nikos903 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχει περιπτωση να το βαλω στο 8 η 4 π ειναι πιο μικρα και να δουλεψει ? Who knows... Πάντως απο όσο διάβασα παίζει και αλλού ασυμβατότητα με αυτήν την μητρική και άλλες κάρτες γραφικών... Άν δεν παίξει και στις άλλες θύρες τότε την δοκιμάζεις σε άλλο pc, αν δουλέψει εκεί κομπλέ....
kostasbourinio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 δν έχω 2 ώρες που την αγόρασα απο eshop
Sheogorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Και εμενα για προβληματικη καρτα μου μοιαζει.
panos0100 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 δν έχω 2 ώρες που την αγόρασα απο eshop εμένα καινούρια το λιγότερο ήταν 30 λεπτά που δούλεψε πριν βγαλει κατι χιονια οπως τα αναλογικα καναλια που βλεπαμε δεν εχει καμια σημασια ποση ωρα την εχεις
kostasbourinio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 την εβαλα και στις αλλες θύρες παλι τα ίδια . Δεν ξερω τι άλλο να κανω
panos0100 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Να την πας πισω να την κοιταξουν ή να την πας σε κανενα φιλο σου να την δοκιμασει (και μην στεναχωριεσαι συμβαινουν αυτα, τα ηλεκτρονικα ειναι οτι να ναι μπωρει να σε δουλευουν χρονια μπωρει σε 3 ωρες να καουν ή μπωρει να μην δουλεψουν καν απο την πρωτη στιγμη) 1
kostasbourinio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 παιδια πηρα e-shop και μ ειπε οτι ειναι ασυμβατη λόγω του ότι η μητρική είναι PCI Express 2.0 ενώ η κάρτα γραφικων ειναι PCI Express 3.0. Παιζει αυτό δλδ???
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν παίζει τέτοια ασυμβατότητα, αν ήταν αυτό το πρόβλημα θα έπαιζε. Ασυμβατότητα με την μητρική έλεγα εγώ, software, και αν δεν έβγαλαν κανένα bios fix τότε... Πίτα...
Sheogorath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ππριες λενε, και εγω εδω και χρονια σε τρεις υπολογιστες τρεχω καρτες με διαυλο τριτης γενιας ενω οι μητρικες ειναι η μια με 2ης και οι αλλες δυο με πρωτης. Αποφευγουν την εγγυηση απλα. 2
panos0100 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 παιδια πηρα e-shop και μ ειπε οτι ειναι ασυμβατη λόγω του ότι η μητρική είναι PCI Express 2.0 ενώ η κάρτα γραφικων ειναι PCI Express 3.0. Παιζει αυτό δλδ??? Όχι μη τους πιστεύεις λένε ψέματα τι ασυμβατότητα αν ήταν έτσι όλοι έπρεπε να πάρουμε άλλες μητρικές, απλά θα είναι λίγο ποιο αργή σε ταχύτητα όχι ότι δεν θα λειτουργεί όμως, μη τους πιστεύεις προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν πηγενε την πίσω και να απαιτήσεις να την κοιτάξουν και να σου δώσουν καινουρια
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Φαίνεται πάντως γνωστό θέμα με τις μητρικές αυτές. πχ link1 link2 link3 Θέλω να πω, υπάρχει η πιθανότητα (αρκετά μεγάλη θα έλεγα) η κάρτα να είναι 100% λειτουργική και οκ, απλά η μητρική να μην την βλέπει σωστά. Όπως και να έχει, αφού δεν του κάνει την πάει πίσω να πάρει άλλη, δεν πιστεύω να του κάνουν νούμερα. Και όλο και κάποια θα δουλεύει δεν μπορεί... Edit: Τέρμα κάτω στην μητρική, κάτω απο την τελευταία PCI έχει μια θύρα τροφοδοσίας, είναι ίδιο βύσμα με αυτό των SATA δίσκων, το έχεις συνδέσει; Edit2: Στα νούμερα που βγάζει η μητρική ακριβώς πάνω απο την κάρτα γραφικών, που κολλάει όταν είναι στο Bios?
kostasbourinio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Εκανα και update το bios αλλα τπτ... nikos903 μπροεις λιγο να με κατατοπίσεις σε αυτα π μ λες να τα τσεκαρω και αυτα?
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το βύσμα για το ρεύμα το βλέπεις; Είναι τέρμα κάτω, κλείνεις το pc και βάζεις μια τροφοδοσία εκεί (όχι molex με τα 4 πινάκια, το άλλο που είναι ίδιο με αυτό που πάει στον δίσκο, θα δεις το βύσμα και μόνος σου). Μετά δοκιμάζεις πάλι αν πάρει. Τα άλλα τα νούμερα τα βλέπεις εκεί που είναι η κάρτα γραφικών απο πάνω, κάτω απο τον επεξεργαστή, κάτι νούμερα / γράμματα είναι.
kostasbourinio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο με τα νουμερα δεν το καταλαβαινω τι πρεπει να γραφει ?
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασες με την έξτρα τροφοδοσία και τίποτα; Αυτό το νούμερο αν κολλήσει το σύστημα σου κάπου σου λέει που είναι αυτό το κάπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα