dark vader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 προς το τελος σαν την μουσική των Unboxholics ειναι 1
Ta3ideftis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 προς το τελος σαν την μουσική των Unboxholics ειναι Εμένα μου θύμισε λίγο από το επικό soundtrack του Mass Effect 1
makis269 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αυτός ο kojima μοιάζει με αστέρευτη πηγή έμπνευσης. κάτι σαν τον ridley scott του σινεμά .
freegr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Στην πλειοψηφία τους τα περισσότερα παιχνίδια περιστρέφονται γύρω από τα ζόμπι, κακά τα ψέμματα. Απο εκεί και πέρα οι ιστορίες είναι ίδιες περίπου.. 1
astrial Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Απιστευτο trailer πολύ καλη δουλεια .χρειαζετε τέτοιους τιτλους η sony για να μην πατωσει το ps τωρα που γινετε χαμος με τα vr.Διαφωνω με τον φιλο που λεει ότι τα games εχουν ηλικια,ειμαι 42 και παιζω ασταμάτητα από τα 8 μου και θεωρω το εαυτο μου gamer.το MGS είναι από τα καλυτερα stealth type games που εχω παιξει ποτε στην ζωη μου και δοξα τους Japanese εχω παιξει αρκετα στην ζωη μου .Ττετοια πλοκη και σεναριο δραση αγωνια μονο με το resident evil 1 τολμω να συγκρινω.Μονο ενας καμενος gamer μπορει να καταλαβει την αξια ενός τετοιου game,απλα οι αλλοι θελουν να πουν κατι ετσι χωρις να εχουν βιωσει τι εστι να ψάχνεις έναν γαμημενο μοχλο επι 6 μηνες στο tomb raider 1 ετσι χωρις walkthrough .... 3
rocco84 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το διαφημιζει και το hypeαρει πριν ακομα ουσιαστικασχεδιασει το παιχνιδι. Ελπιζω να μην ειναι στυλ mgs v , που ειχε τρελο hype αλλα ειναι παιχνιδι του 8/10... 8/10 παιχνιδι ειναι κακο? 3
delpro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 το ειδα σε 4k απιστευτη λεπτομερια στο βιντεο αντε γεια 1
NoiSy MaN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 8/10 παιχνιδι ειναι κακο? Όχι φυσικά, θέλει να πει ότι δεν ήταν το αριστούργημα που αναμένονταν.
whoever81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Mads Mikkelsen, σπάνια λατρεία...very underrated Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2016 από whoever81 2
whoever81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μονο ενας καμενος gamer μπορει να καταλαβει την αξια ενός τετοιου game,απλα οι αλλοι θελουν να πουν κατι ετσι χωρις να εχουν βιωσει τι εστι να ψάχνεις έναν γαμημενο μοχλο επι 6 μηνες στο tomb raider 1 ετσι χωρις walkthrough .... Εδώ μιλάμε για πυράκτωση σε πλούσια θράκα...Όχι καμμένος, κάρβουνο. Στις 3 μέρες θα είχα πάθει αυτανάφλεξη. 1
zlave Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 PS4 και PC παίδες, είναι CONSOLE Exclusive. 1
torm23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ creepy αυτός ο Mads Mikkelsen ρε παιδάκι μου!
panosveto12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 A ρε Hannibal πόσο γαμάς ρε ! Τέλεια επιλογή για κακός
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά οτιναναι το trailer, υπάρχει σοβαρός άνθρωπος άνω των 20 ετων που κάθεται και παίζει τέτοια παιχνίδια; Είσαι τυχερός που όλοι παραθέτουμε το μήνυμα σου και δίνουμε αξία στις ασυναρτησίες που λες. Δηλαδή, σύμφωνα με σένα, όλοι οι άνω των 20 ετών είναι άνθρωποι μεγάλοι και ώριμοι, που δεν παίζουν παιχνίδια μεγάλων δημιουργών, με αντιπολεμικό και ανθρωπιστικό μήνυμα. Γελάω με την ανύπαρκτη αντίληψη της ίδιας σου της ύπαρξης.. Τώρα φαντάζομαι θα πας να ακούσεις Παντελίδη και να παίξεις Candy Crush. -- Πολύ ωραίο τρέιλερ, αρκετά αγωνιώδες. Ο Mads Mikkelsen ταιριάζει απόλυτα σε τέτοιους περίεργους και ανατριχιαστικούς ρόλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα