Προς το περιεχόμενο

Constar Aluminium 3.5"

GIORGARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί πήγα Στουρνάρη για αγορά κουτιού για 3.5” δίσκο και για έναν 120άρη δίσκο. Βλέπω το RAM-SHOP και θυμήθηκα από το site του ότι έχει ποικιλία προϊόντων οπότε μπήκα. Ρωτάω για κουτί για 3.5” usb 2.0 και firewire και μου δείχνει αυτό που αναφέρω σαν θέμα του topic το οποίο όπως λέει και το όνομά του είναι από αλουμίνιο, μιλάμε για τρομερή ποιότητα κατασκευής δηλαδή πιστεύω ότι άμα κάτσω πάνω στο κουτί δεν θα πάθει τίποτα και το πήρα και 60 ευρώ. Το μοναδικό πρόβλημά μου είναι ότι ενώ με usb όλα καλά με firewire δεν γίνεται τίποτα μάλιστα στο device manager μου βγάζει θαυμαστικό στην συσκευή Oxford Semiconductor Ltd OXFORD IDE Device LUN 0 και αυτή η συσκευή ανήκει στην ομάδα SBP2 IEEE 1394 Devices και υποθέτω είναι ο controller του κουτιού. Έψαξα αλλά δεν βρήκα driver. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς? Υπόψιν ότι είναι η πρώτη firewire συσκευή που βάζω στον υπολογιστή και δεν ξέρω αν φταίω εγώ σε κάτι αν και όταν βάζω το κουτί ακούω τον ήχο από τα ΧΡ όπου καταλαβαίνουν ότι συνδέθηκε κάτι αλλά μετά τίποτα. Τουλάχιστον να εξαντλήσω όλες τις περιπτώσεις και άμα είναι να το γυρίσω πίσω την Δευτέρα. Εγώ πάντως το συστήνω ανεπιφύλακτα εντάξει σε εμένα έτυχε αυτό το πρόβλημα άμα πάρω άλλο κουτάκι και είναι πάλι το ίδιο αλλάζουν τα δεδομένα τότε αλλά δεν ΄χει τόσο πλαστικό όσο τα άλλα κουτιά και επιπλέον έχει και κουμπί on/off. Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Τι χωρητικοτητας σκληρο δισκο χρησιμοποιεις στο κουτι τελικα? Τον 120 που γραφεις η καποιον αλλον μεγαλυτερο? επισης τι μαρκα ειναι ο δισκος που χρησιμοποιεις? Οι firewire controllers και συγκεκριμενα ο controller της oxford "βλεπει" μεχρι 120

Δημοσ.

sobara milas? ego xrisimopoio ton 120ari to piga piso kai sto servie douleue kanonika opote ftaiei i fiewie tou laptop mou :( an thelo firewire prepei na agoraso pcmcia kartoula mallon. den ediaferomai gia pano ao 120GB auti tin stigmi alla otan ertei i ora krima aa isxiei tetoio pragma... telika pio kouti dexete ta panta?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...