Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mtifosi είπε

Επειδη σιγουρα δεν οδηγει πουθενα εχεις την αποψη σου και οκ. Ο τιτλος σαρωσε σε βραβεια και πωλησεις και αυτο τα λεει ολα για την ποιοτητα του.

Το καλύτερο παιχνίδι του γαλαξία είναι since big bang .Κάνε swap και τα υπόλοιπα models και ετοίμασε trailer για TLOU3.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mtifosi είπε

Μιλας για τον τιτλο που εχει σαρωσει καθε βραβειο 

9 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Ο τιτλος σαρωσε σε βραβεια και πωλησεις 

Πες το αλλη μια γιατι δεν εγινε κατανοητο.. :P 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ADHD είπε

Πες το αλλη μια γιατι δεν εγινε κατανοητο.. :P 

Σε ενοχλει..? Αν ναι ξυδακι...

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Σε ενοχλει..? Αν ναι ξυδακι...

Εμένα γιατί να με ενοχλεί?? Μου άρεσε το παιχνίδι καλή βαθμολογία του βάζω (αν ανατρέξεις στα post μου σε αυτό το θέμα θα δεις ότι το υπερασπίζομαι απέναντι σε όλους) απλά δεν το θεωρώ επιχείρημα όταν προσπαθείς να κανεις παραγωγική συζήτηση και με τον τρόπο που το λες. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν το γράφεις 2 φορές σε μια σελίδα..

Στο λέω φιλικα στην περίπτωση που όντως θέλεις να γίνει παραγωγική κουβέντα, αν απλά θες να τρίψεις στα μούτρα τα goty awards σε όσους θεωρείς haters πάω πάσο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ADHD είπε

Εμένα γιατί να με ενοχλεί?? Μου άρεσε το παιχνίδι καλή βαθμολογία του βάζω (αν ανατρέξεις στα post μου σε αυτό το θέμα θα δεις ότι το υπερασπίζομαι απέναντι σε όλους) απλά δεν το θεωρώ επιχείρημα όταν προσπαθείς να κανεις παραγωγική συζήτηση και με τον τρόπο που το λες. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν το γράφεις 2 φορές σε μια σελίδα..

Στο λέω φιλικα στην περίπτωση που όντως θέλεις να γίνει παραγωγική κουβέντα, αν απλά θες να τρίψεις στα μούτρα τα goty awards σε όσους θεωρείς haters πάω πάσο.

Τι παραγωγικη συζητηση να γινει οταν αποκαλεις κατι πχ πατατα... ε λοιπον ετσι μιλανε μονο τα goty awards...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Τι παραγωγικη συζητηση να γινει οταν αποκαλεις κατι πχ πατατα... ε λοιπον ετσι μιλανε μονο τα goty awards...

Ωραία άρα δεν θέλεις κουβέντα απλά αντιπαράθεση του στυλ "είναι πατάτα" "οχι δεν είναι πάρε τα goty" "οχι είναι πάρε το metascore" για ενα τίτλο πως οπως είπα σχεδιάστηκε για να είναι controversial απο τον δημιουργό..

Παντως δεν είδα αυτο που λες, ιδιαίτερα απο τον πάνθηρα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Ωραία άρα δεν θέλεις κουβέντα απλά αντιπαράθεση του στυλ "είναι πατάτα" "οχι δεν είναι πάρε τα goty" "οχι είναι πάρε το metascore" για ενα τίτλο πως οπως είπα σχεδιάστηκε για να είναι controversial απο τον δημιουργό..

Παντως δεν είδα αυτο που λες, ιδιαίτερα απο τον πάνθηρα..

Απαντησα στον panther αν δεν το διαβασες...τωρα αν δεν σου αρεσει η απαντηση ειναι αλλο θεμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Απαντησα στον panther αν δεν το διαβασες...τωρα αν δεν σου αρεσει η απαντηση ειναι αλλο θεμα...

Ωραια αρα το επιχειρημα σε οσους προσπαθουν να κανουν σοβαρη κουβεντα σχετικα με την πλοκη γιατι δεν ειδα πολλους να λενε το παιχνιδι συνολικα πατατα ειναι τα goty awards? Αυτο ναι δεν θεωρω οτι παει πουθενα.

Ειναι σαν να κανουμε μια κουβέντα για το καλύτερο παιχνιδι ever, προφανως θα διαφωνουμε διοτι ο καθενας εχει το δικο του αγαπημενο αλλα αντι να γινει παραγωγικη συζητηση πανω σε αυτο να σου πεταω 2 και 3 φορες το 99 που εχει το Ocarina of Time στο metacritic..

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Ωραια αρα το επιχειρημα σε οσους προσπαθουν να κανουν σοβαρη κουβεντα σχετικα με την πλοκη γιατι δεν ειδα πολλους να λενε το παιχνιδι συνολικα πατατα ειναι τα goty awards? Αυτο ναι δεν θεωρω οτι παει πουθενα.

Ειναι σαν να κανουμε μια κουβέντα για το καλύτερο παιχνιδι ever, προφανως θα διαφωνουμε διοτι ο καθενας εχει το δικο του αγαπημενο αλλα αντι να γινει παραγωγικη συζητηση πανω σε αυτο να σου πεταω 2 και 3 φορες το 99 που εχει το Ocarina of Time στο metacritic..

Μαλλον θελεις να παιξουμε την κολοκυθια μου φαινεται...ο  panther αμφισβητησε οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους τιτλους λογω του user score...αν δεν αρεσει σε καποιον η πλοκη ειναι υποκειμενικο...αν δεν αρεσει σε καποιον το σεναριο του godfather σημαινει οτι δεν ειναι μια απο τις καλυτερες ταινιες για παραδειγμα. Και δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο ever αλλα στα top...

Δημοσ.

Υπηρχαν τομεις που ηταν θεσπεσιο και χαρμα οφθαλμων,υπηρχαν και τομεις που ηταν κακοι και αμφιλεγομενοι.

Αυτο δειχνει η γενικη εικονα του παιχνιδιου,εναν διχασμο. 

Γιατι πρεπει να απολογειται καποιος ειτε εχει την μια ειτε την αλλη γνωμη?

Αν θα παρουμε την γνωμη του κοινου σε metacritic και goty players choice στα tga θα δουμε μια διαφορετικη αποψη απο reviewers,awards κλπ. Επισης μια βολτα απο τις δηλωσεις του drunkman και τα dislikes στο καναλι της naughtydog σε youtube οπως αντιστοιχα και στο review του ign επιβεβαιωνουν τα παραπανω.

Οτι το παιχνιδι δεν αρεσε σε μια μεγαλη μεριδα των gamers,νομιζω το αποδεικνυουν και οι αναμενομενες πωλησεις,οπως και οτι ηταν σε εκπτωση λιγο διαστημα μετα την κυκλοφορια του.

Εγω προσωπικα και τα 2 games τα εχω πλατινα αλλα το 2ο δεν το ευχαριστηθηκα ουτε το περιμενα ετσι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα το ξαναρχισα προχθες και το εχω βαλει να εχει και permanent death ανα chapter, παλι καλα που δεν το εβαλα whole game/ act ηδη εχω ψοφησει 3 φορες.Μην πεσετε να με φατε για το ποσο νουμπας ειμαι εχω να πιασω dual shock πανω κατω 6 μηνες.Τελικα δεν αντεξα να περιμενω ποτε με το καλο θα παρω ps5 ωστε να το ευχαριστηθω στα 60 καρε.Και ειπα να το κανω πλατινα στο 4 και το πολυ πολυ το ξαναπαιζουμε οταν με το καλο μπορεσουμε να παρουμε 5αρι σε ανθρωπινες συνθηκες.

Παντως οσο και να το γουσταρω το παιχνιδι για τον κοσμο του, την θεματολογια του και γενικοτερα αυτου τους ειδους gameplay ειτε το stealth κομματι ειτε να το πας guns blazing τουλαχιστον στα ευκολοτερα επιπεδα, καθως επισης την εξερευνηση-αναζητηση αντικειμενων, parts, πυρομαχικων για να φτιαξεις μολοτοφ,upgrade weapons k skills ολα αυτα ειναι must play για τα γουστα μου .Αν και το συγκεκριμενο κομματι για πολλους ειναι αγγαρεια για μενα ειναι πραγματικα βουτυρο στο ψωμι μου.

Για να κλεισω λοιπον την σκεψη μου-αποψη μου για μενα δυστυχως ειμαι απο αυτους που τους διχασε το παιχνιδι και επειδη το παιζω δευτερη φορα επιτηδες αφηνω να δω παλι τα cinematics μηπως εχω χασει κατι που θα μου αλλαξει γνωμη. θεωρω οτι θα μπορουσε να ειχε καλυτερη προσεγγιση η ιστορια σε ενα απο τα plot holes. Εστω να δεχτω το ολο στορυ που μου πουλησαν επρεπε καπως ομως να το παρουσιασουν να γινει ενας μικρος προλογος γιατι οι χαρακτηρες του πρωτου μερους εχουν αλλαξει συμπεριφορα σε ορισμενες καταστασεις.Η εστω να ξεδιπλωνοταν αυτο κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.Και να φερω ενα παραδειγμα που το λενε πολλοι. Δεν μπορει 2 ανθρωποι οπως ο joel k tommy με την εμπειρια τοσων χρονων να εμπιστευονται ετσι απλα μια ξενη και ας νομιζουν οτι επειδη την σωσανε οτι δεν προκειται να τους την φερει. Εδω ειναι η ενσταση μου θα μπορουσαν να βαλουν στο προλογο περα απο την σκηνη με τον tommy να κοβουν βολτες στα λιβαδια μεχρι να πανε στην πολη τους, θα μπορουσαν να βαλουν εκει στο διαβα τους καποιον/ους επιζησαντες που χρειαζονταν βοηθεια και μετα να τους περνανε μαζι τους στην πολη.Να μας εδειχνε με λιγα λογια το παιχνιδι οτι πλεον ο joel k tommy εμπιστευονται πιο ευκολα ανθρωπους σε σχεση με το πρωτο μερος.Γιατι σε αντιθετη περιπτωση μπορει να τους βοηθαγανε αλλα δε νομιζω μετα να κατεβαζαν τις αμυνες τους.Αν κατσει καποιος να δει το last of us 1 θα δει οτι ολοι οι χαρακτηρες οποιον συναντανε για πρωτη φορα η συμπεριφορα που εχουν ειναι ειτε επιθετικη ειτε αμυντικη και δεν εμπιστευονται ευκολα ακομη ανθρωπους που τους ξερουν.Παρτε παραδειγμα τον bill παροτι ξερει τον Joel και παροτι τους σωζει απο την ορδη μολις βρεθουν στην ασφαλεια η elie παει να τον χαιρετησει-συστηθει ο bill την δενει με χειροπεδες και αναγκαζει τον joel να πεσει στα γονατα και να βαλει τα χερια στο κεφαλι.Και υπαρχουν και αλλες τετοιες παρομοιες συναντησεις και συμπεριφορες μην τις αναφερω ολες.Και η πλακα ειναι οτι δεν ειναι συμπεριφορες που τις εχει μονο η elie k joel αλλα ολοι οι χαρακτηρες που συνανταμε στο πρωτο ειδικα οταν βρισκονται σε ξενο περιβαλλον.

Σορρυ για το σεντονι αλλα νομιζω αυτες οι προχειροδουλειες σε ορισμενα κομματια του σεναριου και της σκηνοθεσιας διχασε αρκετο κοσμο.Ναι οκ να δεχτω κατι διαφορετικο σε σχεση με τα συνηθισμενα ξαναζεσταμενα σεναρια αλλα τουλαχιστον καντο σωστα οχι αφηνωντας τρυπες στο σεναριο.

Οπως και να εχει προσωπικα και αυτες τις τρυπες να βουλωναν στο σεναριο παλι θα μου αφηνε μια πικρη γευση στο στομα γιατι οπως ειπα σε αλλο μου ποστ ειχα δεθει με τους χαρακτηρες του πρωτου.Δυστυχως οσο και να προσπαθησε το παιχνιδι να με κανει να συμπαθησω την abby και να αντιπαθησω την elie για μενα αποτυχε παταγωδως.Τυχεροι ειναι οσοι πειστηκαν απο αυτα τα τρικς..

Η ταπεινη μου αποψη χωρις να θελω να μειωσω οποιον εχει αντιθετη.Αλλα ειπαμε ολοι εχουμε απο μια κωλοτρυπιδα αποψη ηθελα να πω. :lol:

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, mtifosi είπε

Πρέπει να είναι πολύ ωραία στον πλασματικό κόσμο που ζεις! :D Το GOT πήρε το μοναδικό award που ψηφίστηκε από users, τα υπόλοιπα έχουν τόσο βάρος όσο το πρωινό μου piece of shit. Επίσης στο MC, τα 10, ξανά λέω, τα 10 είναι πιο πολλά από τα 0. Εδώ στα google ratings ffs έχει 6/10 που σπανια βλέπεις κάτι κάτω από 8/10.

Το Mortal Kombat γιατί το ανέφερες, 6 έχει στο MC. Γενικά δώσε λίγο περισσότερη προσοχή αλλα επειδή είσαι επιθετικός, ειδικά σε δυο από το πιο zen άτομα εδώ μέσα, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις και το δικό μου κόσμο του ignore list. You'll love it! ;) Συνέχισε έτσι και θα γνωρίσεις και άλλους γρήγορα. ✌️

ps. Τέτοιου είδους κολλημένους είναι που δεν μπορώ μια.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

ειδικά σε δυο από το πιο zen άτομα εδώ μέσα,

Όλα και όλα bruh, zen ήμουν το 2017 που είχα τον 1600. Από το 2019 είμαι zen 2 με τον 3700x. Και την ψάχνω και για zen3 αν πέσουν λίγο οι τιμές.🤣

Δημοσ.

Ποιος ειπε οτι το 10 αρι ειναι μηδεν απλα οπως υπηρχαν αυτοι που εβαλαν 10αρι ετσι ευκολα αλλο τοσο υπηρχαν και αυτοι που εβαλαν 0 γιατι ετσι.Αλλα η αληθεια θεωρω ειναι καπου στην μεση αν εξαιρεσεις το μισος και την απογοητευση αυτων που το μηδενισαν το παιχνιδι θεωρω το παιχνιδι ανετα αξιζει απο 7.5-9.0 αναλογως γουστου και προσδοκιων. Δυστυχως πολλες φορες ο κοσμος βαθμολογει κατι και με βαση το συναισθημα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...