorable mgs...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xavier είπε

@PDS13  μην ανησυχεις...αν η σκηνη που αναφερεται ο @optimus prime

το metal gear solid 2 ηταν παιχνιδαρα για την εποχη του και παιζει να ειναι το πιο memorable mgs...

Τα 3 πρώτα mgs είναι τα αγαπημένα μου. Όταν σκεφτομαι το καλύτερο από τα 3(παντα με δυσκολευει να καταλήξω) φανταζομαι και τον λόγο για τον οποίο μπαίνει το καθένα τους στην πρώτη θέση. Όταν βάζω το mgs2 πρώτο σίγουρα το κάνω για την ιστορία. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...