Προς το περιεχόμενο

Κουτι compact τυπου htpc

mad-proffessor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω το o/c (mod) παρεακι. Υπαρχει κανενα case που να παιρνει micro atx μητρικη, κανονικο τροφοδοτικο, να εχει 3 pci slots(ισως και 2 βολεψουν),να ειναι απο πλαστικο ως επι το πλειστο (γιατι μεταλλο/ατσαλι παρεμποδιζει wifi μιας και θα ειναι κουτι για router/ap) και οσο πιο compact γινεται σε διαστασεις;

Ενα που εχω πετυχει και μου αρεσει ενα kolink απο overclockers.uk δεν υπαρχει Ελλαδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοεις motherboard; Οχι δεν ειναι mini-itx ειναι micro-atx με 2 pcie και 1 pci.

Για κουτι(αν αυτο εννοεις) οσο πιο μινι γινεται! Κανε ενα google το kolink cube απο overclockers λογικα κατι τετοιο μου κανει αλλα φοβαμαι τις παρεμβολες απο το ατσαλι.

Τελικά κατέληξα ότι το ιδανικό κουτί για τη περίπτωση μου θα ήταν ένα modified thermaltake core p3 όπου αντι για ατσάλι στη βάση θα είχε υλικό "συμβατό" με τα ραδιοκύματα του wifi.

Θα μπορούσες να το βάλεις στο τοίχο (wall mountable) κάπου κεντρικά και τα ραδιοκύματα που θα φτάνανε/φεύγαν απο τη pci κάρτα δε θα μπλοκάρανε απο το ατσάλι.

Σίγουρα. Εγω μιλάω για το ιδανικό σενάριο όπου η pcie καρτα σου είναι το ap όπου μοιράζει παντού με omni κεραίες και θες και τη παραμικρή παρεμβολή να την αποφύγεις. Δε μιλάω για μια pcie κάρτα όπου κοιτάει μόνο το router σα client συσκευή που θα συνδεθει στο wifi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...