Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να το βαλω στο 8 η 4 π ειναι πιο μικρα και να δουλεψει ?

Who knows... Πάντως απο όσο διάβασα παίζει και αλλού ασυμβατότητα με αυτήν την μητρική και άλλες κάρτες γραφικών... Άν δεν παίξει και στις άλλες θύρες τότε την δοκιμάζεις σε άλλο pc, αν δουλέψει εκεί κομπλέ....

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δν έχω 2 ώρες που την αγόρασα απο eshop :(

εμένα καινούρια  το λιγότερο ήταν 30 λεπτά που δούλεψε  πριν βγαλει κατι χιονια οπως τα αναλογικα καναλια που βλεπαμε  δεν εχει καμια σημασια ποση ωρα την εχεις

Δημοσ.

Να την πας πισω να την κοιταξουν ή να την πας σε κανενα φιλο σου να την δοκιμασει

(και μην στεναχωριεσαι συμβαινουν αυτα, τα ηλεκτρονικα ειναι οτι να ναι μπωρει να σε δουλευουν χρονια μπωρει σε 3 ωρες να καουν ή μπωρει να μην δουλεψουν καν απο την πρωτη στιγμη)

• Like 1
Δημοσ.

παιδια πηρα e-shop και μ ειπε οτι ειναι ασυμβατη λόγω του ότι η μητρική είναι  PCI Express 2.0 ενώ η κάρτα γραφικων ειναι PCI Express 3.0. Παιζει αυτό δλδ???

Δημοσ.

Δεν παίζει τέτοια ασυμβατότητα, αν ήταν αυτό το πρόβλημα θα έπαιζε. Ασυμβατότητα με την μητρική έλεγα εγώ, software, και αν δεν έβγαλαν κανένα bios fix τότε... Πίτα...

Δημοσ.

Ππριες λενε, και εγω εδω και χρονια σε τρεις υπολογιστες τρεχω καρτες με διαυλο τριτης γενιας ενω οι μητρικες ειναι η μια με 2ης και οι αλλες δυο με πρωτης.

Αποφευγουν την εγγυηση απλα.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια πηρα e-shop και μ ειπε οτι ειναι ασυμβατη λόγω του ότι η μητρική είναι  PCI Express 2.0 ενώ η κάρτα γραφικων ειναι PCI Express 3.0. Παιζει αυτό δλδ???

Όχι μη τους πιστεύεις λένε ψέματα τι ασυμβατότητα αν ήταν έτσι όλοι έπρεπε να πάρουμε άλλες μητρικές, απλά θα είναι λίγο ποιο αργή σε ταχύτητα όχι ότι δεν θα λειτουργεί όμως, μη τους πιστεύεις προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν πηγενε την πίσω και να απαιτήσεις να την κοιτάξουν και να σου δώσουν καινουρια

Δημοσ.

Φαίνεται πάντως γνωστό θέμα με τις μητρικές αυτές. πχ link1 link2 link3

Θέλω να πω, υπάρχει η πιθανότητα (αρκετά μεγάλη θα έλεγα) η κάρτα να είναι 100% λειτουργική και οκ, απλά η μητρική να μην την βλέπει σωστά.

Όπως και να έχει, αφού δεν του κάνει την πάει πίσω να πάρει άλλη, δεν πιστεύω να του κάνουν νούμερα. Και όλο και κάποια θα δουλεύει δεν μπορεί...

Edit: Τέρμα κάτω στην μητρική, κάτω απο την τελευταία PCI έχει μια θύρα τροφοδοσίας, είναι ίδιο βύσμα με αυτό των SATA δίσκων, το έχεις συνδέσει;

Edit2: Στα νούμερα που βγάζει η μητρική ακριβώς πάνω απο την κάρτα γραφικών, που κολλάει όταν είναι στο Bios?

Δημοσ.

Το βύσμα για το ρεύμα το βλέπεις; Είναι τέρμα κάτω, κλείνεις το pc και βάζεις μια τροφοδοσία εκεί (όχι molex με τα 4 πινάκια, το άλλο που είναι ίδιο με αυτό που πάει στον δίσκο, θα δεις το βύσμα και μόνος σου). Μετά δοκιμάζεις πάλι αν πάρει.

Τα άλλα τα νούμερα τα βλέπεις εκεί που είναι η κάρτα γραφικών απο πάνω, κάτω απο τον επεξεργαστή, κάτι νούμερα / γράμματα είναι.

Δημοσ.

Δοκίμασες με την έξτρα τροφοδοσία και τίποτα;

Αυτό το νούμερο αν κολλήσει το σύστημα σου κάπου σου λέει που είναι αυτό το κάπου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...