Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναβαθμισα την μητρικη μου προσφατα και ανακαλυψα οτι το συστημα "κρεμαει" οταν οι μνημες ειναι χρονισμενες στα 1600Mhz που ειναι η φυσιολογικη τους συχνοτητα.

Αναγκαστικα ειμαι στα 1333 και δεν εχω θεμα. Τις ειχα αγορασει πριν 3 χρονια απο το ΕΣΟΠ. Μπορω να τις επιστρεψω και να αγορασω αλλες και μεγαλυτερη ποσοτητα ? 1866 Mhz 16GB ?

εαν γινεται θα μου επιστραφει ολο το ποσο που ειχα καταθεσει τοτε ?

http://eu.crucial.com/ProductDisplay?urlRequestType=Base&catalogId=10152&categoryId=&productId=11315&urlLangId=-1&langId=-1&top_category=&parent_category_rn=&storeId=10152

ευχαριστω εκ των προτέρων ! :-)

Δημοσ.

Τις ειχα αγορασει πριν 3 χρονια απο το ΕΣΟΠ. Μπορω να τις επιστρεψω και να αγορασω αλλες και μεγαλυτερη ποσοτητα ? 1866 Mhz 16GB ?

εαν γινεται θα μου επιστραφει ολο το ποσο που ειχα καταθεσει τοτε ?

Προφανώς και ΟΧΙ. Πες μου σε παρακαλώ πως φαντάστηκες ότι ένα μαγαζί θα δεχτεί επιστροφή μεταχειρισμένου προϊόντος 3 ετών και μάλιστα θα σου επιστρέψει και το ποσό αγοράς στο ακέραιο!

:blink:

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι τις πουλήσεις (αγγελία) εδώ στο Insomnia ή οπουδήποτε αλλού θέλεις. Μετά παίρνεις τις μνήμες που θέλεις.

Δημοσ.

Ενταξει ειχα τις αμφιβολιες μου, προφανως και δεν ηλπιζα οτι σιγουρα γινοταν, αλλα εχουν στο κιτρινομαγαζο μεταχειρισμενα που σιγουρα ειανι απο επιστροφες προιοντων. τεσπα θα τις βαλω σε αγγελια.

Δημοσ.

οχι ασφαλως ! στην παλια μου μητρικη ολα ηταν στο default στα 1,5 βολτ. Ετσι και αλλιως αυτες ειανι και οι προδιαγραφες της μνημης.

3 χρονια δεν ειανι και τοσο παλιο μοντελο.....

Δημοσ.

οχι ασφαλως ! στην παλια μου μητρικη ολα ηταν στο default στα 1,5 βολτ. Ετσι και αλλιως αυτες ειανι και οι προδιαγραφες της μνημης.

3 χρονια δεν ειανι και τοσο παλιο μοντελο.....

και εμενα στα 1.5 ειναι απο μαμα, αλλα επρεπε να τις βαλω στα 1.565 στην μητρικη που εχω τωρα, αλλιως BSOD ακομα και στο ακυρο.

• Like 1
Δημοσ.

θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω.

παντος το HWinfo εγραφε 1,500 βολτ για της μνημες και τωρα που το ανεβασα λεει 1,550. Θα το δοκιμασω παντως λιγο καιρο να δω ποσο σταθερο ειναι το συστημα.

Δημοσ.

τελικα με αυξηση 0,5 Βολτ το θεμα σταθεροτητας στα Windows λυθηκε, αλλα η μητρικη ακομα δεν δεχεται την αυξημενη συχνοτητα στο ΒΙΟΣ και μου δινει αυτο το μνμ. Καθε φορα πρεπει να μπω στο ΒΙΟΣ να το ξαναλλαζω και με την επανεκκινηση το δεχεται. Τοσα χρονια με μητρικες Gigabyte πρωτη φορα εχω δει τοσο απαραδεκτο ΒΙΟΣ και απο αποψη ανανεωσης των πληροφοριων πχ ακομα μου λεει οτι  τα βολτ στις μνημες ειναι 1,5 βολτ. Κριμα.

PC050135.jpg

Δημοσ.

και με τους 2 τροπους το εχω δοκιμασει και με το XMP ενεργοποιημενο και απλα αλλαζοντας τον πολλαπλασιαστη δεν αλλαζει κατι. Πρεπει να ειναι θεμα ασυμβατοτητας, θα προσπαθησω να αγορασω νεες καποια στιγμη.

Δημοσ.

κοιτα, εγω πιστευω ισως ειναι η μητρικη που φταιει. Τις μνημες τις ειχες και πιο παλια χωρις να σου δημιουργουνν θεμα απο οτι καταλαβαινω. Αυτη η μητρικη ειναι σχετικα καινουρια και θα επρεπε να υποστηριζει παλαιτορες μνημες χωρις καποιο θεμα. Δεν υπαρχει καποιο νεο/Beta bios Να δοκιμασεις και αυτο? Επισης τσεκαρε και την λιστα συμβατων μνημων της μητρικης πριν προβεις σε αγορα νεας μνημης.

Δημοσ.

μονο ενα ΒΙΟΣ εχει βγει απο τοτε που βγηεκ η μητρικη στην αγορα, εαν ειανι θα στειλω ενα μνμ στην ΓΙγαβυτε αλλα ξερω τι θα μου πουνε απο τωρα....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...