vagtnt13!!! Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Πάρτε τους τηλ. Κραξτε τους μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί..δηλαδή άμα δεν μπορούν να σου παρέχουν την υπηρεσία για την οποία τους πληρώνεις γιατί να τους πληρώνεις?? Όεοο 1
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα και παλι. Τα προβληματα δεν σταματησαν απο τον Ιανουαριο και το καινουριο Ρουτερακι. Ειδικα τους 2 τελευταιους μηνες η κατασταση ειναι δραματικη. Καθε βδομαδα το ρουτερακι κατα τις 11-12 το βραδυ παθαινει καποια κριση!!! Περνω καθε βδομαδα και αλλαζουμε απο Fast-path σε κανονικο διοτι δεν συχρονιζει καθολου.Την πρωτη φορα την πατησα καθως με τους ασχετους αλλα και ειρωνες εκπροσωπους της Wind βγαζω ακρη.(Συνεχεια τα ιδια βγαλε καλωδια ασε μονο το ρουτερ στην γραμμη κ.λ.π) Να αναφερω οτι τα 30 ευρω για την επισκεψη του τεχνικου της και το προστιμο για το προβληματικο ρουτερ (που τελικα δεν ειναι)τα πληρωσα κανονικα!!! Ειδικα απο εχτες που δεν ειχα απλα ιντερνετ γιατι ετσι ηθελε και δεν συχρονιζε και στις 11 το βραδυ προσπαθησα να τους καλεσω δεν επιανε καμια γραμμη. Σημερα πηρε η κοπελα μου τις ειπαν τις βλακεις βγαλε καλωδια κ.λ.π μιλησα μαζι τους το απογευμα ξαφνικα ηρθε!!!! Εχτες παρατηρησα την ωρα που κολαγε απο το ρουτερ οτι το MArgin (SNR)ετρωγε πολλα σκαμπανεβασματα (9-20)Δεν ξερω αν ειναι αυτο το προβλημα απλα το αναφερω. Με βλεπω για αλλαγη παροχου και να παω στον ΟΤΕ αλλα και εκει προβληματιζομαι μηπως εχω θεματα διοτι ειναι Φοιτητικο και εχω ωρει αρκετα θεματα με μεγαλο ping λογω του φοιτιτικου.Αν γνωριζει καποιος κατι? Συγνωμη αν σας κουρασα!!! a.οσο ξερω ο οτε το φοιτητικο το εχει με αλλο Username Και το βγαζει απο αλλου οχι οπως ολα τα αλλα κυκλωματα οποτε ναι νομιζω δεν ειναι τοσο καλο οσο το κανονικο.καποιος ειχε θεματα δεν θυμαμαι αν ηταν σιγουρα με Ping ή με ταχυτητα download και οταν αλλαξε σε κανονικο πακετο λυθηκαν.δεν τα εχει Full priority τα φοιτητικα. απο εκει και περα και παροχο να αλλαξεις πιο πολυ μου φαινεται οτι κατι γινεται εξω στο χαλκο παρα στο αστικο κεντρο. οποτε και αν πας σε αλλο παροχο μπορει να εχεις τα ιδια θεματα.για να αλλαζει το Margin σημαινει οτι κατι γινεται στον χαλκο.το αστικο κεντρο το θεωρω δυσκολο . οποτε κατι ειτε στον χαλκο εξω που το εχω πετυχει αρκετες φορες ειτε κατι σε σενα .πχ να αναβεις κατι εκεινη την ωρα. αυτο βεβαια το τσεκαρεις ευκολα αν συνδεσεις το ρουτερ απευθειας στον κατανεμητη/χωνευτη και δεις αν το κανει.ή πετας προσωρινα ενα Utp . Τι εννοείς παίρνεις κάθε εβδομάδα και αλλάζεις από fast-path σε "κανονικό";Μία φορά παίρνεις και σε αλλάζουν σε interleaved (για πιο σταθερή γραμμή) Καλησπέρα καθε εβδομαδα στις 11-12 το βραδυ σταματαει να συχρονιζει το ρουτερ.Αν τους πω οτι δεν συχρονιζει μου λενε να κανω μια διαδικασια με ατα καλωδια να το αφησω 4 ωρες κ.λ.π ΑΝ δηλωσω να αλαξω απο Ιντερleave se Fast τοτε οταανν μου το αλαξουν (το πολυ 1 ωρα)συχρονιζω και το αντιστροφο .Επίσης, πολύ καλά σου έλεγαν να αφήσεις μόνο του το router στη γραμμή, χωρίς τηλέφωνα, fax, συναγερμούς, φίλτρα, splitter κλπ. ΝΑι δεν διαφωνω οτι πολυ καλα μου λενε.ΑΛΛΛΑΑΑ αυτο γινετε καθε βδομαδα εχω αγορασει μια κουτα με καλωδια -φιλτρα-σπλιτερ και τους εξηγω οτι αυτο γινετε συνεχομενα και να το δωσουν για βλαβη αλλα επειμενουν οτι πρεπει να γινει η διαδικασια αυτο ασε το ρουτερ 4 ωρες κτλ ειναι λιγο τραγικα.οπως και οταν καποιος παιζει κανονικα για 20 ωρες και ξαφνικα εχει θεμα συγκεκριμενη ωρα δεν φταινε τα φιλτρα.αν εφταιγαν θα εφταιγαν ολη μερα. Καταρχήν άφησε την γραμμή μόνο σε interleaved mode και μην την γυρνάς σε fast path.Κατά δεύτερον αν γίνεται συγκεκριμένες ώρες τότε πιθανόν κάτι μπαίνει σε λειτουργία το οποίο λόγω crosstalk σου ρίχνει το snr margin (που είδες και εσύ το ανεβοκατέβασμα) και δημιουργεί disconnects. Αυτό που μπαίνει σε λειτουργία μπορεί να είναι σπίτι σου (θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν ανάβεις κάτι τότε ή αν μπαίνει κάτι αυτόματα σε λιτουργία) ή μπορεί να είναι και εκτός σπιτιού (εκεί ζορίζουν πολύ τα πράγματα). Πιθανολογώ ότι μπορεί να είναι αυτό, δεν γνωρίζω από εδώ. Βάλε και τα στοιχεία του router σου μία. Όσον αφορά το παραπάνω έχω δει να δημιουργούνται disconnects από λάμπα (φώτα δήμου), λάμπες σε κήπο (μανιτάρι φάση), ανελκυστήρα, διάδρομο γυμναστικής και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και φυσικά το βασικότερο όλων που είναι ο μετασχηματιστής δεη. Αν γίνεται συγκεκριμένες ώρες, σίγουρα δεν φταίει το router πάντως. Οταν ειναι απεξω απλα ζηταει αλλαγη ζευγαριου κεντρικου /απερχομενου ο παροχος.ειναι ισως η μονη λυση. Την γραμμη ειτε σε Interleaved ειναι η σε φαστ το ιδιο ειναι 6-7 μερες ισως παραπανω ισως και λιγοτερο φινετε το ιδιο. Στο ρουτερ και γενικα στην γραμμη μου ειναι μονο τα 2 pc Mου τα οποια δεν τρεχουν κατι (ιους-katebasma κ.λ.π) Δεν εχω ουτε ασανσερ-συναργεμο-γενικα τιποτα. Στο σπιτι εως την εισοδο εκει που ειναι το κουτι του οτε ειναι ολα ολοκαινουρια (η καλωδιοση ολη του σπιτιου μου και απο τον 2ο στην εισοδο ολα αλαχτηκαν μπας και αλλα τιποτα. Επισης το καλωδιο μου που φευγει απο το σπιτι μου ειναι αρκετα παλια που πανε τοιχο τοιχο ,σπιτι σπιτι και καταληγη σε ενα καφαο κοντα στα 400-450 μετρα. Και περναει απο πολλα απο αυτα που αναφερεις στο σποιλερ σου. Η ειρωνια ειναι οτι στα 30 μετρα υπαρχει ενα αλλο καφαο αλλα τα καλωδια του πανε προς την επανω μερια της περιοχης μου Και στα 20 μετρα βαλανε καινουριο για VDSl. Η τελευταια ειναι αυτην την στιγμη Και εδω μετα απο Retrain(τελευταια κατω κατω) Ξεχασα να αναφερω οτι τα πρωινα πεφτει η ταχυτητα μεχρι το μεσημερι. αν μπορεις δοκιμασε στην εισοδο πολυκατοικιας να δεις αν το κανει και εκει Με βάση τα στατιστικά που δείχνεις και την τιμή του upload πιθανόν πρόκειται για κομμένο καλώδιο. Το upload δεν είναι φυσιολογικό να έχει τέτοια τιμή και αυτό είναι το πρόβλημα σου (και η αφορμή) και όχι οι αποσυνδέσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να δει ηλεκτρολόγος το δικό σου κομμάτι της εγκατάστασης.Όσον αφορά την ταχύτητα που αυξομειώνεται (κατά πολύ μάλιστα), αυτό είναι λογικό να συμβαίνει διότι αυξάνεται υπερβολικά το snr margin ενώ δεν θα έπρεπε. Αυτό πιθανόν έχει να κάνει με την wind (πιθανόν και με σένα βέβαια, δες τι σου έγραψα παραπάνω). Πάρε τους τηλέφωνο, πες τους ότι ανα διαστήματα έχεις πολύ χαμηλή ταχύτητα, ΤΟΝΙΣΕ τους ότι το snr margin αυξάνεται σχεδόν μέχρι τα 20dΒ και άσε τους να βρουν τι φταίει. και αν είναι δικό τους θέμα. Ζήτα παράλληλα να σου κάνουν και ένα reset την πόρτα και να σε "κλειδώσουν" σε άλλο profile. οταν εχεις κομμενα καλωδιο α.δεν θα παιζει το τηλεφωνο.β.θα πειραχτουν τα attenuation και στο Up αλλα και στο down.οταν αλλαζει το Margin φταιει ο χαλκος ή κατι στον χαλκο και οχι ο παροχος διοτι ο παροχος σε συγχρονιζει με σταθερο Margin.ουτε καν sra δεν βαζουν οι πιο πολλοι αλλα και σε sra δεν θα πηγαινε τοσο χαλια.εκτος αν φταιει η καρτα στο αστικο κεντρο αλλα δεν θα ηταν συγκεκριμενη ωρα Δεν καταλαβαινω τι ειναι Μονοκλονια. Τηλεφωνο εχω κανονικα και ας μην εχω ιντερνετ το τηλ λειτουργει κανονικα. Update 3 αποσυνδεσεις στην μια αργησε να συχρονισει. Πριν πεσει και αργισει να συχρονισει το SNr επεσε στο 0,1 φενετε στην φωτο το τηλεφωνο και το ιντερνετ παιζουν με ενα ζευγαρι καλωδια δηλαδη 2 καλωδια.μονοπολο ειναι οταν κοπει το ενα απο τα 2 καλωδια.οταν κοπει το τηλεφωνο δεν παιζει διοτι δεν μπορει να υπαρξει κατι που θελει το τηλεφωνο ενω το ιντερνετ μπορει να συγχρονισει αναλογως ποιο εχει κοπει αλλα με χαλια τιμες.το snr επεσε χαμηλα 0,1 και μετα κανει αποσυνδεση. Παιδες διαβασα ενα αλλο θεμα Αυτο:http://www.insomnia.gr/topic/618105-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-internetcosmote/page-3 Στην αρχη το σπιτι ειχε ενα πριζακι του οτε που ειχε και ασφαλεια μεσα (ηταν καμενη)Αλλαχτηκε με αλλη πριζα τοιχου απλη χωρις ασγφαλεια. Καπου διαβασα για πριζακι με πυκνωτη λετε να ειναι εκει η Μαλ@@κια? Να αναφερω πος και το παλιο πριζακι του ΟΤΕ με την καμενη ασφαλεια λειτουργουσε αλλα επειδη ειχαμε αποσυνδεσεις αλλαχτηκε. Αυτο ενοεις? καποιες φορες το ρουτερ σου συγχρονισε σε adsl2(g.992.3) αντι για adsl2+(g.992.5).αυτο δεν φταιει το ρουτερ αλλα φταιει που η γραμμη κανει τα δικα της.ακομα και adsl να συγχρονιζες θα πρεπε να εχεις 8bmti.το πριζακι του οτε δεν εχει ασφαλεια μεσα εχει πυκνωτη και μια αντισταση και δεν ειναι οτι το ιντερνετ δεν παιζει ειναι οτι δημιουργει καποια προβληματα αλλα οχι σαν τα δικα σου προβληματα .μπορει δηλαδη να μην χτυπαει το τηλεφωνο μπορει να εχεις πιο χαμηλο sync Να εχεις αποσυνδεσεις. βγαζεις annex l,annex m και ολα τα g.lite Κτλ και αφηνεις το adsl2+.αν και απο μονο του σε μια νορμαλ γραμμη θα πρεπει παντα να παιζει adsl2+ λογω οτι ειναι ρυθμισμενο να παιζει εκει αν βρει πολλα πρωτοκολλα(multimode) Επσε και ξαναηρθε με την αλλαγη. Η φωτο ειναι μετα την αλλαγη. Αυτο με το μονοκλονιο μπορειτε να μου το εξηγησετε? Επισης αυτο που ανεφερα πριν με την πριζα του οτε και την ασφαλεια πυκνωτη (οτι καταλαβα) λετε να ειναι θεμα?? λογικο ειναι που επεσε.αλλα θα δεις αν θα ξανακανει το προβλημα που θα το κανει.εφοσον αλλαξες το πριζακι εισαι μια χαρα. για το μονοπολό στο εγραψα.το μονοκλονο εχει να κανει με τα utp αν ειναι μονοκλονα ή πολυκλωνα. και δεν εχω δει οσο θυμαμαι πριζακι με ασφαλεια.πυκνωτη εχουν μεσα και δεν θελουμε τετοια πριζακια.απλα πριζακια θελουμε παντα τηλεφωνία έχεις γτ αν έχεις δεν έχεις μονοκλονία συνηθως το λενε μονοπολο οσο ξερω για να μην γινεται μπερδεμα με τον μονοκλονο,πολυκλονο Utp που ειναι αλλο. Τώρα είσαι μια χαρά όπως βλέπεις, άστο έτσι .(λογικό είναι ότι έκανε disconnect για να αλλάξει διότι άλλαξε το modulation)To μονόκλονο που ανέφερε ο bill δεν ξέρω τι είναι.Το μονόπολο όμως σημαίνει πως από τα δύο καλώδια, το ένα είναι στον αέρα (κομμένο). Το οποίο σημαίνει πως δεν υπάρχει τηλεφωνικός τόνος (δείχνει σε αυτόν που σε καλεί ότι καλεί όμως) και ότι υπάρχει adsl μεν αλλά χαμηλά σε συγχρονισμό δε και με αποσυνδέσεις (επίσης συνηθίζεται το upload να είναι αρκετά χαμηλά, σχεδόν στο μισό). Τώρα, για την ιστορία, το <που> είναι το μονόπολο είναι μια δύσκολη υπόθεση για να διερευνηθεί μιας και μπορεί να είναι στην κεντρική σου πρίζα, στην εισαγωγή της πολυκατοικίας, στο KV, στον κατανεμητή... και πάει λέγοντας.Για την μπρίζα του οτέ δεν γνωρίζω με σιγουριά να σου πω. Μπορει το μονοπολο να μην δειχνει οτι καλει αν ο ενας πολος βραχυκυκλωνει με κανα αλλο καλωδιο αν δηλαδη δεν ειναι μονο μονοπολο.αν κανει δοκιμη σε κατανεμητη/χωνευτη μπορει να δει αν φταιει αυτος. Να σε "χώσω" λίγο;Κάνε μια δοκιμή αν μπορείς τώρα χωρίς τίποτα συνδεδεμένο πάνω (τηλέφωνα, splitter, φίλτρα) και στην κεντρική μπρίζα του σπιτιού και πόσταρε στατιστικά. Εννοείται ενσύρματα και όχι ασύρματα και ασυρματα να ειναι δεν μας πειραζει αφου ο συγχρονισμος μας νοιαζει και οχι το actual download.επισης και στην κεντρικη πριζα του σπιτιου να κανει ελεγχο ναι μεν γλυτωνει το να φταιει μια αλλη πριζα αλλα δεν ειναι σιγουρο.ενα προβλημα σε μια δευτερη πριζα και ας μην χρησιμοποιειτε μπορει να κανει προβλημα και στο ρουτερ που ειναι στην κεντρικη εφοσον ειναι παραλληλα οι αλλες πριζες και οχι πανω σε σπλιττερ(για τηλεφωνια) Ενσυρματα ειμαι παντα. Χωρις σπλιτερ συχρονισε στα 14 μββσ Αλλα επεσε 3 φορες την τελευταια δεν ξανασυχρονισε.Με σπλιτερ συχρονισε. αλλα ξαναεπεσε τελευταια φωτο Και ξαναεπεσε αρα δεν φταινε splitter τηλεφωνα κτλ
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σε ένα φίλο μου είχαμε το ίδιο θεματάκι κάθε βραδυ μετα της 9 τπτ χωρίς ιντερνετ ψαχνω ολη τη καλδίοση και εξω σε μια γωνία ήταν κομμένο και έμπαινε υγρασία θεματα υγρασιας κτλ παιζουν παρα πολυ αλλα δεν ειναι ευκολο να ελεγχθει.αν εχει κατανεμητη οκ το βλεπει αν ειναι box,χωνευτη και περναει και απο ενδιαμεσα σπιτια ειναι πιο ζορι. Μπες στο interface του router σου και άλλαξε το adsl mode από AUTO σε adsl2+ (g992.5) και να μην γινει εφοσον συγχρονιζει adsl2+ οταν παιζει η γραμμη δειχνει οτι απλα συγχρονιζει σε adsl2 οταν εχει προβλημα που ειναι φυσιολογικο.εν τουτοις ναι μπορει να βαλει adsl2+ και να βγαλει και το annex m/l για να ειναι πιο τυπικος Ναι.Σε ότι αφορά το adsl modulation (και μόνο αυτό) άσε ενεργό μόνο το adsl2+. Τα υπόλοιπα 4 βγάλε τα. και να μην το αλλαζε παλι θα πρεπε να παιζει σταθερα εστω και σε αλλο Mode Αμ δε.............. Ξαναεπεσεεεεεε. Αυτο με την πριζα γνωριζεις να μου πεις αν υπαρχει κατι τετοιο? αν εφταιγε το Multimode θα επαιζες σε αλλο Mode αλλα παλι θα ησουν σταθερος σορρυ ενουσα μονοπολο μίπως κάπιος έχει isdn και σου κάνει παρεμβολή; δεν θα ειχε τοσο μεγαλη παρεμβολη και προβληματα ακομα και με 10 Isdn γυρω του Χμμ.. έχεις άλλα τηλεφωνικά καλώδια; Για δοκίμασε με άλλα.(το splitter σου έχει μάλλον πρόβλημα, άλλαξε το) εφοσον και χωρις splitter εχει αυτο το προβλημα... και μίπως έχεις πρίζα με πυκνωτή του οτε ; την έχεις αλλάξει τη πρίζα αν μπορεις να το βάλεις στη κεντρική μόνο του καλο θα ηταν να αποσυνδεσει πισω απο τον τοιχο τα υπολοιπα πριζακια για καλυτερη δοκιμη πιο πανω γραφω οτι η πριζα του οτε κανει θεματα αλλα οχι τοσο μεγαλα H πριζα ειναι λαγμενη με μια απλη. Και εχω αφησει μονο την κεντρικη ΕΠισης εχτες το αφησα με φιλτρο στο τηλ και οχι σπλιτερ και αργα το βραδυ το εκανα Fast mexri στιγμης κανενα DIscon η καλυτερη δοκιμη ειναι χωρις τηλεφωνα πανω αρα χωρις σπλιττερ φιλτρα Τι εννοείς εδώ στο bold;Αν το τηλέφωνο συνδέεται μόνο του στη μπρίζα (το router είναι σε άλλη μπριζα), χρησιμοποιείς μόνο φίλτρο. Ποτέ splitter ή και τα δύο. Και αντι για φιλτρο αν βαλει σπλιττερ δεν εχει θεμα.δεν θα του δημιουργησει προβλημα.οπως επισης δεν ειναι σωστο αυτο που ειπες φιλτρο πανω σε σπλιττερ η φιλτρο πανω σε φιλτρο αλλα και παλι ουτε αυτο θα του κανει προβλημα.απλα κοβει τις συχνοτητες απο κατι που εχει κοψει ηδη τις συχνοτητες αρα μια τρυπα στο νερο. Εχω μονο την μια πριζα που ειναι στην εισοδο του σπιτιου μου απο εκει φευγουν και τα αλλα καλωδια για τα αλλα δωματια. Ολα ειναι βγαλμενα εχουμε αφησει μονο την κυρια πριζα με τα 2 καλωδια που πανε στην εισοδο του κτιριου. ΑΠο την μια πριζα η βαζω σπλιτερ και συνδεω τηλεφωνο και ρουτερ ή στην πριζα βαζω διακλαδωτη που μου δινει 2 εξωδους RJ11 απο εκει η μια παει στο ρουτερ και η αλλη στο φιλτρο>τηλεφωνο ειναι σωστο δεν εχεις κανει κατι λαθος Το μόνο σωστό που μπορείς να κάνεις είναι σπλιτερ όπου συνδέεις το ρούτερ και το τηλέφωνο (αν βρίσκονται στην ίδια μπρίζα) και μόνο αυτό. Αν έχεις τηλέφωνικές συσκευές σε άλλες μπρίζες τις παρεμβάλεις από φίλτρο.Αν βάζεις μόνο το ρουτερ στη μπρίζα, τότε δεν βάζεις απολύτως τίποτα (ομοίως, αν έχεις τηλέφωνικές συσκευές σε άλλες μπρίζες τις παρεμβάλεις από φίλτρο).Αυτό με τον διακλαδωτή τηλεφωνίας είμαι σχεδόν σίγουρος πως σου δημιουργεί πρόβλημα.Αν κουμπώσεις μόνο το ρουτερ (χωρίς φίλτρο φυσικά και σπλιτερ) και κανένα τηλέφωνο σε καμία μπρίζα, συνεχίζει να σου δημιουργεί πρόβλημα; α.σπλιττερ = φιλτρο με διακλαδωτη απο ενα σε δυο.απολυτως καμια διαφορα για αυτο που το θελουμε. β.σπλιττερ πριν το adsl.δεν ειναι λαθος.καποιοι το βαζουν κιολας ωστε αν γινει τιποτα παραξενο με κεραυνους κτλ μπας και την φαει το σπλιττερ και οχι το ρουτερ.δεν κανει κανενα προβλημα. Πάρτε τους τηλ. Κραξτε τους μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί..δηλαδή άμα δεν μπορούν να σου παρέχουν την υπηρεσία για την οποία τους πληρώνεις γιατί να τους πληρώνεις?? Όεοο Μπορει να ζητησει πιστωση στο τελος
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 ακόμα βασανίζεσαι με τη wind πάρε τηλ και πες τους πως αν δεν έρθουν να στο φτιάξουν θα αλλάξεις εταιρεία.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 και μερικες φορες ξερεις ποσο τους νοιαζει αμα φυγεις .εχω δει να φευγουν πελατες που ειχαν μισθωμενα κυκλωματα (μεγαλο κερδος για τον παροχο) και να μην κουνιεται τιποτα. καποιες φορες βεβαια το να πεις οτι θα φυγεις πετυχαινει οπως και μερικοι που απειλουν με καταγγελιες κτλ αυξανει την πιθανοτητα να ασχοληθει ο παροχος με σενα ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ αλλα δεν πετυχαινει παντα γιατι εξαρτατε το προβλημα.πχ αν καποιος εχει αποσυνδεσεις εχει δωθει ηδη για αλλαγη ζευγους και το νεο ειναι το ιδιο χαλι ή ο οτε δεν εχει πολλα spare για να σου δωσει αλλο τοτε..... δεν υπαρχει και πολυ σωτηρια .και καποια προβληματα καλως η κακως οταν ειναι θεμα χαλκου μεταφερονται και στον νεο παροχο αφου ουσιαστικα εχεις τον ιδιο χαλκο με πριν. ακόμα βασανίζεσαι με τη wind πάρε τηλ και πες τους πως αν δεν έρθουν να στο φτιάξουν θα αλλάξεις εταιρεία.
nikoletta79 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Στις 27/6/2017 στις 4:56 ΜΜ, poulinos είπε και μερικες φορες ξερεις ποσο τους νοιαζει αμα φυγεις .εχω δει να φευγουν πελατες που ειχαν μισθωμενα κυκλωματα (μεγαλο κερδος για τον παροχο) και να μην κουνιεται τιποτα. καποιες φορες βεβαια το να πεις οτι θα φυγεις πετυχαινει οπως και μερικοι που απειλουν με καταγγελιες κτλ αυξανει την πιθανοτητα να ασχοληθει ο παροχος με σενα ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ αλλα δεν πετυχαινει παντα γιατι εξαρτατε το προβλημα.πχ αν καποιος εχει αποσυνδεσεις εχει δωθει ηδη για αλλαγη ζευγους και το νεο ειναι το ιδιο χαλι ή ο οτε δεν εχει πολλα spare για να σου δωσει αλλο τοτε..... δεν υπαρχει και πολυ σωτηρια .και καποια προβληματα καλως η κακως οταν ειναι θεμα χαλκου μεταφερονται και στον νεο παροχο αφου ουσιαστικα εχεις τον ιδιο χαλκο με πριν. Γεια σου Pοulinos και παιδιά, σε 1 μισή μήνα κλείνω 24μήνες Ιντερνετ στην Wind (Douple Play 2) και όλα καλά,κανένα παράπονο γενικώς.Από προχθές το βράδυ άρχισε να μου κάνει αποσυνδέσεις ,κολλήματα σε βιντεοκλήσεις και παιχνίδια.Μίλησα μαζί τους ,μου είπαν να κάνω αυτό με το Ρουτερ (Tp-Link W89601n) για 4ώρες στην πρίζα. Μου είπε το 1ό παιδί ότι είχε 12 αποσυνδέσεις κατά την διάρκεια αυτήν.Εξ'αρχής μου έλεγαν πως δεν έχουν κάποιο θέμα εκείνοι, και ίσως να φταίει το Ρούτερ (???). Τελικά με πήρε μία κοπέλα,τσεκάραμε τα καλώδια αν τα έβαλα σωστά,έκανε ξανά μετρήσεις .....και Ναι παραδέχθηκε πως παρά είναι χαμηλές οι ταχύτητες μου!!! Πάντα κάνω speedtest, είμαι στην καλύτερη στα 8-9 downoad & 1 upload. Τώρα είμαι 1-2 D & 0.5 U !! Τέλος πάντων μου είπε άμεσα πως πρέπει να έρθει τεχνικός,τον περιμένω από δευτέρα. Εν το μεταξύ διάβασα όλο το άρθρο εδώ και ναι μεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα,κι ας μην μπορώ να τα εξηγήσω ή ίδια, σκέφτομαι αυτά περί καλώδια,πρίζες,κλπ που δεν έχω ιδέα και αν έρθει ο τεχνικός και δεν φταίει το Ρούτερ,αλλά είναι κάτι τέτοιο, θα μου το πει;;; Να ξέρω τι μου γίνεται και να γίνουν και οι αλλαγές (πχ παλιά πρίζα/καλώδιο) ??? Γενικά σκέφτομαι μην τυχόν και δεν πάνε όπως τα περιμένω και είμαι εντελώς αδιάβαστη....Δεν έχω ιδέα από τους όρους που λέτε πιο πάνω. Πρέπει να πώ ένα μπράβο στον "Super Goofy" που έχω δει και σε άλλο θέμα και μοιράζεται τις γνώσεις του απλόχερα. Τι θα πρέπει να έχω ύπ'όψιν μου να ρωτήσω σε περίπτωση που χρειαστεί ,τον τεχνικό. Ευχαριστώ, και Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού σε όλους !!!!
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 On 21/07/2018 at 01:38, nikoletta79 said: Γεια σου Pοulinos και παιδιά, σε 1 μισή μήνα κλείνω 24μήνες Ιντερνετ στην Wind (Douple Play 2) και όλα καλά,κανένα παράπονο γενικώς.Από προχθές το βράδυ άρχισε να μου κάνει αποσυνδέσεις ,κολλήματα σε βιντεοκλήσεις και παιχνίδια.Μίλησα μαζί τους ,μου είπαν να κάνω αυτό με το Ρουτερ (Tp-Link W89601n) για 4ώρες στην πρίζα. Μου είπε το 1ό παιδί ότι είχε 12 αποσυνδέσεις κατά την διάρκεια αυτήν.Εξ'αρχής μου έλεγαν πως δεν έχουν κάποιο θέμα εκείνοι, και ίσως να φταίει το Ρούτερ (???). Τελικά με πήρε μία κοπέλα,τσεκάραμε τα καλώδια αν τα έβαλα σωστά,έκανε ξανά μετρήσεις .....και Ναι παραδέχθηκε πως παρά είναι χαμηλές οι ταχύτητες μου!!! Πάντα κάνω speedtest, είμαι στην καλύτερη στα 8-9 downoad & 1 upload. Τώρα είμαι 1-2 D & 0.5 U !! Τέλος πάντων μου είπε άμεσα πως πρέπει να έρθει τεχνικός,τον περιμένω από δευτέρα. Εν το μεταξύ διάβασα όλο το άρθρο εδώ και ναι μεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα,κι ας μην μπορώ να τα εξηγήσω ή ίδια, σκέφτομαι αυτά περί καλώδια,πρίζες,κλπ που δεν έχω ιδέα και αν έρθει ο τεχνικός και δεν φταίει το Ρούτερ,αλλά είναι κάτι τέτοιο, θα μου το πει;;; Να ξέρω τι μου γίνεται και να γίνουν και οι αλλαγές (πχ παλιά πρίζα/καλώδιο) ??? Γενικά σκέφτομαι μην τυχόν και δεν πάνε όπως τα περιμένω και είμαι εντελώς αδιάβαστη....Δεν έχω ιδέα από τους όρους που λέτε πιο πάνω. Πρέπει να πώ ένα μπράβο στον "Super Goofy" που έχω δει και σε άλλο θέμα και μοιράζεται τις γνώσεις του απλόχερα. Τι θα πρέπει να έχω ύπ'όψιν μου να ρωτήσω σε περίπτωση που χρειαστεί ,τον τεχνικό. Ευχαριστώ, και Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού σε όλους !!!! @nikoletta79 εσυ λιγα πραγματα μπορεις να δοκιμασεις.α.να μπεις στο ρουτερ να δεις ταχυτητα sync.,αν ειναι χαμηλη βγαζεις τηλεφωνα σπλιττερ φιλτρα και δοκιμαζεις να δεις παλι μεσα απο το μενου του ρουτερ στα ποσα εχει συγχρονισει χωρις τιποτα πανω.δοκιμασε το στην κεντρικη πριζα σαλονι συνηθως και σε αλλη μια.αν συγχρονιζεις χαμηλα δοκιμασε αν εχεις και ενα αλλο ρουτερ.αν εισαι παλι χαμηλα ερχεται τεχνικος.δεν μπορεις να κανεις και πολλα εσυ αν δεν ξερεις απο κατανεμητες κτλ που λογικα δεν ξερεις
Kapetanakos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Για να μην ανοιγω νεο θεμα , μπαινω στους τελευταιους 3 μηνες που ληγει το συμβολαιο μου με την wind vdsl 50 με απεριοριστα σταθερα και 5 ωρες για wind κινητα και 5 για ολα τα υπολοιπα. Τοτες επειρεαστικα αν και δεν ηθελα απο την τιμη δελεαρ και ανανεωσα ¨αναβαθμιση¨ σε αυτους. Τον πρωτο καιρο ολα καλα μετα απο κανενα 5 μηνο ξεκινησαν οι αποσυνδεσεις πηρα τηλ και μετα απο πολλη ωρα βρηκαμε μια ακρη εφταιγε το οτι στην συχνοτητα μου (στο auto ) καποιο ρουτερ συγχρονιζε με εμενα και εκανε της αποσυνδεσεις, κατ οπιν συννενοησεως αλλαξαμε καναλι και πηγα σε manual. ολα καλα αλλα παλι τα ιδια πριν απο 3 μηνες παλι τα ιδια με αποτελεσμα καθε 2 εβδομαδες μπορει και πιο λιγο να αλλαζω την συχνοτητα. τι φταιει? με βλεπω να πηγαινω στον οτε.
afm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι σχέση έχει η wind και κάθε wind με τις παρεμβολές στο Router σου. Το πρόβλημα είναι ότι η μπάντα των 2,4 GHz είναι γεμάτη οπότε είναι λογικό να έχεις παρεμβολές. Η λύση είναι ένα Router που θα δουλεύει και στην μπάντα των 5 GHz . Μίλα με την εταιρεία σου μήπως σου αλλάξει Router. Αρκεί να το υποστηρίζουν οι συσκευές σου. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από afm 1
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 15 hours ago, Kapetanakos said: Για να μην ανοιγω νεο θεμα , μπαινω στους τελευταιους 3 μηνες που ληγει το συμβολαιο μου με την wind vdsl 50 με απεριοριστα σταθερα και 5 ωρες για wind κινητα και 5 για ολα τα υπολοιπα. Τοτες επειρεαστικα αν και δεν ηθελα απο την τιμη δελεαρ και ανανεωσα ¨αναβαθμιση¨ σε αυτους. Τον πρωτο καιρο ολα καλα μετα απο κανενα 5 μηνο ξεκινησαν οι αποσυνδεσεις πηρα τηλ και μετα απο πολλη ωρα βρηκαμε μια ακρη εφταιγε το οτι στην συχνοτητα μου (στο auto ) καποιο ρουτερ συγχρονιζε με εμενα και εκανε της αποσυνδεσεις, κατ οπιν συννενοησεως αλλαξαμε καναλι και πηγα σε manual. ολα καλα αλλα παλι τα ιδια πριν απο 3 μηνες παλι τα ιδια με αποτελεσμα καθε 2 εβδομαδες μπορει και πιο λιγο να αλλαζω την συχνοτητα. τι φταιει? με βλεπω να πηγαινω στον οτε. αλλο πραγμα οι αποσυνδεσεις στο ασυρματο αλλο πραγμα οι αποσυνδεσεις της γραμμης.αλλο πραγμα η χαμηλη ταχυτητα λογο wifi αλλο πραγμα ο χαμηλος συγχρονισμος.αν με καλωδιο εισαι ενταξει και σε ταχυτητες και σε θεμα οτι δεν εχει αποσυνδεσεις η γραμμη τοτε χτυπας ενα 5ghz access point για να μην εχεις τοσα θεματα με παρεμβολες αφου τα 2,4 εχουν πιταρει.
Kapetanakos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδια μισο οι αποσυνδεσεις συνεχιζονται κανονικα δεν εχει αλλαξει κατι απλα ειχαμε βρει μια μεση λυση με τα καναλια. αυτο μονο.
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 59 minutes ago, Kapetanakos said: Παιδια μισο οι αποσυνδεσεις συνεχιζονται κανονικα δεν εχει αλλαξει κατι απλα ειχαμε βρει μια μεση λυση με τα καναλια. αυτο μονο. ξαναδιαβασε το πιο πανω μου ποστ. αλλο η αποσυνδεση στο wifi αλλο στο internet.εντελως καμια σχεση το ενα με το αλλο και τελειως διαφορετικες λυσεις. 1
Kapetanakos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, poulinos είπε ξαναδιαβασε το πιο πανω μου ποστ. αλλο η αποσυνδεση στο wifi αλλο στο internet.εντελως καμια σχεση το ενα με το αλλο και τελειως διαφορετικες λυσεις. Εγώ έχω αποσυνδέσεις στο ίντερνετ και με είπε η wind ότι ίσως φταίει που το ρουτερ συγχρονίζει με κάποιο άλλο. Και εκεί γίνεται το μπέρδεμα. Αν τα λέω σωστά.
nikos_k1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, Kapetanakos είπε Εγώ έχω αποσυνδέσεις στο ίντερνετ και με είπε η wind ότι ίσως φταίει που το ρουτερ συγχρονίζει με κάποιο άλλο. Και εκεί γίνεται το μπέρδεμα. Αν τα λέω σωστά. Αυτό ωστόσο όπως σου ανέφερε και ο @poulinos δεν είναι πρόβλημα της γραμμής αλλά παρεμβολή που δέχεται το WiFi λόγω χρήσης του ίδιου καναλιού επικοινωνίας από κάποιο γειτονικό ρουτερ. Το συγκεκριμένο πρόβλημα λύνεται είτε με αλλαγή καναλιών από το interface του ρουτερ, είτε με αλλαγή του Channel Bandwidth από τα 20/40 MHz σε 20MHz. Εαν το πρόβλημα παραμένει και δεν έχεις κάποια σημαντική ρύθμιση στο ρούτερ μπορείς να κάνεις και ένα Hard Reset μήπως έχει κάποια δυσλειτουργία το Router και με την επαναφορά λειτουργήσει σωστά το WiFi. Σαν τελευταία λύση μετα τις παραπάνω αλλαγές κάνεις προληπτικά και μια αντικατάσταση στο Router μήπως έχει πρόβλημα η κεραία του WiFi.
filipN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από αυτά που λέτε και "οι δύο πλευρές" ένας τρίτος λίγα μπορεί να καταλάβει. - Τι ακριβώς σημαίνει: στην συχνότητα μου (στο auto ) κάποιο ρουτερ συγχρονιζε με εμενα και εκανε της αποσυνδεσεις (?) - Τι σημαίνει αυτό με τα περί παρεμβολών; Το πρόβλημα είναι ότι η μπάντα των 2,4 GHz είναι γεμάτη οπότε είναι λογικό να έχεις παρεμβολές. (?) - Δόξα τω Θεώ, έχω μπόλικα modem/router είτε παρόχων είτε του εμπορίου και τα έχω δοκιμάσει όλα. Βλέπω ότι "όλοι" οι γείτονές μου εδώ και 15 χρόνια δουλεύουν στα 2.4. Και εγώ το ίδιο, και κατεβάζω με την ίδια ακριβώς ταχύτητα που έχω σε σύνδεση με καλώδιο δικτύου, πάντα, είτε σε ADSL2+ είτε VDSL50Mbps. Μόνο τα 2 modem/router που πήρα από τον πάροχο πριν 10 και πριν 2 χρόνια είχαν κάποιο πρόβλημα. Και όσοι έχουν πρόβλημα στη γειτονιά το έχουν γιατί αυτά χρησιμοποιούν. Και εγώ και οι υπόλοιποι γείτονες που παραπονούνται τώρα, δεν είχαμε πρόβλημα όταν χρησιμοποιούσαμε μερικά "θρυλικά" modem/router που έδιναν διαφορετικοί πάροχοι (το FRITZ!Box 7140 και το Vigor 2700 VG λειτουργούσαν πάντα άψογα). Και τώρα στο VDSL, στη δική μου σύνδεση άλλο FRITZ 8-10 ετών που το πήρα δεύτερο χέρι 40 ευρώ, λειτουργεί άψογα στο Wi-Fi. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από filipN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα