Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια φιλος θελει να αγορασει αμεσα κινητό και ειναι αναμεσα σε iphone 6s plus 64gb , s7 edge, nexus 6p, xiaomi redmi pro 64gb. Τον ενδιαφέρει να μην κολλάει να του παει 2 χρονια χωρις lag να εχει καλη μπαταρια, οθόνη και να παιζει απαιτητικά παιχνίδια...απο οτι μου ειπε το να μην εχει lag ειναι το σημαντικότερο..γιατι δοκίμασε το g4 μου και δεν του αρεσε καθολου!

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:650 max

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):viber skype instagram fb critical ops video edit κ.α γενικα τα παντα

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5.5+

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):δεν με ενδιαφέρει τόσο

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί;-

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι αρκετά

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινούριο

Δημοσ.

Με αυτα τα λεφτα περνεις τα καλυτερα.

Εγω σου ειπα μερικα.

Θα ερθουν και αλλοι θα σου πουν και αλλα

• Like 1
Δημοσ.

Το s7 edge γιατί θα έχει μια ολοκληρωμένη συσκευή

Οθόνη η καλύτερη

Μπαταρία η καλύτερη από αυτά τα κινητά που γραφεις

Αδιάβροχο

Sd

Και κολληματα δεν πρόκειται να δει

Μετά το htc 10

Και το 6s plus αν του αρέσει το ios

Δημοσ.

Απο αυτα που πρότεινες ποιο θεωρείς καλύτερο..για την χρηση που ανέφερα

Samsung Galaxy S7 Edge

Huawei P9 Plus

Htc 10

Διαλεγης και περνεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια φιλος θελει να αγορασει αμεσα κινητό και ειναι αναμεσα σε iphone 6s plus 64gb , s7 edge, nexus 6p, xiaomi redmi pro 64gb. Τον ενδιαφέρει να μην κολλάει να του παει 2 χρονια χωρις lag να εχει καλη μπαταρια, οθόνη και να παιζει απαιτητικά παιχνίδια...απο οτι μου ειπε το να μην εχει lag ειναι το σημαντικότερο..γιατι δοκίμασε το g4 μου και δεν του αρεσε καθολου!

2 χρόνια χωρίς lag μόνο σε iOS συσκευή μπορείς να το βρεις. Και μιλάω εκ πείρας. Δεν εννοώ όμως το iPhone 6 π.χ. που σε 1 χρόνο θα έχει πεθάνει λόγω της επόμενης βαριάς αναβάθμισης iOS, αλλά μιλάω για το 6s plus, το οποίο κοστίζει 630 στην έκδοση των 64GB. 

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια περίμενα να μου λεγατε κανενα 6s plus η 7 λογο του οτι ειπα για σταθερο λειτουργικό...δλδ με s7 δεν θα εχει θεματακια γιατι κατι ειχα ακούσει

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια περίμενα να μου λεγατε κανενα 6s plus η 7 λογο του οτι ειπα για σταθερο λειτουργικό...δλδ με s7 δεν θα εχει θεματακια γιατι κατι ειχα ακούσει

Εκ πείρας, το android στον 1 χρόνο (ή και νωρίτερα όπως έγινε στο g4 μου), εμφανίζει κάποια κολλήματα. Όχι πολύ σοβαρά, αλλά πολύ εκνευριστικά. 

• Like 1
Δημοσ.

S7 edge μόνο αν σε βολεύει η κυρτή οθόνη. Πολύ καλό κινητό (εγώ πάντως το πούλησα λόγω edge ).

HTC 10 , μάλλον το πιο ολοκληρωμένο κινητό της αγοράς και αρκετά φτηνότερο από το edge.

S7 απλό , εξίσου καλό κινητό 

6S plus , αν αποδέχεσαι τα + και τα - της apple. ( Εγώ πάντως δεν πρόκειται).

Εκ πείρας, το android στον 1 χρόνο (ή και νωρίτερα όπως έγινε στο g4 μου), εμφανίζει κάποια κολλήματα. Όχι πολύ σοβαρά, αλλά πολύ εκνευριστικά. 

Μια χαρά είναι σε ένα χρόνο το Android εφόσον είναι σωστή υλοποίηση.

Δημοσ.

Και g4 εχω φιλε και εχω τα ιδια θέματα μολις το είδε ο φίλος μου και οπως του εξήγησα τη παίζει με το κινητο λεει μακριά γι'αυτό και δεν το εχει στις επιλογές του και γι'αυτό δεν εμπιστεύεται να πολυ πάρει αντροιντ τωρα για το htc 10 s7 edge δεν ξερω τη παιζει απο οτι μου λετε θα του βγαλουν 2 χρονια χωρίς κολλήματα...για τα iphone ξερω οτι ειναι σκυλιά..αλλα ακριβά! Τωρα απλα μαζεύουμε γνώμες

Δημοσ.

Καλά κι εγώ με το Moto g3 είμαι σχεδόν ένα χρόνο και τα κολλήματα δεν είναι τόσο σημαντικά. Άνετα αντέχει 1 χρόνο ακόμα με ελάχιστα κολλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...