Προς το περιεχόμενο

SQL (injection) Query

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να πιάσω δουλειά προγραμματιστή το πρωί και το βράδυ να γίνομαι χάκερ σούπερ-ήρωας.. γιατί αυτή η δουλειά που έχω δέν μου αρέσει και δέν έχει δράση-περιπέτεια.. εδώ που τα λέμε κανείς δέν πλούτισε με το προγραμματισμό.. μονο με απατεωνιές βγάζεις χρήμα.. πχ προσφέρεις μιά υπηρεσία και θές να κάνεις data mining για να σχηματίσεις εικόνα για τους πελάτες-κορόιδα σου... έ δέν πρέπει να ξέρεις SQL? απο αυτή την άποψη..  

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σας ενοχλεί που δέν τα λέτε μεταξύ σας όπως συνήθως ή αυτά που γράφω? γιατί είστε τα ίδια άτομα με διαφορετικούς λογαριασμούς που μιλάτε εδώ μέσα και νομίζετε ότι δέν σας καταλαβαίνουμε.. 100 το αλεπουδάκι 101 η αλεπού

Δημοσ.

εντάξει έχετε σοβαρό πρόβλημα δημοκρατίας και ελεύθερης έκφρασης και μην παραπονιέστε άν σας τρολάρουν κάθε λίγο και λιγάκι γιατί με τη συμπεριφορά σας είναι λογικό να σας τρολάρουν.. εγώ πάντως δέν είμαι αργόσχολος και μου αρέσει να βοηθάω και να μαθαίνω καινούργια πράγματα για αυτό μπαίνω.. αλλά εσείς μάλλον σας νοιάζει να τα κονομάτε απο τις διαφημίσεις συντηρώντας τη ψευδαίσθηση ότι έχετε μεγάλη επισκεψιμότητα γιατί το 80% των λογαριασμών εδώ μέσα έιναι ανενεργοί και fake.. αυτά

Δημοσ.

Ο Μ2000 άλλαξε nick και άρχισε πάλι τα τρελά του.

Δημοσ.

θέλω να πιάσω δουλειά προγραμματιστή το πρωί και το βράδυ να γίνομαι χάκερ σούπερ-ήρωας.. γιατί αυτή η δουλειά που έχω δέν μου αρέσει και δέν έχει δράση-περιπέτεια.. εδώ που τα λέμε κανείς δέν πλούτισε με το προγραμματισμό.. μονο με απατεωνιές βγάζεις χρήμα..

Δε "σπας" κανένα atm να φτύνει λεφτά ρε φίλε και να τα μοιράζεις στις λαικές;

Και λαικός ήρωας θα γίνεις και λεφτά θα έχεις.

XP τρέχουν τα atm, για πλάκα λέμε.

• Moderators
Δημοσ.

εντάξει έχετε σοβαρό πρόβλημα δημοκρατίας και ελεύθερης έκφρασης και μην παραπονιέστε άν σας τρολάρουν κάθε λίγο και λιγάκι γιατί με τη συμπεριφορά σας είναι λογικό να σας τρολάρουν.. εγώ πάντως δέν είμαι αργόσχολος και μου αρέσει να βοηθάω και να μαθαίνω καινούργια πράγματα για αυτό μπαίνω.. αλλά εσείς μάλλον σας νοιάζει να τα κονομάτε απο τις διαφημίσεις συντηρώντας τη ψευδαίσθηση ότι έχετε μεγάλη επισκεψιμότητα γιατί το 80% των λογαριασμών εδώ μέσα έιναι ανενεργοί και fake.. αυτά

αφου σου αρεσει να βοηθας τοτε πηγαινε σε καποιο αλλο θρεντ γιατι εδω δεν εχεις δωσει μια απαντηση σχετικη με την ερωτηση. Αντε με τον καθε καθυστερημενο εδω μεσα.

Δημοσ.

εντάξει έχετε σοβαρό πρόβλημα δημοκρατίας και ελεύθερης έκφρασης και μην παραπονιέστε άν σας τρολάρουν κάθε λίγο και λιγάκι γιατί με τη συμπεριφορά σας είναι λογικό να σας τρολάρουν.. 

Χαίρομαι που είσαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης. Το ίδιο κι εγώ γι' αυτό σάλτα και γαμήσου καριόλη καραγκιόζη πισοκολλημένε καροτολάγνε.

Bonus: Τώρα θα περάσει αναγκαστικά moderator να καθαρίσει το νήμα.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Και μαζί με το νήμα θα σου ρίξει και κάνα μήνα ban. Οπότε πάλι κερδισμένο το troll είναι.

Δημοσ.

εντάξει έχετε σοβαρό πρόβλημα δημοκρατίας και ελεύθερης έκφρασης

Τι μου θυμίζει...; Τι μου θυμίζει...;

Α! ναι!

Μα να τα έχει πει όλα πια ο #@!@#$!;

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...