Hatsos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά οτιναναι το trailer, υπάρχει σοβαρός άνθρωπος άνω των 20 ετων που κάθεται και παίζει τέτοια παιχνίδια; Μάλιστα, μίλησε και ο developer που φτιάχνει σοβαρούς τίτλους. Τι να πω πραγματικά δεν έχω λόγια. Πρωσοπικά τρελάθηκα με το trailer, μετά απο πολύ καιρό είχα να δω μια ενταλώς καινούργια ιδέα και σοβαρή πρόταση απο έναν καλό developer. Τελευταία μας έχουν σκίσει στο HD remaster και μασάνε την ίδια κασέτα όλοι, sequels, prequels και remasters. Θα δείξει ο χρόνος αλλά μια φορά αυτό που είδα μου άρεσε πολύ. Δεν είμαι ακόμα σε hype train αλλά είμαι στον δρόμο για αυτό. Άντε να δούμε τι θα κάνει ο Kojima τώρα που είναι ελεύθερος. 2
Tsaki_Boy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά οτιναναι το trailer, υπάρχει σοβαρός άνθρωπος άνω των 20 ετων που κάθεται και παίζει τέτοια παιχνίδια; Και για πες μας εσύ που είσαι σοβαρός άνθρωπος, τι παιχνίδια να παίξουμε; 2
Feregorn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τα μηχανικά όργανα που τα διέκρινε ο op; Εμένα μου φάνηκε ότι η υπόθεση θα αφορά το τελευταίο ανθρώπινο μωρό που για κάποιο λόγο διώκεται. Σαν κόνσεπτ έχει ξαναπαρουσιαστεί νομίζω σε ταινία... Πάντως πολύ καλή δουλειά συνολικά το τρέιλερ και ακόμα θετικότερο το γεγονός πως πρόκειται για νέο ip! 2
Lomar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 nikchris δε θελω να προσβαλω τον πατο που εχει αγγιξει η αντιληψη σου. Το τρειλερ κλασσικα δειχνει πως θα αγγιξει πολυ ωριμα ζητηματα και θα ειναι -παλι- αντιπολεμικό. Οποιος βλεπει κατι που δεν καταλαβαινει και του φαινεται παιδιαριστικο επειδη πιστευει πως ειναι ξερολας ωριμος άνθρωπος, ειναι επειδη το μυαλό του σαπισε καπου στα 5 οταν εκανε δογμα πως οταν μεγαλωσει και φτασει τα αντρικα του προτυπα, θα γινει "σωστος και σοβαρός ανθρωπος". Κανεις πιο καραγκιοζης απο τον σοβαρολαγνο. 22
Chocobo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά οτιναναι το trailer, υπάρχει σοβαρός άνθρωπος άνω των 20 ετων που κάθεται και παίζει τέτοια παιχνίδια; Πώς φαίνεται αυτός που έκοψε τα video games,την τηλεόραση,ξεκίνησε cross fit,άλλαξε σε vegan διατροφή,έγινε άθεος και έσβησε και το facebook... 9
Ekzema043 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ δυνατό και ανατριχιαστικό teaser! Ειδικά στις σκηνές με τον Mads Mikkelsen. Προσωπικά, games σαν του Kojima είναι ο λόγος που ακόμη και σήμερα, λιώνω κυριολεκτικά τις κονσόλες μου. Αναμένω ξεκούμπωτος! 3
Kapoios Akuros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τρομερό και φοβερό trailer. Είναι αναμενόμενο και δικαιολογημένα Ps4 exclusive, κατά τα λεγόμενα... Απ ότι φαίνεται ο Hideo Kojima θα συνεχίσει να μας μεγαλώνει. Ας ελπίσουμε μόνο να μην αργήσει η κυκλοφορία του.
NoiSy MaN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Από κονσόλες ps exclusive ε, θα βγει και στο pc. Κατά τ'άλλα άρρωστο τρέιλερ και καραγουστάρω Mads.
whoever81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τα μηχανικά όργανα που τα διέκρινε ο op; Εμένα μου φάνηκε ότι η υπόθεση θα αφορά το τελευταίο ανθρώπινο μωρό που για κάποιο λόγο διώκεται. Σαν κόνσεπτ έχει ξαναπαρουσιαστεί νομίζω σε ταινία... Πάντως πολύ καλή δουλειά συνολικά το τρέιλερ και ακόμα θετικότερο το γεγονός πως πρόκειται για νέο ip! Children of men (2006)...Σωστόστ ο Feregorn...
Devil9697 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 αυτος ο ηθοποιος ρε φίλε είναι πολυ κακός!μ αρεσει παρα πολυ
Voodooman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Και εγώ που νόμισα ότι ήταν ο Dolph Lundgren "ανανεωμένος". Εντυπωσιακό.
vste Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 In Kojima we trust. Πωω ρε φιλε! Τελικα επρεπε να τα τσουγκρισει με την Konami νωριτερα. Απο το MGS3 παραπονιοταν οτι θελει να φτιαξει κατι καινουριο. Τωρα ειναι η ευκαιρια του. Και με τετοιο All Star cast!
enwsiths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το διαφημιζει και το hypeαρει πριν ακομα ουσιαστικασχεδιασει το παιχνιδι. Ελπιζω να μην ειναι στυλ mgs v , που ειχε τρελο hype αλλα ειναι παιχνιδι του 8/10...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα