Ratata Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα. Οταν παω να παιξω gta v μετα απο κανα 20λεπτο παιχνιδιου αρχιζει να κολαει το παιχνιδι και οταν παταω ctrl+alt+del μου δειχνει πως ο σκληρος ειναι 100% usage στο system και οταν το κλεινω ειναι σε ενα αλλο 100% usage . Δειτε και τις εικονες παρακατω . Τι μπορει να φτιαει και πως διορθωνεται ? O hdd ειναι ο seagate baracuda 1tb αγορασμενος πριν 1 χρονο περιπου . Ευχαριστω σε οσους βοηθησουν
chralexo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Η χρήση σου φτάνει στο 100% μόνο όταν παίζεις gta v ή γενικότερα μετά από κάποια διάρκεια χρήσης(πχ 20 λεπτά) του υπολογιστή;
Theos_Gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Κανε Disable αυτό και κοιταξε αν δεις διαφορα.
Ratata Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Η χρήση σου φτάνει στο 100% μόνο όταν παίζεις gta v ή γενικότερα μετά από κάποια διάρκεια χρήσης(πχ 20 λεπτά) του υπολογιστή; Μου το εκανε και παλια οταν ανοιγα τον υπολογιστη και εφτιαχνε μετα απο κανα 5λεπτο . Στα παιχνιδια που εχω τωρα (δεν ειναι αρκετα βαρια ) δεν μου το κανει Κανε Disable αυτό και κοιταξε αν δεις διαφορα. Δεν μπορω να ανοιξω την εικονα .
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ποσο ελευθερο χωρο εχει ο δισκος? Μηπως το page file τερματιζει και αρχιζει να σερνεται?
Ratata Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ποσο ελευθερο χωρο εχει ο δισκος? Μηπως το page file τερματιζει και αρχιζει να σερνεται? Ειναι 760 gb ελευθερα απο 930 gb
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ττε δεν φταιει αυτο. Μηπως κανει τιποτα update και ζοριζεται ο δισκος οταν παιζεις και παιχνιδι? Κανε και κανα σκαναρισμα για ιους και malware Επισης κοιτα και την υγεια του με hdsentinel Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2016 από ZELOMOTH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα