afm Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι, το περισσότερα router των παρόχων είναι σαπάκια, δεν αντιλέγω. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι πριν 8 με 10 χρόνια οι γείτονες που είχαν internet ήταν 10, 12. Τώρα είναι 50 ή 60 ή 100. Και φυσικά όλα αυτά τα router εκπέμπουν στα 2,4 ghz. Γι' αυτό λέμε ότι η μπάντα των 2,4 Ghz γέμισε. Το ότι το router σου δουλεύει στο Auto σημαίνει ότι διαλέγει μόνο του το πιο ελεύθερο κανάλι, το κανάλι που έχει τα χαμηλότερα σήματα στην γειτονιά. Δεν σημαίνει ότι σ' αυτό το κανάλι δεν υπάρχουν καθόλου άλλα router. Και μη ξεχνάς: όπως εσύ έχεις το router σου στο auto έτσι μπορεί να το έχουν και οι γείτονες, με αποτέλεσμα αλλαγές στα κανάλια και παρεμβολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγώ δεν αντιλέγω σε αρκετά από όσα λες, δες όμως παρακάτω πως συμπεριφέρεται ο μέσος χρήστης και γιατί εγώ κατεβάζω με 4.7-5.3MB/s με Wi-Fi. Spoiler Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από filipN απόκρυψη εικόνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Προσοχη οι αποσυνδεσεις γινονται ανα 3ωρο περιπου με 2 ωρο καθε μερα, δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει το ιντερνετ με το wifi. και φταινε τα καναλια. τωρα μιλησα με την wind και μου ειπαν τα κλασσικα για ελεγχο στη γραμμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε Προσοχη οι αποσυνδεσεις γινονται ανα 3ωρο περιπου με 2 ωρο καθε μερα, δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει το ιντερνετ με το wifi. και φταινε τα καναλια. τωρα μιλησα με την wind και μου ειπαν τα κλασσικα για ελεγχο στη γραμμη. Εσύ το είπες στην πρώτη ανάρτησή σου και δεν έδωσες σαφή απάντηση όταν ρωτήθηκες... Στις 20/9/2020 στις 8:10 ΜΜ, Kapetanakos είπε [...] ...Τον πρωτο καιρο ολα καλα μετα απο κανενα 5 μηνο ξεκινησαν οι αποσυνδεσεις πηρα τηλ και μετα απο πολλη ωρα βρηκαμε μια ακρη εφταιγε το οτι στην συχνοτητα μου (στο auto ) καποιο ρουτερ συγχρονιζε με εμενα και εκανε της αποσυνδεσεις, κατ οπιν συννενοησεως αλλαξαμε καναλι και πηγα σε manual. ολα καλα αλλα παλι τα ιδια πριν απο 3 μηνες παλι τα ιδια με αποτελεσμα καθε 2 εβδομαδες μπορει και πιο λιγο να αλλαζω την συχνοτητα. τι φταιει? με βλεπω να πηγαινω στον οτε. Εδώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, filipN είπε Εσύ το είπες στην πρώτη ανάρτησή σου και δεν έδωσες σαφή απάντηση όταν ρωτήθηκες... Εδώ... Έχεις δίκιο γιατί έτσι μου είπαν από την wind. Τι σχέση έχει το WiFi με το Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 On 22/09/2020 at 19:36, Kapetanakos said: Εγώ έχω αποσυνδέσεις στο ίντερνετ και με είπε η wind ότι ίσως φταίει που το ρουτερ συγχρονίζει με κάποιο άλλο. Και εκεί γίνεται το μπέρδεμα. Αν τα λέω σωστά. το λεω για τελευταια φορα.α.αν εχεις αποσυνδεση στο ιντερνετ θα σβησει το dsl και το Internet ¨η εστω το Internet. οποτε οταν δεν εχεις δες αν σβηνει καποιο απο αυτα.αν σβηνει δεν φταιει το wifi.αν δεν σβηνει μπορει να φταιει το wifi οποτε δοκιμασε ενα Pc Με καλωδιο μονο για να δουμε αν ετσι θα παιξει.βημα βημα καθε φορα. το συγχρονιζει με καποιο αλλο δεν υπαρχει σαν εννοια. η κατι καταλαβες λαθος ή κατι σου ειπαν λαθος. αν εννουν το ασυρματο καναλι πεφτει στο ιδιο καναλι με αλλο ρουτερ τοτε αυτο γινεται παντου.αλλα οπως ειπαμε αλλο θεμα οι αποσυνδεσεις wifi αλλο αποσυνδεσεις του ιντερνετ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με λίγα λόγια για να το εμπεδώσεις κύριε Καπετανάκο. ΑΝ δεις πως δεν έχεις ιντερνετ, ΘΑ ΠΑΣ απευθείας στο ρούτερ και θα δεις αν το DSL / Broadband (ένα απ τα δυο θα εχει το ρουτερ) ειναι σβηστο, αν αναβοσβήνει, η αν είναι σταθερό. ΑΝ αναβοσβήνει, η αν είναι σβηστό, σημαίνει πως η αποσύνδεση σου, ήταν καλωδιακή και πως το WIFI ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΝ το DSL / broadband, είναι σταθερό, αλλά το ίντερνετ led αναβοσβήνει, σημαίνει πως έχεις ιντερνετ κανονικά και πως έχεις θέμα με το WIFI. (μια στο εκατομμύριο το ιντερνετ να είναι σταθερό, αν είναι σταθερό, πράσινο η κόκκινο, πως έχει χάσει την IP) Οπότε για να μη κουράζεσαι να καταλάβεις πράγματα που δεν γνωρίζεις, όταν κάνει αυτή την αποσύνδεση, απλά τράβα δες το και γράψε μας εδώ τι και πως ώστε να σου πούμε τι θα κάνεις. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από HateMe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα