ddoottaa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας,πήρα μια κάρτα γραφικών xfx rx 470 και την έβαλα στο σύστημα αλλά όταν την συνδέω με την οθόνη δεν στέλνει σήμα όλα μαύρα.Τα fans γυρνάν και υπάρχει η φωτεινή ένδειξη πάνω στη κάρτα.Επίσης με τα onboards graphic της iντελ λειτουργούν αλλά μόλις ξανα΄βαλω την gpu τπτ.Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;;Ευχαριστώ!!
Alchemist` Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας,πήρα μια κάρτα γραφικών xfx rx 470 και την έβαλα στο σύστημα αλλά όταν την συνδέω με την οθόνη δεν στέλνει σήμα όλα μαύρα.Τα fans γυρνάν και υπάρχει η φωτεινή ένδειξη πάνω στη κάρτα.Επίσης με τα onboards graphic της iντελ λειτουργούν αλλά μόλις ξανα΄βαλω την gpu τπτ.Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;;Ευχαριστώ!! Όταν ανοίγεις τον υπολογιστή, σου κάνει το κλασσικό "μπιπ" ότι όλα είναι δλδ ΟΚ ή δεν βγάζει κανένα ήχο?
ASDIC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 πες μας τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου και ποιο ακριβως τρφοδοτικο εχεις.
ddoottaa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Όταν ανοίγεις τον υπολογιστή, σου κάνει το κλασσικό "μπιπ" ότι όλα είναι δλδ ΟΚ ή δεν βγάζει κανένα ήχο? Γενικά μπιπ δεν έκανε ούτε πριν δεν πρέπει να έχει η μητρική πάνω.Χρησιμοποιώ το σύστημα κανα 2 μήνες τώρα χωρίς gpu και όλα ήταν κομπλε
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα. το καλώδιο της οθόνης απο τη μητρική το έβαλες στην gpu;
ddoottaa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 πες μας τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου και ποιο ακριβως τρφοδοτικο εχεις. i5 6500 asrock b150m pro4 8gb ram collermaster g550m Καλημέρα. το καλώδιο της οθόνης απο τη μητρική το έβαλες στην gpu; nai
Alchemist` Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το τροφοδοτικό σου σε καλύπτει. Αν είσαι βέβαιος ότι έχεις συνδέσει τα πάντα σωστά, πάνε την gpu πίσω για έλεγχο/αντικατάσταση. Αν μπορείς δοκίμασέ την και σε άλλο pc για να βεβαιωθείς. 1
ddoottaa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Επίσης δοκιμασα και τις 2 pci-e θύρες αλλα και στις δυο τπτ η κάρτα κανονικά μπλε φωτακι και γυρνούσαν τα fans αλλα οθονη μαυρη
Alchemist` Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Επίσης δοκιμασα και τις 2 pci-e θύρες αλλα και στις δυο τπτ η κάρτα κανονικά μπλε φωτακι και γυρνούσαν τα fans αλλα οθονη μαυρη Έχεις συνδέσει και τυχόν extra connectors για ρεύμα στην κάρτα έτσι? Απ ότι βλέπω στη φωτό θέλει ένα 6πινο http://techreport.com/review/30473/amd-radeon-rx-470-graphics-card-reviewed
ddoottaa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις συνδέσει και τυχόν extra connectors για ρεύμα στην κάρτα έτσι? Απ ότι βλέπω στη φωτό θέλει ένα 6πινο http://techreport.com/review/30473/amd-radeon-rx-470-graphics-card-reviewed Δεν σε κατάλαβα.Εχω μόνο το ένα 6-ππινο συνδεδεμένο στην gpu
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Έκανες κάμποσες φορές restart; Δοκίμασες άλλο καλώδιο; Σε άλλο monitor ή τηλεόραση;
ddoottaa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Restart εκανα αρκετες φορες αλλα συνέχεια τα ίδια 'no signal'.Αλλο monitor δεν έχω και το συγκεκριμένο είναι καινούργιο.Τώρα για καλώδιο εφόσον λειτουργεί με τα onbord γραφικα δεν ξέρω,θα πάω να πάρω κανένα ακόμα να δοκιμάσω.
ASDIC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 εχω την ιδια καρτα μονο 1 6πινο θελει με ενα μπλε LED που σου δειχνει εαν περνει παροχη. Μπορει να εχει θεμα η καρτα DOE. Δοκιαμσε την καρτα σε αλλο υπολογιστη, παο την σιτγμη που με την onboard ολα λειτουργουνε μια χαρα. Ουτε η οθονη πρεπει να εχει θεμα....
ddoottaa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 εχω την ιδια καρτα μονο 1 6πινο θελει με ενα μπλε LED που σου δειχνει εαν περνει παροχη. το μπλε led ανάβει κανονικά και στην αρχή γυρνάν τα fans αλλά δεν στέλνει σήμα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μην αγοράσεις δανείσου απο κάποιο φίλο ή γείτονα ξέρω 'γω. Δοκίμασε και hdmi και dvi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα