Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, logistoulis είπε

ούτε μία στο εκατομμύριο δεν παίζει να μην υπάρχει bc, τζάμπα το συζητάμε 

η ms πάει άκλαφτη, συνεχίζει και αυτοκτονεί 

Αλλο BC και αλλο να παρει Patch με Updated textures /lighting κλπ κλπ...το πρωτο ειναι δεδομένο...το δευτερο δεν ξερω πως θα κινηθει...ισως να το δωσει και κερασακι για την αναβαθμισμενη υπηρεσια ps plus που λεγετε οτι θα λανσαρει μαζι με την κονσολα (Ps pass κανενας?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι θα τρέχει σε native 1440p/30fps στο Pro, από Digital Foundry:

Αναφορά σε κείμενο

A fresh chance to check out Naughty Dog's work on The last of Us 2 – served here with pristine quality assets. Based on this video footage, PS4 Pro is running at a native 2560x1440 and holding a solid 30fps – a positive sign ahead of its launch next year.

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 2

Παιδια ξερετε τι παιζει απο αγορες απο εξωτερικο τυπου ebay? Εννοω αν δεν καταφερω να παρω τη συλλεκτικη ελλαδα να δοκιμασω απο εκει η δεν γινεται λογω μεγεθους? Καποια που τσεκαρα γραφει παντως και ο ιδιος πωλητης τις χωρες που στελνει και περιλαμβανει και ελλαδα (γερμανος συγκεκριμενα) αλλιως τι επιλογη υπαρχει μετα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, THEOLEF είπε

Παιδια ξερετε τι παιζει απο αγορες απο εξωτερικο τυπου ebay? Εννοω αν δεν καταφερω να παρω τη συλλεκτικη ελλαδα να δοκιμασω απο εκει η δεν γινεται λογω μεγεθους? Καποια που τσεκαρα γραφει παντως και ο ιδιος πωλητης τις χωρες που στελνει και περιλαμβανει και ελλαδα (γερμανος συγκεκριμενα) αλλιως τι επιλογη υπαρχει μετα? 

Ebay? Αστο για τελευταια λυση το ebay δεν αξιζει.Δεν υπαρχει περιορισμος βαρους αλλα τα μεταφορικα θα ειναι μεγαλο ποσο ενω σιγουρα θα πληρωσεις παραπανω απο οσο αξιζει ασε που τοσους μηνες μεχρι την αποστολη μπορει ανετα να σε scamαρει καποιος μιας και δεν θα ισχυει η "εγγυηση" επιστροφης του ebay(μπορει να μην σου στειλει τιποτα και να μην μπορεις να βρεις το δικιο σου,ουτε καν αρνητικη αξιολογηση να κανεις) .Προσπαθησε απο Ελλαδα αρχικα οταν ανοιξουν και κανε σε 2-3 καταστηματα preorder για να σαι safe σε πιθανες ακυρωσεις.Απλα να χεις το νου σου αυτην την βδομαδα εδω στα posts γιατι πιθανοτατα θα ανοιξουν μεχρι παρασκευη.2η λυση amazon,βαλε ειδοποιηση αποθεματος σε καθε ευρωπαικο amazon(ισπανικο,γερμανικο,γαλλικο,ιταλικο) και κλειστο με το που δεις αποθεμα,θα γινει ξανα restock.

*αγγλικο αμαζον δεν αναφερω γιατι ειναι exclusive στο GAME που δεν φερνει Ελλαδα λογω βαρους.

Επεξ/σία από jessejames

1 ώρα πριν, jessejames είπε

Ebay? Αστο για τελευταια λυση το ebay δεν αξιζει.Δεν υπαρχει περιορισμος βαρους αλλα τα μεταφορικα θα ειναι μεγαλο ποσο ενω σιγουρα θα πληρωσεις παραπανω απο οσο αξιζει ασε που τοσους μηνες μεχρι την αποστολη μπορει ανετα να σε scamαρει καποιος μιας και δεν θα ισχυει η "εγγυηση" επιστροφης του ebay(μπορει να μην σου στειλει τιποτα και να μην μπορεις να βρεις το δικιο σου,ουτε καν αρνητικη αξιολογηση να κανεις) .Προσπαθησε απο Ελλαδα αρχικα οταν ανοιξουν και κανε σε 2-3 καταστηματα preorder για να σαι safe σε πιθανες ακυρωσεις.Απλα να χεις το νου σου αυτην την βδομαδα εδω στα posts γιατι πιθανοτατα θα ανοιξουν μεχρι παρασκευη.2η λυση amazon,βαλε ειδοποιηση αποθεματος σε καθε ευρωπαικο amazon(ισπανικο,γερμανικο,γαλλικο,ιταλικο) και κλειστο με το που δεις αποθεμα,θα γινει ξανα restock.

*αγγλικο αμαζον δεν αναφερω γιατι ειναι exclusive στο GAME που δεν φερνει Ελλαδα λογω βαρους.

Κατάλαβα, θα έχω το νου μου ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παίδες μιλήστε, την έφερε το SevenSpot και φυσικά ειναι sold out 😛 Για να έχουμε το νου μας λιγο. Καθε μερα κοίταγα seven spot και public και μου ξέφυγε, πως δεν ξέρω.. 

Πηρα και console club και μου είπαν δεν θα φέρουν αλλες οποτε οποίες παρήγγειλε απο εκει τελος... 

Επεξ/σία από Prospector8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πότε πρόλαβε;;; πριν 45 λεπτά τα κοίταξα όλα 😕

Edit: Μήπως ανέβασαν το προιόν χωρίς να έχουν δώσει διαθέσιμα τεμάχια ακόμα;

Επεξ/σία από aggelos87

51 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Ρε παίδες μιλήστε, την έφερε το SevenSpot και φυσικά ειναι sold out 😛 Για να έχουμε το νου μας λιγο. Καθε μερα κοίταγα seven spot και public και μου ξέφυγε, πως δεν ξέρω.. 

Πηρα και console club και μου είπαν δεν θα φέρουν αλλες οποτε οποίες παρήγγειλε απο εκει τελος... 

Δεν νομιζω καποιος απο δω μεσα να το ειδε/προλαβε.Λογικα ειναι placeholder μεχρι να ξερουν ποσα κομματια θα χουν μιας και το seven ειναι πολυ κομπλε με αυτα και σπανια ακυρωνουν.(τουλαχιστον σε μενα δεν εχει τυχει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με το eternity.gr αναφέρουν ότι οι συλλεκτικές θα κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα. Προχθές επικοινώνησα με email με το public και σήμερα μου στέλνουν αυτό (εικόνα).
Ο αρθρογράφος του eternity.gr γράφει επίσης και στο blog του public. Χωρίς να θέλω να προσβάλω και να θίξω καταστάσεις-άτομα άμεσα μου δημιουργήθηκε μια αντίφαση σύμφωνα με τα λεγόμενα  του άρθρου αλλά και της απάντησης του public. Μου φάνηκε κάπως το δεύτερο σκέλος της απάντησης.

Βέβαια απομένουν ακόμη 2 μέρες μπας και βγουν τα preorders.

Φιλικά πάντα,

Θανάσης

Public - The last of us part 2

Επεξ/σία από Tij1012

4 λεπτά πριν, IliasGTS είπε

Πολλά τα λεφτά για την special έκδοση. Στα 70 ευρώ έπρεπε να είναι. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...