Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@ikaruga24 +1000

Πως γίνεται να μιλάμε για last of us και να μη λέμε για ιστορία.Story driven παιχνίδι είναι 100%.

Last of us είναι όχι Minecraft.

Άμα είναι να βγάζουμε τα δεκάρια με ότι μας βολεύει να το συγκρίνουμε στο shooting οπότε σε σχέση με τα shooters είναι μέτριο και να το συγκρίνουμε στο stealth όπου σε σχέση με το Splinter Cell είναι κούφιο.

Η ιστορία παίζει τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο παιδιά.Μην κάνουμε το άσπρο μαύρο.

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποιος ειπε οτι δεν παιζει ρολο η ιστορια και οι χαρακτηρες στην σειρα last of us?Κανεις.

Ποιος ειπε οτι ολα τα παιχνιδια ανεξαρτητως ειδους πρεπει να βαθμολογουνται το ιδιο με βαση τους επιμερους τομεις?Παλι κανεις.

Τι σου ελεγα @ADHD?Χαμενος κοπος για αλλη μια φορα.

29 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Για το 2 δεν θα έχω άποψη για πολύ καιρό μετά το φιάσκο.

Θα παιχτεί σε κάποια φάση βέβαια.

Ε πες το νωριτερα αυτο,να μην καθομαι και απανταω τσαμπα με την εντυπωση οτι ταυτοχρονα το παιζεις το παιχνιδι και γραφεις οτι γραφεις.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που το παιζω θα σου πω οτι εχει δικιο.

Η απατη που εχει γινει ειναι οφθαλμοφανεστατη και προσωπικα οσο και να μου αρεσει το παιχνιδι δεν παυει να ειμαι και εγω τσαντισμενος με την ολη κοροιδια η οποια εγινε εις βαρος ολων των fan της σειρας..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Thanks 1
  • Confused 1

9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ε πες το νωριτερα αυτο,να μην καθομαι και απανταω τσαμπα με την εντυπωση οτι ταυτοχρονα το παιζεις το παιχνιδι και γραφεις οτι γραφεις.

Δηλαδή τα leaks που είδα μου λες ότι δεν ισχύουν; Καλώς ή κακώς τα είδα και χαλάστηκα πολύ. Αν θες να μου πεις ότι αυτά που είδα είναι διαστρεβλωση και είναι εντελώς άλλο τότε εδώ είμαι να το συζητήσουμε. 

13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ποιος ειπε οτι δεν παιζει ρολο η ιστορια και οι χαρακτηρες στην σειρα last of us?Κανεις.

Ποιος ειπε οτι ολα τα παιχνιδια ανεξαρτητως ειδους πρεπει να βαθμολογουνται το ιδιο με βαση τους επιμερους τομεις?Παλι κανεις.

Τι σου ελεγα @ADHD?Χαμενος κοπος για αλλη μια φορα.

1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε

Δηλαδή τα leaks που είδα μου λες ότι δεν ισχύουν; Καλώς ή κακώς τα είδα και χαλάστηκα πολύ. Αν θες να μου πεις ότι αυτά που είδα είναι διαστρεβλωση και είναι εντελώς άλλο τότε εδώ είμαι να το συζητήσουμε. 

Επειδη τα leaks τα εχω αποφυγει οσο γινεται (οχι ολα) καθως και τα trailers οποτε δεν γνωριζω ακριβως για ποια "απατη" μιλαμε δεν θα παρω θεση ακόμα. Παντως πλησιαζω τις 7-8 ωρες ισως και παραπανω και το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο δεν βλεπω τιποτα μεμπτο. Ισως θα ελεγα το pacing σε καποια σημεία να μην ειναι το ιδανικό αλλα μιλαμε για λεπτομερειες, μεχρι στιγμης ειναι ενα bigger and better TLOU 1 οτι ακριβως περιμενα δηλαδη. Η αληθεια ειναι οτι δεν μου δινουν τιποτα τα ποστ του στυλ "χαλια ηταν μας κοροιδεψαν 2/10" αλλα ισως μπορεσω να καταλαβω γιατι γινονται οταν φτασω σε εκεινο το σημειο.

Παντως δεν ειμαι απο τους "απολογητες" αν μπορω να τους πω ετσι του παιχνιδιου, ουτε εχω κολλημα με τη μαμα Sony και φυσικα η Naughty Dog δεν ειναι το αγαπημενο μου studio αυτο ειναι σιγουρο ο @PDS13 μπορει να το επιβεβαιωσει. :P Αυτο δεν το λεω και καλα για να το παιξω αντικειμενικος απλα ειλικρινα αν δω κατι αρνητικο η οντως φτασω σε αυτο το σημειο που λετε ολοι νομιζω θα το γραψω οσο πιο αντικειμενικα γινεται και ισα ισα θα ψαξω και παραπανω για να το βρω. Μεχρι στιγμης ομως ειναι ενα 9/10 ευκολα.

• Like 2

Ρε σεις παίδες βλέπω πολύ κράξιμο απο έλληνες στο Skroutz, βλέπω και εδώ τις γνώμες να είναι διχασμένες και 2 παιδιά που το τελείωσαν να λένε για θέμα στο σενάριο. Θέλω να ρωτήσω αν το θέμα είναι πως δεν είναι τόσο τέλειο όσο το προηγούμενο, αλλά και πάλι φτάνει πχ σε επίπεδα Red Dead 2 ή έστω σε επίπεδο πάνω απο τον ΜΟ των παιχνιδιών ή είναι εντελώς χάλια; Γενικά αξίζουν τα 55€ ή να περιμένω κανά 6μηνο μπας και το πάρω κανα 10αρικο-20αρικο φθηνότερα; Για μένα τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει απο άποψη σεναρίου είναι το Red Dead 1-2, Last of Us 1 και GTA San Andreas.

23 λεπτά πριν, ADHD είπε

Επειδη τα leaks τα εχω αποφυγει οσο γινεται (οχι ολα) καθως και τα trailers οποτε δεν γνωριζω ακριβως για ποια "απατη" μιλαμε δεν θα παρω θεση ακόμα. Παντως πλησιαζω τις 7-8 ωρες ισως και παραπανω και το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο δεν βλεπω τιποτα μεμπτο. Ισως θα ελεγα το pacing σε καποια σημεία να μην ειναι το ιδανικό αλλα μιλαμε για λεπτομερειες, μεχρι στιγμης ειναι ενα bigger and better TLOU 1 οτι ακριβως περιμενα δηλαδη. Η αληθεια ειναι οτι δεν μου δινουν τιποτα τα ποστ του στυλ "χαλια ηταν μας κοροιδεψαν 2/10" αλλα ισως μπορεσω να καταλαβω γιατι γινονται οταν φτασω σε εκεινο το σημειο.

Παντως δεν ειμαι απο τους "απολογητες" αν μπορω να τους πω ετσι του παιχνιδιου, ουτε εχω κολλημα με τη μαμα Sony και φυσικα η Naughty Dog δεν ειναι το αγαπημενο μου studio αυτο ειναι σιγουρο ο @PDS13 μπορει να το επιβεβαιωσει. :P Αυτο δεν το λεω και καλα για να το παιξω αντικειμενικος απλα ειλικρινα αν δω κατι αρνητικο η οντως φτασω σε αυτο το σημειο που λετε ολοι νομιζω θα το γραψω οσο πιο αντικειμενικα γινεται και ισα ισα θα ψαξω και παραπανω για να το βρω. Μεχρι στιγμης ομως ειναι ενα 9/10 ευκολα.

Το πως θα το καταλαβεις οταν φτασεις στο σημειο αφου δεν εχεις δει τρειλερ δεν μας εχεις πει...

Γιατι με αυτα που εγραψες δεν βγαινει νοημα το πως θα δουλεψει αυτο..

5 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε

Ρε σεις παίδες βλέπω πολύ κράξιμο απο έλληνες στο Skroutz, βλέπω και εδώ τις γνώμες να είναι διχασμένες και 2 παιδιά που το τελείωσαν να λένε για θέμα στο σενάριο. Θέλω να ρωτήσω αν το θέμα είναι πως δεν είναι τόσο τέλειο όσο το προηγούμενο, αλλά και πάλι φτάνει πχ σε επίπεδα Red Dead 2 ή έστω σε επίπεδο πάνω απο τον ΜΟ των παιχνιδιών ή είναι εντελώς χάλια; Γενικά αξίζουν τα 55€ ή να περιμένω κανά 6μηνο μπας και το πάρω κανα 10αρικο-20αρικο φθηνότερα; Για μένα τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει απο άποψη σεναρίου είναι το Red Dead 1-2, Last of Us 1 και GTA San Andreas.

Το παιχνιδι πρεπει να το παιξεις ειναι κορυφαιο,ασχετα με οτι εχει γινει στο παρασκηνιο.

Με ολο αυτο το κομφουζιο που γινεται εχω ψηθει να ξαναπιασω το πρωτο που το αφησα εδω και δυο χρονια για να παω στο δευτερο.Γουσταρω οταν μια ταινια-παιχνιδι ειναι αμφιλεγομενο-εχει διαχασει το κοινο,αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι υπερβολικες οι αντιδρασεις.Δεν ειναι κακο οταν το σεναριο εχει μια τροπη που δεν περιμενουμε.Ουτε αν διαφωνουμε η το κριτικαρουμε.Στο κατω κατω προκειται για μια ιστορια του δημιουργου που ανηκει σ αυτον.Και οχι δικη μας.Οταν ο δημιουργος εκφραζεται και μας αφηγειται οπως αυτος νιωθει,τοτε ξερουμε πως εβαλε το μερακι του και δουλεψε πανω σ αυτο.Το να δημιουργουνται συνεχεια αποδοκιμασιες απ τους οπαδους,αυτο θα γυρισει στο οι δημιουργοι να κρατιουνται πισω και να μην επιβαλουν ποτε το οραμα τους.Και ετσι δεν θα εχουμε ποτε δημιουργικοτητα παρα μονο παρεμβασεις στουντιο και διαδυκτιακες μαχες, στο οποιο οι χαμενοι βγαινουν μονο το κοινο.Ειναι και αυτο μια μορφη λογοκρισιας.Και το μονο που θα βλεπουμε-οπως και γινεται- ειναι στοχευσει προς την εμπορικοτητα και την ικανοποιησει της μαζας.(αυτα φυσικα ισχυουν για καθε ειδος τεχνης) Οποτες παιδια μην στεναχωριέστε.Απολαυστε το ταξιδι και στο τελος αναλυστε το.Ετσι θα βγειτε κερδισμενοι.Μην τρελαινεστε παιδες.

• Like 4

1 λεπτό πριν, alexgr21 είπε

Το να δημιουργουνται συνεχεια αποδοκιμασιες απ τους οπαδους,αυτο θα γυρισει στο οι δημιουργοι να κρατιουνται πισω και να μην επιβαλουν ποτε το οραμα τους

Το οραμα τους να το υλοποιουν οσο καλυτερα μπορουν αρκει εμας να μην μας δουλευουν ψιλο γαζι.

Οχι αλλα να δειχνουν στον κοσμο για να εξασφαλισουν τα μπικικινια και αλλα να εχουν φτιαξει..

5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Το πως θα το καταλαβεις οταν φτασεις στο σημειο αφου δεν εχεις δει τρειλερ δεν μας εχεις πει...

Γιατι με αυτα που εγραψες δεν βγαινει νοημα το πως θα δουλεψει αυτο..

Το παιχνιδι πρεπει να το παιξεις ειναι κορυφαιο,ασχετα με οτι εχει γινει στο παρασκηνιο.

Δηλαδη βρισκω το παιχνιδι καταπληκτικο επειδη δεν εχω δει ενα συγκεκριμένο τρειλερ? Καλυτερα τοτε να μην το δω καθολου και καλα κανω και δεν βλεπω γενικα.

Ωραια επειδη ομως δεν νομιζω οτι θα μου χαλασει την εμπειρια δεν θελω spoilers ειμαι στο 

Spoiler

seattle day 2 Seraphites

Αν δεν εχει spoiler για παρακάτω πες μου ποιο είναι να το δω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Δεν εκατσα προσωπικα να δω leaks γιατι ειχα σκοπο να παιξω το παιχνιδι,ακομα και αν ειχε χαμηλοτερες βαθμολογιες απο τους κριτικους,γιατι εκτιμησα το πρωτο last of us και για αλλα πραγματα που προσφερε περαν απο την ιστορια και τους χαρακτηρες.

Οπως ειχα γραψει και σε καποιους ''ψαγμενους'' που λεγανε οτι το last of us δεν εχει καθολου gameplay,αν ειχαν παιξει το πρωτο παιχνιδι σε μεγαλυτερες δυσκολιες και ειδικα στην μεγιστη δυσκολια,δεν θα εγραφαν οτι εγραφαν.

Γιατι και εγω αν παιξω το last of us 1 σε μικροτερες δυσκολιες που ουτε stealth δεν χρειαζεται και οι εχθροι πετανε σφαιρες κατω με το τσουβαλι λες και παιζω Borderlands,τα ιδια θα εγραφα.

Ακομα και τα leaks να ειχα διαβασει,και παλι θα ηθελα να παιξω το παιχνιδι πρωτα για να δω κατα ποσο ισχυουν αυτα που διαβασα και για ποιο λογο παρολα αυτα πηρε το παιχνιδι τις βαθμολογιες που πηρε. 

Ουτε reviewer ειμαι για να γλυψω την χ εταιρεια για να μου στειλει δωρεαν παιχνιδια,μπλουζακια κλπ,ουτε fanboy της Sony,της microsoft,της nintendo,για να κατσω να αποθεωνω οτι παιχνιδι βγαζει μονο αυτη.

Τα υπολοιπα οταν με το καλο τελειωσω το παιχνιδι  που θα γραψω τις οποιες εντυπωσεις, ακομα και αν και εγω ξενερωσω με το τελευταιο κομματι του.

Ειμαι σιγουρος οτι θα διαφερει αρκετα οτι εχω να πω συνολικα για το παιχνιδι,χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει υποχρεωτικα οι υπολοιποι να συμφωνουν μαζι μου.

Α και επομενο παιχνιδι στην λιστα για να παιξω τον αλλο μηνα(περαν του ghost) ειναι το επισης για πολλους(και ας μην το εχουν παιξει) παιχνιδι του 1 και 2/10,το Death Stranding.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ADHD είπε

Αν δεν εχει spoiler για παρακάτω πες μου ποιο είναι να το δω.

Αυριο θα σου το βαλω μεσα σε σποιλερ για να το εχεις προχωρησει λιγο ακομα..

Επεξ/σία από optimus prime

15 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εννοείται ότι θα το παίξω όποια βαθμολογία και αν έχει. Το θέμα είναι αξίζει τα 55 ευρώ ή η πλοκή είναι τόσο χάλια, ώστε να περιμένω να πέσει στα 30-40 ευρώ στα σκρουτζομάγαζα για να το πάρω, όπως πχ το Days Gone.

Δυστυχώς έχω φτάσει σε ένα σημείο που αλλάζει πολύ το game και ειλικρινά αρχίζω και χάνω το ενδιαφέρον όσο αφορά story. Επίσης το story αρχίζει και χρησιμοποιεί πολύ φτηνά κόλπα ώστε να μου αντιστρέψει αισθήματα χωρίς να το έχει κερδίσει από πουθενά. Δεν ξέρω άμα φταίει η ροή τις ιστορίας, οι χαρακτήρες, η σκηνοθεσία, το γράψιμο, η όλα μαζί. Επίσης τίποτα ακόμα δεν μου έχει ξεπλύνει την άσχημη γεύση που μου έχει αφήσει νωρίτερα. Το combat συνεχίζω να το απολαμβάνω αλλα όχι με τον τρόπο που θα ήθελα η νόμιζα. Anyways λογικά έχει κάνα δεκάωρο ακόμα γιατί γλείφω και τις γωνιές. Μακάρι όλα στο τέλος να δένουν ωραία.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...