DKNI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Για πρωτη φορα ειμαι σε χωρο που μπορω να στήσω προτζεκτορα και εχω ψηθει Δεν εχω ιδεα ομως τι να κοιταξω να εχει καθως ποτε δεν εχω ασχοληθει Αποτι εχω δει πλεον ολοι εχουν πολλες ωρες για τη λαμπα, οποτε τι αλλο specification να κοιταξω? Ουσιαστικα γιατι ενας προτζεκτορας κανει 400, αλλος 600, και αλλος 1000? Μπατζετ 300-400€ εχω, ισως λιγο παραπανω
Feregorn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Στο όριο κοστολόγησης που έχεις θέσει δεν νομίζω ότι θα βρεις αξιόλογα μοντέλα. Άμα ανέβεις στο ~500 θα βρεις πραγματικά καλές επιλογές. Επεξηγηματικοί οδηγοί είναι οι παρακάτω (στα αγγλικά): https://www.bhphotovideo.com/explora/video/buying-guide/projectors http://www.crutchfield.com/S-UzEdkBKMplh/learn/learningcenter/home/front_projection_TVs.html Ενδεικτικά να αναφέρω πως θεωρείται καλό budget μοντέλο το Optoma HD141X, υπάρχουν κριτικές στο σκρουτζ και αλλού, αν και εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Ωστόσο προσωπικά προσανατολίζομαι σε ultra-short-throw λύση...
alex_000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 minimum resolution 1080p, μην ασχοληθείς με λιγότερο Υπάρχουν δύο κυρίαρχες τεχνολογίες LCD και DLP διάβασε και κατάλαβε ποια προτιμάς αναλόγως χρήσης Αν θέλεις να ασχοληθείς και με gaming πρέπει να ψάξεις και το response time του projector. Κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι οκ αλλά υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε κανένα άκυρο μοντέλο με 50ms + Φωτεινότητα, μετριέται σε lumen και είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά μαζί με το contrast Αναλογία απόστασης από πανί και μεγέθους εικόνας. Είναι πολύ σημαντικό γιατί πρέπει να μετρήσεις τι χώρο έχεις διαθέσιμο και τι μέγεθος εικόνας θες να δεις. Άλλος θα βγάλει 100 inches από το 1.5 μέτρο και άλλος από τα 3 μέτρα πχ lens shift (μάλλον όχι για το budget σου) με αυτή την τεχνολογία ο projector μπορεί να βρίσκεται αριστερά η δεξιά του πανιού κάτι πολύ πρακτικό γιατί κεντρικά θέλεις να είσαι εσύ (ο καναπές / καρέκλα σου). Αν δεν υπάρχει lens shift o projector θα πρέπει να κάθεται μπροστά σου, πίσω σου αλλά ψηλότερα, η στο ταβάνι. Επίσης χωροταξικό θέμα 4
DKNI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω guys, θα το κοιταξω Διευκρινιση, επειδη μαλλον θα παω μεσω γνωστου που εχει μαγαζι θα το παρω σε wholesale τιμη αρα το budget που λεω σε τιμες λιανικης ειναι παραπανω Πχ εναν EPSON δοκιμασαμε και ειχε lens shift και ηταν μεσα στο μπατζετ που του ειχα δωσει
Kazama88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Πες μας πως ειναι χωρος σου πρωτα και ποσες ιντσες θες να ανοιξεις... Γενικα στις budget επιλογες οι dlp υπερεχουν αρα ξεχνας epson κοιτα κατι σε benq, optoma ή acer.
DKNI Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ο χωρος είναι ένα μικρό σαλόνι με 2 άδειες τοίχους απέναντι Απόσταση τοίχο με τοίχο γύρω στα 5,5 μέτρα Επειδή έχει σκεπη άρα κλίση και παίζει και μια πόρτα λογικά καμία 100αρα ίντσες θα βγαλει
Kazama88 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις αρκετη απόσταση απο τοιχο σε τοίχο οπότε ο HD141x που θεωρείται από τις καλύτερες value επιλογές θα ανοίξει άνετα 100+ ιντσες ταβανωμένος.
georgeps21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα, έχουμε καμία καλή λύση για πανί; κοίταγα για τεντοπανο αλλά βγαίνει στα 70ε αυτό που ήθελα, ψάχνω μια αρκετά πιο μπατζετ λύση. στα Ικεα βρίσκω άσπρο στόρι (δεν το έχω δει από κοντά για να ξέρω) στα 39ε με μηχανισμό ανεβοκατεβασματος . αναζητώ για ίντσες κοντά στις 100 αλλά και με 85 είμαι ευχαριστημένος. το να πάρω το πανί και να φτιάξω δικιά μου κατασκευή (τελάρο) είναι μια πιθανή λύση μιας και πιάνουν τα χέρια μου. (αν και στη τελική ίσως βγει πιο οικονομικο να βάψω τον τοίχο άσπρο και να τελειώσει εκεί το θέμα. άλλες προτάσεις? (μένω Αθήνα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα