Dantε Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Θα παω Αγγλια για διακοπες και προφανως θα χρειαστω στο κινητο δεδομενα για χαρτες κτλ. Εχω τσαμπα ΜΒ,αλλα τι γινεται? Μπορω να χρησιμοποιησβ αυτα και εαν ναι με τι χρεωση? Η χρειαζεται να παρω αλλο πακετο ειδικα για εξωτερικο?Ειδα καποια που εχει και οι χρεωσεις ειναι λιγο αστειες,15Ε για 150ΜΒ.Αμφιβαλλω αν θα φτασουν εστω και για απλη χρηση σε χαρτες και googling για info. Ξερω οτι μπορω να αποθηκευω χαρτες κτλ,αλλα θελω να μου βγαζει τη διαδρομη με τα μεσα για να ξερω ποιο λεωφορειο η τρενο θα παρω.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Θα παω Αγγλια για διακοπες και προφανως θα χρειαστω στο κινητο δεδομενα για χαρτες κτλ. Εχω τσαμπα ΜΒ,αλλα τι γινεται? Μπορω να χρησιμοποιησβ αυτα και εαν ναι με τι χρεωση? Η χρειαζεται να παρω αλλο πακετο ειδικα για εξωτερικο?Ειδα καποια που εχει και οι χρεωσεις ειναι λιγο αστειες,15Ε για 150ΜΒ.Αμφιβαλλω αν θα φτασουν εστω και για απλη χρηση σε χαρτες και googling για info. Ξερω οτι μπορω να αποθηκευω χαρτες κτλ,αλλα θελω να μου βγαζει τη διαδρομη με τα μεσα για να ξερω ποιο λεωφορειο η τρενο θα παρω. Ψαξε για καμια τοπικη καρτα(καρτοκινητο).Ισως να συμφερει για πολλες μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα