Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που θα ήθελα να μάθω κάποια στιγμή είναι το πως τρέχει στο απλό PS 4 Slim. Αν πέφτει συχνά το frame rate και τέτοια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

με τι αποθεματα ψυχικης δυναμης περιμενεις μεχρι την επομενη παρασκευη να παιξεις.

Αυτό. Και με τι αποθέματα ψυχικής δύναμης ζητάς άδεια για την Παρασκευή για να παίξεις το παιχνίδι...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Κριμαααα....

Έλα τώρα το game φαινόταν από χιλιόμετρα, λες και μιλάμε για καμια εταιρία του κώλου. :D Το IGN Japan τι έγινε? Δεν είχε αρκετά πλοκάμια?! :D

Μέχρι στιγμής ότι review είδα είναι απόλυτος θετικό, εκτος από τον Skill Up δυστυχώς. Για να δούμε και τον Karak.

Δημοσ.

Mονο το score κοιταζω εννοειται. Θελω να μου τα σκασει και να (εξακολουθησω) να ειμαι μεσα στο σκοταδι. Προπαραγγελια εχει φυγει εδω και 10 μερες.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Mονο το score κοιταζω εννοειται. Θελω να μου τα σκασει και να (εξακολουθησω) να ειμαι μεσα στο σκοταδι. Προπαραγγελια εχει φυγει εδω και 10 μερες.

Mαζι θα μοιραστουμε την εμπειρια !

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Έλα τώρα το game φαινόταν από χιλιόμετρα, λες και μιλάμε για καμια εταιρία του κώλου. :D Το IGN Japan τι έγινε? Δεν είχε αρκετά πλοκάμια?! :D

Μέχρι στιγμής ότι review είδα είναι απόλυτος θετικό, εκτος από τον Skill Up δυστυχώς. Για να δούμε και τον Karak.

Πες ACG ρε αδερφε και ψαχνω να δω ποιος ειναι ο Karak (δεν το ηξερα :P)

Επεξ/σία από ison
Δημοσ.
Μόλις τώρα, anonymousss94 είπε

Δεν spoilαρει κατι ( τους εχει απαγορευσει η ιδια η sony να μιλησουν για τις τελευταιες 12 ωρες του παιχνιδιου ) απλα θεωρει οτι παρθηκαν λαθος αποφασεις οσον αφορα το narrative

Mιας και το narrative ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα στο gaming για μενα θα περιμενω γνωμες χρηστων πριν προβω σε αγορα τελικα. 

OK θα το συνεχίσω τότε thanks, προσωπικά εμενα με νοιάζει 80% το gameplay και 20% όλα τα αλλα, και με τόσο καλο gameplay πρέπει να έχει το χειρότερο story ever για να με ενοχλήσει ειλικρινά. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, anonymousss94 είπε

Και μεις μεσα στον ιντερνετικο κοσμο ειμαστε :P 

Μιλαμε για τον ιντερνετικο κοσμο που μηδενιζει με το παραμικρο παιχνιδια στο user score του metacritic,ετσι αντιδραει ο κοσμος αυτος οπως λεει ο συμφορουμιτης πιο πανω.

Κατα τα αλλα εγω ξερω οτι το παιχνιδι σε επιπεδο pre order πριν καν βγουν τα review ειχε χτυπησει κοκκινο,ποσο μαλλον τωρα

https://screenrant.com/last-us-part-2-pre-orders-spider-man/

Περαν τουτου οποιος θελει ας περιμενει και αλλα reviews,ή ας το δει σε youtube/twitch streams ή ας περιμενει να το παιξει στο ps5 ή ας περιμενει ποτε θα δωθει δωρεαν στο ps plus,δεν απασχολει οσους θα το παιξουμε το παιχνιδι day one.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

OK θα το συνεχίσω τότε thanks, προσωπικά εμενα με νοιάζει 80% το gameplay και 20% όλα τα αλλα, και με τόσο καλο gameplay πρέπει να έχει το χειρότερο story ever για να με ενοχλήσει ειλικρινά. ;)

δηλαδή για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, στο πρώτο παιχνίδι αυτό που σου άρεσε ήταν το πρωτοποριακό gameplay ή η ιστορία και οι σχέση μεταξύ των πρωταγωνιστών; 

γιατί το gameply ήταν απλά οκ, δεν προβλημάτιζε, αλλά το last of us έγινε αυτό που έγινε για το σενάριο και κυρίως για την αφήγησή του

σιγά το gameplay.. 

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Μιλαμε για τον ιντερνετικο κοσμο που μηδενιζει με το παραμικρο παιχνιδια στο user score του metacritic,ετσι αντιδραει ο κοσμος αυτος οπως λεει ο συμφορουμιτης πιο πανω.

Κατα τα αλλα εγω ξερω οτι το παιχνιδι σε επιπεδο pre order πριν καν βγουν τα review ειχε χτυπησει κοκκινο,ποσο μαλλον τωρα

https://screenrant.com/last-us-part-2-pre-orders-spider-man/

το pre order είναι χαζομάρα γενικά.. 

βέβαια ο καθένας όπως θέλει ξοδεύει τα λεφτά του, αλλά δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να πείσει και τους υπόλοιπους για αυτό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...