Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και 2-3 μερες προβλημα με την ταχυτητα του internet. Πιανω με το ζορι 2mbps...

Παιρνω τηλ στο 1212, καθως και στο 13800 και μου λεει συνεχως πως αυτη την στιγμη δεν μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε καλεστε αργοτερα.

Τηλεφωνο μεχρι τωρα εχω παρει μονο απογευματινες ωρες. Τι στο διαολο εχουν ωραριο μονο πρωινες ωρες?

Δημοσ.

το εχω παθει καμια 6αρια φορες μετρημενες,μακριααααααααα

αλλα δεν νομιζω να εχουνε ωρα....εχω παρει και στης 3ς το πρωι που με πεταξε εξω η μαλα@@@α τους απο το ΠΟΚΕΡ τουρναμεντ μου

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τους είχα πάρει την προηγούμενη Κυριακή στις 9 το βράδυ, μιλησα με τον αυτόματο και μου είπε δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αυτή την στιγμή. Γενικότερα η wind στο σταθερό είναι για κλάματα. Μακριά.

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο και εγω. Εβγαινε ο αυτοματος, με ρωτουσε καποια πραγματα και μετα ετρωγα μπαλα και μου ελεγε πως δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν αυτη τη στιγμη.

Καταφερα τελικα και εβγαλα γραμμη παντως μετα απο πολλες προσπαθειες. Βαλτε κανενα ατομο παραπανω ρε. Πρεπει να πηρα 10 φορες μεχρι να βγαλω γραμμη.

Οσον αφορα το ιντερνετ παντως εγω με wind ειμαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα. Δεν ειδα καμια διαφορα σε σχεση με ΟΤΕ. Ουτε αποσυνδεσεις και καλη ταχυτητα.

Να δω τωρα βεβαια πως θα αντιμετωπισουν το προβλημα που παρουσιαστηκε. Εχω την αισθηση πως θα με ταλαιπωρησουν μεχρι να διορθωθει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...