Gio96 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια εκανα αναβαθμηση το moto g3 σε cyanogenmod 14 (και συνεπαγεται σε android nougat ) και εχω δυο προβληματα! 1)η φωτεινοτητα εχει κολλησει στο τερμα !Δεν αλλαζει με τιποτα εχω κανει επαννεκινηση 5 φορες 2)λεει οτι δεν εχει συνδεθει η καρτα sim ενω παιρνω τηλεφωνα κανονικα! Να κανω και μια τελευταια ερωτηση για να μην ανοιγω πολλα θεματα!απο τοτε που εβαλα αλλη ρομ στο κινητο σταματησε να δεχετε την καρτα sd σαν εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο με αποτελεσμα τα 8 gb να μην επαρκουν!τι να κανω παιδια βοηθηστε με μπας και καταφερω να το κρατησω στη ζωη αξιοπρεπως ακομα ενα 3μηνο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2016 από Gio96
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Απαντηση: Προφανως εβαλες nightly. 1)bug με τον ντραιβερ του αισθητηρα φωτος. 2)bug με τον sim card reader 3)Η καρτα σιμ δεν ειναι αποθηκευτικος χωρος. Μαλλον εννοεις καρτα sd. Αυτο ειναι feature που το προσθετει ο κατασκευαστης. Ισως η cm δεν το προσφερει ή ειναι παλι bug. Αν θες ανεβασε το λινκ της ρομ
psFFF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 H απλά βάλε μία snapshot cm13 και κάνε υπομονή
Gio96 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 επειδη μου την περασε φιλος δεν εχω ιδεα πως να βαλω snapshot ειναι η εκδοση cm20161125
psFFF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ή δύσκολη δουλειά έγινε root κ custom recovery! Ψάξε στο cyanogen wiki κ YouTube πως φλασαρεις ρομς και κάντο! Αλλιώς οες τόν φίλο σού! Άμα δεν έχετε ιδέα ή δν θέλετε να μάθετε μην ασχοληστε με αυτά :/
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 25-11-2016..... Μιας βδομαδας ρομ.. Σιγουρα nightly. Γυρνας σε 13 ή μενεις με τα μπαγκς και περιμενεις κατι stable
Gio96 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 παταω να κανει εγκατασταση την παλια εκδοση αλλα δεν κανει τιποτα!επισης λεει οτι οι υπηρεσιες google play εχουν σταματησει
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αλλαγη rom κατευθιαν δεν υπαρχει αλλη λυση και θα εισαι κομπλε.
psFFF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε πρεπει να flashareis άλλη ρομ δν είναι τόσο εύκολο όσο ένα update θέλει λίγο ψάξιμο! Πατά how to flash custom ROM σε όλα τα κινητά είναι πάνω κάτω το ίδιο
Gio96 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις και δεν αναγνωριζει την sim οποτε θελει σιγουρα αλλη rom θα το παλεψω ρε μαγκες μακαρι να τα καταφερω!
psFFF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί δν βρίσκεις τον φίλο σου να τον ρωτήσεις? Πραγματικά είναι πολύ εύκολο μόλις πάρεις λίγο το κολλάει
Gio96 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 https://download.cyanogenmod.org/?device=osprey ποια να κατεβασω ?ειναι μακρια αυτη τη στιγμη η να κατεβασω κατι αλλο εκτος απο cm τι προτεινετε παιδια
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Εγω λεω αφου δεν ξερει να μην κανει τιποτα για να μην τα κανει χειροτερα και να παει στον φιλο του.
psFFF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Χειρότερα δν γντ να το κάνει το πολύ πολύ κάνα bootloop να το brickarei πλέον δν παίζει γτ αυτί γίνεται στο ροοτ! Αφού έχει custom recovery κάνει ένα back up κ μετά ότι μαλακια και να κάνει απλά κάνει restore κ είναι όπως πριν!(πάλι χαλασμένο μεν αλλά οκ)
@topos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως ή CyanogenMod δεν είναι 100% απροβληματιστη(έτσι νόμιζα). Σε Xiaomi note 3 pro δεν δούλευαν κάμερα/δακτυλικο αποτύπωμα. On-topic->Εφοσων έχεις moto g3 γιατί δεν αφήνεις την stock?Εχει πάρει marshmallow,είναι ελαφριά κ πολύ κοντά στην stock?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα