ASDIC Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 εχω PCI Express 2.0 και εχω επανω κουμπωμενη μια RX 470 που ειναι PCI Express 3.0 ή δεν ξερουν απο υπολογιστες ή δεν θελουν να σε εξυπηρετησουν.
kostasbourinio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 φανταζομαι εννοεις στην οθονη π λεει κατω δεξια λεει 5Α. δε φτανει το καλωδιο για extra τροφοδοσια. πρεπει να λυσω δισκο να τονπαω πιο κοντα να φτασει. Αυριο θα το κάνω αυτο και θα έχω νέα....
nikos903 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Όχι αυτό το νούμερο, απάνω στην μητρική λέω, κάτω απο τον επεξεργαστή, πάνω απο την κάρτα γραφικών, δίπλα στην μπαταρία, εκεί θα σου γράφει άλλο ένα νούμερο όταν είσαι σε αυτήν την οθόνη. Το καλώδιο απο τον δίσκο και τελείως να το βγάλεις δεν παίζει πρόβλημα, σε πρώτη φάση πρέπει απλά να προχωρήσει πέρα απο αυτήν την οθόνη, αν με την άλλη τροφοδοσία προχωρήσει βρίσκεις πως θα μπουν όλα, αν δεν προχωρήσει ποιο το νόημα
kostasbourinio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 το εκανα και αυτο με την τροφοδοσια παλι τα ιδια . Εδω εχω φωτο απο αυτο που μ λες επειδη δεν καταλαβαινω για τον αριθμο.
brunos13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δοκιμασε την κρατα σε ενα αλλο συστημα και με αλλη μητρικη να βεβαιωθεις τι γινεται !!! Εαν δεν εχεις τη δυνατοτητα πηγαινε την σε καποιο φιλο ή και στο e-shop να την τεσταρουν !!! Μου εχει τυχει παρομοιο θεμα με νεα καρτα γραφικων και τελικα εφταιγε η μητρικη αλλα δεν επαιζε καμια καρτα ουτε την παλια ουτε την νεα στη δικια μου περιπτωση :/
nikos903 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Είναι E6, Started connecting drivers. Αυτό απο όσο είδα αυτό γίνεται γιατί χτυπάει η κάρτα γραφικών στην κάρτα σου, ασυμβατότητα. Πολλοί βάλανε επεξεργαστή που δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά (πχ τον 860) και πήρε, εσένα έχει μέσα γραφικά ο δικός σου;
kostasbourinio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 η καρτα εχει δοκιμαστει σε αλλο μηχανημα παιζει κανονικα. και επισης η παλια μου καρτα παιζει κανονικα στη μητρικη. Τι πρεπει να κανω για να παρω συμβατη κάρτα δλδ?
nikos903 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κοίτα, κανονικά όλες οι μητρικές με PCIx όποια κάρτα PCIx και να βάλεις απάνω πρέπει να παίξει, εσένα χτυπάει η κάρτα γραφικών του επεξεργαστή στην κάρτα γραφικών την εξωτερική, αυτό είναι bug που απλά η intel δεν το μπάλωσε, και μιας και πάλιωσε η μητρική δύσκολο το βλέπω τώρα να κάνει κάτι... Αν θες βέβαια στείλε τους mail μπας και σου δώσουν κανένα bios να περάσεις αλλά θα κράταγα μικρό καλάθι if I were you... Στην ερώτηση σου τώρα, αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις... Κανονικά και αυτή που πήρες έπρεπε να παίξει, οι ασυμβατότητες έρχονται εκεί που δεν τις περιμένεις... Μπορείς να δεις ποια κάρτα θες και μετά να ψάχνεις online για συστήματα με την ίδια μητρική που να έχουν επεξεργαστή με γραφικά απάνω και να δουλεύει η κάρτα που θες αλλά αυτό θέλει πολύυυυυυ googlάρισμα και άαααν βρεις κάτι... Μετά μπορείς απλά να πας να αλλάξεις την κάρτα γραφικών στο μαγαζί και να πάρεις άλλη και να ελπίζεις να δουλέψει, εγώ για αλλαγή θα πήγαινα σε Nvidia μπας και κάτσει καλύτερα. Τώρα αν το κατάστημα που την πήρες έχει service θα μπορούσες λογικά να βγάλεις την μητρική σου (μαζί με τον CPU) και να την πας εκεί να βρείτε κάρτα που να μπουτάρει (πάρε και τον δίσκο μαζί δηλαδή)... Edit: Για μπες μια με την παλιά κάρτα στο bios και πήγαινε στο boot-boot display options και δες αν μπορείς να βάλεις μόνο την εξωτερική κάρτα (να κλείσεις την ενσωματωμένη δηλαδή) μπας και... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από nikos903 1
kostasbourinio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ nikos903 για τις πληροφοριες. Τώρα έχω αποστείλει πίσω στο e-shop να την ελέγξουν και να μου πιστωσουν να παρω κάποια άλλη.
kostasbourinio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά πήρα gigabyte nvidia geforce gtx750 ti και παίζει κανονικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα