Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθεσινή επικοινωνία μου.

Παρακαλούμε να μας αναφέρετε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη όταν επικοινωνείτε με τη Samsung.

Αγαπητέ κύριε Γ********,

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το ερώτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τους όρους συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια, προβλέπεται, ότι μόνο αγορές μέχρι τις 30/11/2016 μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή και δεν προβλέπονται εξαιρέσεις για την συμμετοχή. Μόνο εάν ένας πελάτης έχει αγοράσει τη συσκευή μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να συμμετάσχει.

Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση,

Αλ***** Ηλ******

Samsung Electronics Hellas

Online Εξυπηρέτηση Πελατών 

Λεωφόρος Κηφισίας 24Α,

Μαρούσι 15125 Αθήνα - Ελλάδα

Δημοσ.

Παιδια εγω το απογευμα θα εχω την 55ks9000, θα μπω στο σαιτ να το περασω και θα το δουμε τι ισχυει τελικα...

Φίλε vader290 τι έγινε τελικά;

Δημοσ.

Παρελαβα χτες κανονικα, μπηκα στο λινκ να περασω την αποδειξη και μου εστειλαν μηνυμα να αναμενω...πηρα και τηλ σημερα αλλα δεν το σηκωνε κανεις για να μιλησω...θα δουμε

Δημοσ.

Ναι, εκανα κανονικα τη διαδικασια αλλα εβαλα ημερομηνια αγορας, την ημερομηνια ηλεκτρονικης παραγγελιας και το πηρε...μετα πηρα και τηλ στη σαμσουνγκ και μου ειπαν οτι ολα κομπλε και να περιμενω τις επιταγες!

Δημοσ.

Ναι, εκανα κανονικα τη διαδικασια αλλα εβαλα ημερομηνια αγορας, την ημερομηνια ηλεκτρονικης παραγγελιας και το πηρε...μετα πηρα και τηλ στη σαμσουνγκ και μου ειπαν οτι ολα κομπλε και να περιμενω τις επιταγες!

Τι ημερομηνία έκανες την παραγγελιά και η απόδειξη τι ημερομηνία είχε;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...