Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
59 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Aυτο γινεται σε παρα πολλα παιχνιδια,δεν ειναι θεμα του συγκεκριμενου.

Προσπαθώ να βρω λύση αλλά δεν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Προσπαθώ να βρω λύση αλλά δεν. 

Ασυρματα εχεις?? Και εγω το εχω αυτο το θεμα παντως, ιδιαιτερα στο FFVIIR ηταν πιο έντονο, εμενα μου το κανει και χωρις ακουστικά απλα με την ηχομπαρα μεσω HDMI. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, ADHD είπε

Ασυρματα εχεις?? Και εγω το εχω αυτο το θεμα παντως, ιδιαιτερα στο FFVIIR ηταν πιο έντονο, εμενα μου το κανει και χωρις ακουστικά απλα με την ηχομπαρα μεσω HDMI. 

Nαι ασυρματα. Καποιος γραφει να αλλαξω USB, να εχω δεξια το στικακι. Εκλεισα το ps4 για να αλλαξω τον σκληρο με το στικακι, αλλα και να συνελθω απο αυτο που εγινε...

Ειναι απο τις συγκλονιστικοτερες σκηνες/στιγμες που εχω ζησει σε παιχνιδι ever. Πιθανονοτατα η τοπ.

Mου αρεσε σαν εξελιξη? ΟΧΙ (και εδω καπου ισως καταλαβαινω ποιο ειναι το κριτηριο καποιων παιδιων για την ποιοτητα σεναριου), Εξακολουθει να ειναι συγκλονιστικη? ΝΑΙ.

11 στα 10 συκλονιστικη(ειναι διαφορετικο το κριτηριο μου μαλλον).

(παρακατω το spoilerδεν εχω φυγει απο χιονι)

Spoiler

Μιλαω φυσικα για τον θανατο του Joel. Ειναι κατι που δεν το περιμενεις. Συνηθως δεν γινεται, δεν θα χασεις τον βασικο -μεχρι εκεινη την στιγμη- χαρακτηρα των the last of us και μαλιστα τοσο νωρις. Απλα ΔΕΝ γινεται. Κι ομως εγινε. Δεν εχω καταλαβει πως και γιατι(πως το καταφεραν σκηνοθετικα) αλλα για καποιο λογο απο το σημειο που εψαχνα τον Joel φοβομουν πολυ οτι θα γινει. Και αυτο δεν ειναι λογικο γιατι ειναι απλα παιχνιδι, συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις εξακολουθω να ψαχνω resourses στον χωρο χωρις φοβερη βιασυνη και με μικροτερο αγχος, ακομα και να ακουω βογκητα πονου σαν αυτα του joel. Αυτη τη φορα χεστηκα για ολα και ετρεχα απλα προς τα εκει αγχωμενος. Δεν ξερω πως το εκαναν αλλα αυτη η σκηνη για την δικη μου εμπειρια ηταν το κατι αλλο.

πφφφφ

Επεξ/σία από Επισκέπτης

14 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Nαι ασυρματα. Καποιος γραφει να αλλαξω USB, να εχω δεξια το στικακι. Εκλεισα το ps4 για να αλλαξω τον σκληρο με το στικακι, αλλα και να συνελθω απο αυτο που εγινε...

Ειναι απο τις συγκλονιστικοτερες σκηνες/στιγμες που εχω ζησει σε παιχνιδι ever. Πιθανονοτατα η τοπ.

Mου αρεσε σαν εξελιξη? ΟΧΙ (και εδω καπου ισως καταλαβαινω ποιο ειναι το κριτηριο καποιων παιδιων για την ποιοτητα σεναριου), Εξακολουθει να ειναι συγκλονιστικη? ΝΑΙ.

11 στα 10 συκλονιστικη(ειναι διαφορετικο το κριτηριο μου μαλλον).

(παρακατω το spoilerδεν εχω φυγει απο χιονι)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μιλαω φυσικα για τον θανατο του Joel. Ειναι κατι που δεν το περιμενεις. Συνηθως δεν γινεται, δεν θα χασεις τον βασικο -μεχρι εκεινη την στιγμη- χαρακτηρα των the last of us και μαλιστα τοσο νωρις. Απλα ΔΕΝ γινεται. Κι ομως εγινε. Δεν εχω καταλαβει πως και γιατι(πως το καταφεραν σκηνοθετικα) αλλα για καποιο λογο απο το σημειο που εψαχνα τον Joel φοβομουν πολυ οτι θα γινει. Και αυτο δεν ειναι λογικο γιατι ειναι απλα παιχνιδι, συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις εξακολουθω να ψαχνω resourses στον χωρο χωρις φοβερη βιασυνη και με μικροτερο αγχος, ακομα και να ακουω βογκητα πονου σαν αυτα του joel. Αυτη τη φορα χεστηκα για ολα και ετρεχα απλα προς τα εκει αγχωμενος. Δεν ξερω πως το εκαναν αλλα αυτη η σκηνη για την δικη μου εμπειρια ηταν το κατι αλλο.

πφφφφ

Ετσι οπως το πας σε βλεπω να το τελειωνεις τον Σεπτεμβρη.

Επισκέπτης
3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ετσι οπως το πας σε βλεπω να το τελειωνεις τον Σεπτεμβρη.

αχαχα μακαρι! :D

αργα αργααααα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xavier είπε

το ειδα ρε το ντεμο, δεν ειναι κατι εξω απο την εμπειρα που εχεις οταν παιζεις...

Ρε dude τι δεν κατάλαβες? Δεν κατακρίνω την εμπειρία, αντίθετος, από την στιγμή που υπάρχουν μέσα στο game scripted event ίδιας ποιότητας με το demo, τι μας προλογιαζεις ρε Neil ότι το demo δεν ήταν scripted και μπορεί να συμβεί in-game. Όχι δεν μπορεί να συμβεί. Σε περίπτωση που νομίζετε ότι λέω ότι θέλω η συνέντευξη υπάρχει online και την έχω κάνει post στο thread.

Επίσης δεν μίλησα γενικά για κακά σενάρια, σκηνοθεσία. Μίλησα συγκεκριμένα για κάποια σημεία. Τώρα άμα εσένα δεν σε ενοχλεί καλός, αλλα το κακό γράψιμο δεν έχει να κάνει με γούστο, είναι απλά κακό και το σημείο που (κατάλαβες πιο) είναι απίστευτα forced και wasted. Ευχαρίστως φέρε μου αντίρρηση και πες μου πως είναι καλο έτσι όπως το παρουσιάσανε. Εκτος άμα περιμένεις κάτι λυτρωτικό στο τέλος γιατί στο λέω από τώρα πολύ δύσκολα.

ps. επίσης όπως βλέπεις είσαι ο μοναδικός μέχρι στιγμής που είσαι τόσο ενθουσιασμένος, κανένας άλλος δεν το βρήκε ok, μιλάω πάλι για το ίδιο σκηνικό. Λες να είναι τυχαίο?

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ADHD είπε

Ωραία άρα συμφωνούμε περί απόψεων/reviews.😎

Μα δεν υποστηριξα και ποτε το αντιθετο,κατι που πιστευω το καταλαβαινεις και απο τα αλλα θεματα/σχολια μου.

Τωρα για το ιδιο το παιχνιδι δεν εχω ακομα προλαβει να παιξω πολυ. Καμια ωρα μονο επαιξα στην αρχη,και μιας και οι αποψεις οπως φαινεται αλλαζουν προς το τελος,θα περιμενω να το τελειωσω πρωτα και μετα να γραψω  την οποια κριτικη(χωρις βαθμολογια).

Σιγουρα παντως δεν προκειται να το θαψω σε σημειο να το θεωρω για παιχνιδι του 1,2 και 3/10(για αυτους που κοιτανε βαθμολογιες),αν ειναι δυνατον δηλαδη.

Ακομα και μουφα να ειναι η ιστορια που εχουν φαγωθει ολοι,εχει τοση μεγαλη δουλεια σε ποσους τομεις μεχρι και στο customization(δυσκολιας,χρωματων υποτιτλων,βελακι για αυτον που μιλαει εκτος οθονης,και γενικα πολλες επιλογες,βαζοντας μεσα μεχρι και τα ελληνικα) που ειναι τραγικο να το βαζουν καποιοι στο ιδιο τσουβαλι με παιχνιδια για χρυσα ...βατόμουρα.

Καταλαβαινω οτι καποιοι ξενερωσαν γιατι αλλα πραγματα περιμεναν και αλλα ειδαν(το εχουμε δει και σε ποσα αλλα παιχνιδια),αλλα να υπαρχει και ενα μετρο.

Για δυσκολια btw αν και το ξεκινησα στο hard,το γυρισα στο medium(moderate)γιατι θελω να δω πως ειναι το παιχνιδι στην και καλα προβλεπομενη δυσκολια για τον περισσοτερο κοσμο,παρολο που το Hard ακουγεται πιο ιδανικη δυσκολια για first playthrough.

Επεξ/σία από Fulgore

τι εδειξαν στο ντεμο που δεν μπορει να συμβει στο game? αυτο δεν μπορω να καταλαβω...

Spoiler

το αγαπημενο μου fantasy setting ειναι το song of ice and fire...πολυ πριν τη σειρα...αυτες τις αντιδρασεις τις εχω ξαναδει...αλλα αυτα ειναι τα σκηνικα που το εκαναν να ξεχωριζει...κατι παρομοιο συμβαινει και με το last of us....

16 λεπτά πριν, xavier είπε

τι εδειξαν στο ντεμο που δεν μπορει να συμβει στο game? αυτο δεν μπορω να καταλαβω...

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

το αγαπημενο μου fantasy setting ειναι το song of ice and fire...πολυ πριν τη σειρα...αυτες τις αντιδρασεις τις εχω ξαναδει...αλλα αυτα ειναι τα σκηνικα που το εκαναν να ξεχωριζει...κατι παρομοιο συμβαινει και με το last of us....

Για πες μου σε ποια ημερα εχεις φτασει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, xavier είπε

Δείξαν αυτό και στο interview είπε ο Neil ότι δεν ήταν scripted. Είδες εσύ τίποτα όλα αυτά όταν πέρασες αυτό το σημείο?

Anyways, πάω να συνεχίσω αλλα δυστυχώς νομίζω έρχεται η ώρα που αλλάζει το game και δεν ψήνομαι μια, anyways θα δείξει.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

ποιο κομματι σε χαλασε?

Spoiler

στους scars στο ιδιο σημειο με τραβηξαν απο τα ποδια κατω απο το φορτηγο και χεστηκα.... ☺️    

εγω το πηγα λιγο πιο stealth αυτο το σημειο μια και δεν ηξερα που επρεπε να παω και δεν ετρεχα χυμα...οποτε τον τυπα με το τσεκουρι τον πετυχα μονο του σε ενα κτιριο.

αλλα τα animations με τα evade κτλ, ναι τα εχω δει σε διαφορα σημεια του παιχνδιου...

Πραγματικα δεν ειδα κατι στο ντεμο που δεν θα μπορουσε να βγει σε ενα μονταζ απο διαφορα playthrough...

Απορία προς αυτούς που έχουν παίξει(δεν έχω δει review/δεν έχω δει spoiler). Η διαφορά στο Metacritic είναι χαώδης. Μήπως είναι υπερβολικοί και οι μεν(γιατί παίρνουν λεφτά για να πουλήσει το παιχνίδι) και οι δε(που δεν του άρεσε κάτι στην πλοκή). Ευχαριστώ πολύ.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι στιγμής για μένα το 95 είναι λίγο. Σύμφωνα πάντα με τον ελαστικό τρόπο που βαθμολογουνται τα παιχνίδια. Δηλαδή να με πρέπει να με πείσει κάποιος ότι αυτά που έχουν πάνω από 95 είναι καλύτερα. Το 95 είναι πολύ αλλά υπάρχει άλλη κλίμακα σε σχέση με το metacritic των ταινιων. Θα προτιμούσα να βαθμολογούνται σαν τις ταινίες. Λίγο πιο κάτω δλδ. Αλλά στο συγκεκριμένο πάλι 9 θα έβαζα αν ήταν ταινία. Τα 0 και 2 μόνο αστεία μου φαίνονται. Έχει μαζευτεί 4πλασιος κόσμος από ότι υπολογίζοταν συνολικά(σε 5-10  χρόνια) καταρχάς στο userscore. Και το παιχνίδι έχει βγει 2 μέρες. Δεν ξέρουν καν τι είναι βίντεο γκειμ οι περισσότεροι από αυτούς. Ξεκάθαρα. Εκτός αν το part 2 πουλήσει 60εκ-100εκ κόπιες ξερω. Για να δικαιολογεί το πόσοι έχουν μπει στην διαδικασια να βαθμολογησουν. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...