Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 350 ευρώ.

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Θέλω να τρέχει κυρίως social media, εύκολο browsing, χωρίς λαγκαρίσματα. Κλασσικά Instagram, facebook κλπ. Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια αλλά δεν θέλω lag σε animations.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμεΔεν έχω προτίμηση.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

Να είναι ανθεκτικό και να παίρνει updates για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, με security updates ακόμα περισσότερο.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Δεν τρελαίνομαι αλλά να έχει ένα καλό επίπεδο για την τιμή.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Ναι.

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android και να παίρνει updates.

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγάζει μια μέρα χωρίς ενδιάμεση φόρτιση, με μεσαία χρήση (λίγο browsing/chat).

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Προτιμώ Ελλάδα.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο.

Έχω σκεφτεί προς το παρόν Motorola Moto X Style, Huawei P9 Lite, Nexus 5X, Honor 8 (αν αξίζει τα 100+ ευρώ παραπάνω από το P9 Lite). Θα προτιμούσα όχι Xiaomi λόγω έλλειψης 800αρας και σχεδόν ανύπαρκτου update λειτουργικού.

Δημοσ.

Motorola Moto X Style, Huawei P9 Lite, Nexus 5X, Honor 8 και LG g5

Καλα τα εχει ψαξει δεν μας χρειάζεσαι δηλ...

Εγω ειμαι κάτοχος του Style και ειμαι πλήρως ικανοποιημένος υπάρχει και ρομ με την 7.1 αν θες να το ψάξεις.

Δημοσ.

Το LG G5 δυστυχώς αν δείτε στο σκρουτζ αν δεν πάρεις ροζ χρώμα που δεν πρόκεται να πάρω πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 385 ενώ εγώ θα ήθελα να κλείσω στα 350 max :) Καλή επιλογή για κάτω απο 400 αλλά δυστυχώς δεν θα διαθέσω περισσότερα.

Το Style θα πάρει επίσημα 7.1 έτσι; Είμαι πολύ αναποφάσιστος όλα τα παραπάνω έχουν θετικά και αρνητικά και άντε να τα ζυγίσεις... :P

Δημοσ.

Το LG G5 δυστυχώς αν δείτε στο σκρουτζ αν δεν πάρεις ροζ χρώμα που δεν πρόκεται να πάρω πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 385 ενώ εγώ θα ήθελα να κλείσω στα 350 max :) Καλή επιλογή για κάτω απο 400 αλλά δυστυχώς δεν θα διαθέσω περισσότερα.

Το Style θα πάρει επίσημα 7.1 έτσι; Είμαι πολύ αναποφάσιστος όλα τα παραπάνω έχουν θετικά και αρνητικά και άντε να τα ζυγίσεις... :P

Οχι ακριβώς. 

http://skyfon.gr/LG-G5-H850?ref=bestprice.gr

Αν σε ενδιαφέρει φυσικά. 

Δημοσ.

Δυστυχώς προτιμώ τα 350 max σαν όριο. Καμιά άλλη άποψη για αυτά που ανέφερα; Έστω να το παω δια του αποκλεισμού.

Δημοσ.

Δυστυχώς προτιμώ τα 350 max σαν όριο. Καμιά άλλη άποψη για αυτά που ανέφερα; Έστω να το παω δια του αποκλεισμού.

Τότε έχεις απαντήσει μόνος σου στην ερώτηση σου. Είσαι μεταξύ Moto X style και Honor 8 (και ναι αξίζει τα 100 παραπάνω από το P9 lite). Το Honor είναι καινούργιο με hardware επιπέδου ναυαρχίδας και 4GB ram που το κάνει σίγουρα ικανό να αντέξει στο μέλλον. Ερχεται επίσης φορτωμένο μέχρι τα μπούνια με άλλες ευκολίες όπως υβριδική δίκαρτη υποδοχή, IR blaster κτλ. Είναι επίσης πάρα πολύ compact στο χέρι και το αισθάνεσαι απίστευτα. Το δε moto X style (το οποίο εγώ επέλεξα να αγοράσω τελικά) δεν έχει τα βοηθήματα του Honor 8 (όπως fingerprint sensor, δίκαρτο κτλ) και είναι και περσινό μοντέλο με 3GB ram οπότε το θέμα μέλλον γι αυτό είναι λίγο στο αέρα αν και προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι όλα καλά. Είναι επίσης τιτάνας σε μέγεθος οπότε προετοιμάσου κατάλληλα. Επίσης το fast charge που έχει του γεμίζει τη μπαταρία σε λιγότερο από 80 λεπτά. 

Οπως καταλαβαίνεις είναι μήλα με πορτοκάλια και θα πρέπει να επιλέξεις τι θέλεις και να πάρεις.   

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...