stelios1984 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας, θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό και σκέφτομαι το huawei honor 8. Θέλω την γνώμη σας.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/624518-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-smartphone/
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας, θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό και σκέφτομαι το huawei honor 8. Θέλω την γνώμη σας. Εχεις πάει να το δεις από κοντά σε κάνα public/plaisio; Αν όχι μια επίσκεψη θα σε πείσει. Κατά τα άλλα η συσκευή σε τέτοια τιμή είναι σίγουρα παραπάνω από τίμια. Αντίστοιχη λύση που έχει ορισμένα στοιχεία καλύτερα και άλλα χειρότερα είναι και το LG G5 με 20-40 ευρώ παραπάνω αλλά μόνο αν εμπιστεύεσαι την LG.
shikabalas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Για τα θεματα με το SAR της Huawei το εχει ψαξει κανεις?Γιατι ημουν ετοιμος για P9 lite ή Honor 8 αλλα διαβασα μερικα σχολια στο reddit που με αποθαρυναν να πω την αληθεια..
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πλασματικά γιατί τα huawei έχουν δυο κεραίες στις περισσότερες συσκευές τους (και σίγουρα στις καλές τους) οπότε σε θέμα stress test βαράνε πολύ υψηλά νούμερα αφού δουλεύουν και οι δυο κεραίες υπερωρίες. Δεν είναι όμως το πραγματικό νούμερο. Πάντως γενικά σε θέμα σήματος τα huawei γενικά είναι εξαιρετικά.
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Για τα θεματα με το SAR της Huawei το εχει ψαξει κανεις?Γιατι ημουν ετοιμος για P9 lite ή Honor 8 αλλα διαβασα μερικα σχολια στο reddit που με αποθαρυναν να πω την αληθεια..Τοστερα απο sar η HuaweiXiaomi Redmi Pro (64GB) Xiaomi Mi Max (64GB) Δες και αυτα
~mxls~ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Για τα θεματα με το SAR της Huawei το εχει ψαξει κανεις?... Τι απάντηση να πάρεις φίλε μου; Ειδικά εδώ μέσα. Υπάρχουν μελέτες, και θεσπιζονται κανόνες βάσει των οποίων παίζουν μπάλα οι κατασκευαστες. Όπως το ανώτατο όριο σε αυτή την τιμή. Αν ήταν το SAR κριτήριο αγοράς, δεν θα υπήρχε iphone στην πιάτσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα