Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 πολυ βαρια

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): φωτος,viber,email,youtube

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5'' εως 5.5''

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δε με νοιαζει

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; παρα παρα πολυ

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δε με ενδιαφερει

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; δε με ενδιαφερει

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android και μονο

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι να βγαζει τουλαχιστον μια μερα ανετα

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν εχω προβλημα και απο κινα ψωνιζω

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; δεν εχω προβλημα

τι θα προτεινατε με βασικο κριτηριο τη καμερα? τη χρησιμοποιώ κάθε μέρα σχεδόν και σε ταξίδια μου ειναι απαραίτητη η καλη καμερα.

ειχα το LG g3 και ημουν πολυ ευχαριστημενος απλα θελω να προχωρησω σε κατι νεοτερο και καλυτερο αν γίνεται.

αν δε διαβαζα ολα αυτα τα προβληματα για το G4 με το bootloop θα το χα παρει χτες....

δυστηχως για το G5 δε με παιρνει για καινουργιο... ισως σε μεταχειρισμενο αν βρω καποιο σε καλη τιμη.. αν και παλι η μπαταρια του μου φενεται λιγη..

απο κινεζικα δε ξερω τπτ δεν ειχα ποτε, καλοκοιτάζω το xiaomi mi5 και mi5s 

τι λετε λοιπον οι πιο ψαγμενοι

• Like 1
Δημοσ.

προτεινω g5 μεταχειρισμενο !η μπαταρια θα σου βγαζει μερα !!καμερα και specs κορυφαια !ειναι σχεδον μονοδρομος για αυτα που ζητας!καλα και τα κινεζικα αλλα σε καμερα δεν συγκρινετε κανενα με το g5.Απο οτι βλεπω με μια γρηγορη ματια παιζοθν αρκετα στα 300 

Δημοσ.

Τσεκαρε xiaomi redmi note 3 pro 3/32.Το τηλεφωνακι σκοτωνει και ειναι vfm.

Αμα θες και την 800αρα για 4G παντου οπως το g3 παρε την international ή special (kate) version.Αλλιως πας στην Kenzo που δεν την εχει.

Δημοσ.

Καλή επιλογή θα ήταν το 1+ 3t αλλά είναι αρκετά πάνω από τα λεφτά που διαθέτεις, μάλλον η καλύτερη λύση είναι ότι σου είπε και ο φίλος στην πρώτη απάντηση για μτχ g5!

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 πολυ βαρια

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): φωτος,viber,email,youtube

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5'' εως 5.5''

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δε με νοιαζει

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; παρα παρα πολυ

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δε με ενδιαφερει

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; δε με ενδιαφερει

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android και μονο

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι να βγαζει τουλαχιστον μια μερα ανετα

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν εχω προβλημα και απο κινα ψωνιζω

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; δεν εχω προβλημα

τι θα προτεινατε με βασικο κριτηριο τη καμερα? τη χρησιμοποιώ κάθε μέρα σχεδόν και σε ταξίδια μου ειναι απαραίτητη η καλη καμερα.

ειχα το LG g3 και ημουν πολυ ευχαριστημενος απλα θελω να προχωρησω σε κατι νεοτερο και καλυτερο αν γίνεται.

αν δε διαβαζα ολα αυτα τα προβληματα για το G4 με το bootloop θα το χα παρει χτες....

δυστηχως για το G5 δε με παιρνει για καινουργιο... ισως σε μεταχειρισμενο αν βρω καποιο σε καλη τιμη.. αν και παλι η μπαταρια του μου φενεται λιγη..

απο κινεζικα δε ξερω τπτ δεν ειχα ποτε, καλοκοιτάζω το xiaomi mi5 και mi5s

τι λετε λοιπον οι πιο ψαγμενοι

Αυτο εδω

http://m.gsmarena.com/motorola_moto_x_style-7229.php

Απο εδω

http://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html

Review http://www.doctorandroid.gr/2015/07/moto-x-style-play-moto-g.html?m=1

• Like 1
Δημοσ.

το χω σκεφτει παρα παρα πολυ και to moto x style και ειναι στις επιλογες μου.

το g5 εχει καλυτερη καμερα μαλλον.. τωρα το κατα ποσο καλυτερη που να δικαιολογει και τα 100 ευρω παραπανω δε ξερω..

δε θελω να παρω και καποιο κινητο που να εχει και χειροτερη καμερα απτο g3 που ειχα.

Δημοσ.

το χω σκεφτει παρα παρα πολυ και to moto x style και ειναι στις επιλογες μου.

το g5 εχει καλυτερη καμερα μαλλον.. τωρα το κατα ποσο καλυτερη που να δικαιολογει και τα 100 ευρω παραπανω δε ξερω..

δε θελω να παρω και καποιο κινητο που να εχει και χειροτερη καμερα απτο g3 που ειχα.

Το g5 έχει μια από της καλύτερες κάμερες της αγοράς φίλε μου..Με κορυφαία space απλά είναι σε αυτήν την τιμή μιας και ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη του..

Δημοσ.

Διαθέτω το lg g5. Ειναι άψογο καμερα φανταστική προέρχομαι απο lg g3. Θα σου προτεινα να παρεις το lg g5 δεν θα το μετανιώσεις

Δημοσ.

Διαθέτω το lg g5. Ειναι άψογο καμερα φανταστική προέρχομαι απο lg g3. Θα σου προτεινα να παρεις το lg g5 δεν θα το μετανιώσεις

η μπαταρια του g5 σε σχεση με το g3 πως τα παει?

Δημοσ.

η μπαταρια του g5 σε σχεση με το g3 πως τα παει?

Γιατι το g3 τα πηγαινε καλα? Σε εμενα ποτε. Με το ζορι μερα εβγαζε. Το g5 ισως λιγο παραπανω πιστευω
Δημοσ.

Με το g5 βγαζω ανρτα μια μερα με μετρια χρήση. Εαν εχεις ολη μερα το κινητο σιγουρα θα χρειαστει δευτερη φορτιση. Φυσικα ειναι πιο καλη απο το g3.

Δημοσ.

Τσεκαρε xiaomi redmi note 3 pro 3/32.Το τηλεφωνακι σκοτωνει και ειναι vfm.

Αμα θες και την 800αρα για 4G παντου οπως το g3 παρε την international ή special (kate) version.Αλλιως πας στην Kenzo που δεν την εχει.

Ο άνθρωπος σου λέει κάμερες πάρα πάρα πολύ σημαντικό και εσύ του λες για xiaomi που οι κάμερες είναι για μπαγλαντιεσιανούς μέσα στις λασπουριές; 

Φίλε nikos οι επιλογές σου είναι πολύ μετρημένες αν οι κάμερες είναι το βασικό σου μέλημα. 

- Nexus 5X (το 32GB)

- Moto X style (αλλά είναι κάπως μεγαλύτερο στις 5.7" ίντσες) 

- Μεταχειρισμένο LG G5 

Εξτρα επιλογή αν το τραβήξεις λίγο παραπάνω (στα 330)

- Honor 8 

Ολα αυτά θα σε καλύψουν με το παραπάνω. Δεν έχεις άλλες επιλογές σε αυτά τα λεφτά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...