Aruil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ανακοινώθηκε μόλις στη Playstation Experience, αλλά θα είναι available και για pc. Με έμφαση στο MCU και απ'ότι έχω καταλάβει χωρίς X-men (surprise, surprise). Επίσης Μάρτιο θα βγει στο steam το Ultimate Marvel vs. Capcom 3. Θα υπάρξει gameplay στο Capcom Cup. Και το trailer του remaster Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2016 από Aruil 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μεγάλες Στιγμές!!! (Ghost Rider in UMvsC3) 1
Bourdoulas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μετά το φιάσκο του SF5 η ανακοίνωση μου είναι παντελώς αδιάφορη. Εκτός απο το UMvC 3.
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Βλεπω ακουσανε το κραξιμο και βαλανε Mega man μεσα με το καλημερα.Αλλα το trailer απο πλευρας χαρακτηρων ηταν τραγικο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Βλεπω ακουσανε το κραξιμο και βαλανε Mega man μεσα με το καλημερα.Αλλα το trailer απο πλευρας χαρακτηρων ηταν τραγικο. Και πάλι όμως, "θέλετε Mega Man; Πάρτε τον Χ". Καλά, πάντα τα πρώτα teasers της Capcom δείχνουν λίγους. Και πάλι καλά που ήταν 4 και όχι 2. Captain Marvel πάντως, ήταν σιγουράκι αφού θα προωθήσουν το MCU. Άρα να περιμένουμε Black Panther (θα είναι ο νέος Wolverine-like standard), Ant-Man, κλπ Θέλω να δω αν θα προωθήσουν και Inhumans, οπότε περιμένω χαλαρά Black Bolt.
Aruil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μετά το φιάσκο του SF5 η ανακοίνωση μου είναι παντελώς αδιάφορη. Εκτός απο το UMvC 3. Δείχνουν να έχουν μάθει κάτι από τα λάθη τους πάντως (τουλάχιστον όσο αναφορά το single player content). Υπόσχονται πλούσιο story-mode, challenges, arcade κτλπ. Βλεπω ακουσανε το κραξιμο και βαλανε Mega man μεσα με το καλημερα.Αλλα το trailer απο πλευρας χαρακτηρων ηταν τραγικο. Ναι ισχύει. Μόνο 4 χαρακτήρες. Αλλά ακούω δηλώσεις για "huge" roster size και έχει γίνει και "leak" η εξής εικόνα που δίνει ελπίδες για το πόσο κόσμο θα έχει το game (τελείως unconfirmed προφανώς). (edited out: δεν ήταν leaked, ήταν wishilist ) Και πάλι όμως, "θέλετε Mega Man; Πάρτε τον Χ". Καλά, πάντα τα πρώτα teasers της Capcom δείχνουν λίγους. Και πάλι καλά που ήταν 4 και όχι 2. Captain Marvel πάντως, ήταν σιγουράκι αφού θα προωθήσουν το MCU. Άρα να περιμένουμε Black Panther (θα είναι ο νέος Wolverine-like standard), Ant-Man, κλπ Θέλω να δω αν θα προωθήσουν και Inhumans, οπότε περιμένω χαλαρά Black Bolt. Μακάρι να μπουν inhumans, έχουν ωραίους χαρακτήρες. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2016 από Aruil
Chaos3X Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά αυτά είναι τέλεια νέα. Παίρνουμε όχι μόνο ένα παιχνίδι αλλά δύο που έλειπαν από τα PC!
Oroku Saki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μεγάλες Στιγμές!!! (Ghost Rider in UMvsC3) Ελα να πλακωθουμε! Εγω θα παρω ολους τους σουπερ κακκους!! Σε περιμενω!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Heh, κλασσικά Thanos final boss.
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αλλαξανε αρκετα το γραφικο/σχεδιαστικο κομματι βλεπω απο το προηγουμενο πιο καρτουνιστικο MvC3,με την καλη εννοια το λεω. Επισης ωραια μουσικη επιλογη στο παραπανω gameplay.
Aruil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αλλαξανε αρκετα το γραφικο/σχεδιαστικο κομματι βλεπω απο το προηγουμενο πιο καρτουνιστικο MvC3,με την καλη εννοια το λεω. Επισης ωραια μουσικη επιλογη στο παραπανω gameplay. Ισχύει, όσο τη ακούω τη μουσική τόσο περισσότερο μου αρέσει. Ταιριάζει πολύ. Στο extended gameplay trailer έχει και Captain America και Morrigan.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Mmmm, yes! Πάντα χαιρόμαστε να βλέπουμε την Morrigan. (αφού νέο Darkstalkers δεν θα βγει ποτέ. )
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικά προτιμώ το προηγούμενο art style.
Aruil Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Βγήκε το πρώτο story trailer. https://youtu.be/TT4CUDk6zZ0 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα