l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αυτο ενοεις? Ναι. Σε ότι αφορά το adsl modulation (και μόνο αυτό) άσε ενεργό μόνο το adsl2+. Τα υπόλοιπα 4 βγάλε τα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Επσε και ξαναηρθε με την αλλαγη. Η φωτο ειναι μετα την αλλαγη. Αυτο με το μονοκλονιο μπορειτε να μου το εξηγησετε? Επισης αυτο που ανεφερα πριν με την πριζα του οτε και την ασφαλεια πυκνωτη (οτι καταλαβα) λετε να ειναι θεμα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τώρα είσαι μια χαρά όπως βλέπεις, άστο έτσι .(λογικό είναι ότι έκανε disconnect για να αλλάξει διότι άλλαξε το modulation)To μονόκλονο που ανέφερε ο bill δεν ξέρω τι είναι.Το μονόπολο όμως σημαίνει πως από τα δύο καλώδια, το ένα είναι στον αέρα (κομμένο). Το οποίο σημαίνει πως δεν υπάρχει τηλεφωνικός τόνος (δείχνει σε αυτόν που σε καλεί ότι καλεί όμως) και ότι υπάρχει adsl μεν αλλά χαμηλά σε συγχρονισμό δε και με αποσυνδέσεις (επίσης συνηθίζεται το upload να είναι αρκετά χαμηλά, σχεδόν στο μισό). Τώρα, για την ιστορία, το <που> είναι το μονόπολο είναι μια δύσκολη υπόθεση για να διερευνηθεί μιας και μπορεί να είναι στην κεντρική σου πρίζα, στην εισαγωγή της πολυκατοικίας, στο KV, στον κατανεμητή... και πάει λέγοντας.Για την μπρίζα του οτέ δεν γνωρίζω με σιγουριά να σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αμ δε.............. Ξαναεπεσεεεεεε. Αυτο με την πριζα γνωριζεις να μου πεις αν υπαρχει κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Να σε "χώσω" λίγο;Κάνε μια δοκιμή αν μπορείς τώρα χωρίς τίποτα συνδεδεμένο πάνω (τηλέφωνα, splitter, φίλτρα) και στην κεντρική μπρίζα του σπιτιού και πόσταρε στατιστικά. Εννοείται ενσύρματα και όχι ασύρματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ενσυρματα ειμαι παντα. Χωρις σπλιτερ συχρονισε στα 14 μββσ Αλλα επεσε 3 φορες την τελευταια δεν ξανασυχρονισε.Με σπλιτερ συχρονισε. αλλα ξαναεπεσε τελευταια φωτο Και ξαναεπεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 σορρυ ενουσα μονοπολο μίπως κάπιος έχει isdn και σου κάνει παρεμβολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Χμμ.. έχεις άλλα τηλεφωνικά καλώδια; Για δοκίμασε με άλλα.(το splitter σου έχει μάλλον πρόβλημα, άλλαξε το) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 και μίπως έχεις πρίζα με πυκνωτή του οτε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Χμμ.. έχεις άλλα τηλεφωνικά καλώδια; Για δοκίμασε με άλλα. (το splitter σου έχει μάλλον πρόβλημα, άλλαξε το) Αν εχω λεει?Μια κουτα με καλωδια και σπλιτερ και φιλτρα και μίπως έχεις πρίζα με πυκνωτή του οτε ; ΟΧι δεν εχω ειχα αλλα ειχε καει μια ασφαλεια που εχει η πριζα και πεταχτηκε,Τωρα εχω απλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 την έχεις αλλάξει τη πρίζα αν μπορεις να το βάλεις στη κεντρική μόνο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 H πριζα ειναι λαγμενη με μια απλη. Και εχω αφησει μονο την κεντρικη ΕΠισης εχτες το αφησα με φιλτρο στο τηλ και οχι σπλιτερ και αργα το βραδυ το εκανα Fast mexri στιγμης κανενα DIscon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 H πριζα ειναι λαγμενη με μια απλη. Και εχω αφησει μονο την κεντρικη ΕΠισης εχτες το αφησα με φιλτρο στο τηλ και οχι σπλιτερ και αργα το βραδυ το εκανα Fast mexri στιγμης κανενα DIscon Τι εννοείς εδώ στο bold; Αν το τηλέφωνο συνδέεται μόνο του στη μπρίζα (το router είναι σε άλλη μπριζα), χρησιμοποιείς μόνο φίλτρο. Ποτέ splitter ή και τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εχω μονο την μια πριζα που ειναι στην εισοδο του σπιτιου μου απο εκει φευγουν και τα αλλα καλωδια για τα αλλα δωματια. Ολα ειναι βγαλμενα εχουμε αφησει μονο την κυρια πριζα με τα 2 καλωδια που πανε στην εισοδο του κτιριου. ΑΠο την μια πριζα η βαζω σπλιτερ και συνδεω τηλεφωνο και ρουτερ ή στην πριζα βαζω διακλαδωτη που μου δινει 2 εξωδους RJ11 απο εκει η μια παει στο ρουτερ και η αλλη στο φιλτρο>τηλεφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Το μόνο σωστό που μπορείς να κάνεις είναι σπλιτερ όπου συνδέεις το ρούτερ και το τηλέφωνο (αν βρίσκονται στην ίδια μπρίζα) και μόνο αυτό. Αν έχεις τηλέφωνικές συσκευές σε άλλες μπρίζες τις παρεμβάλεις από φίλτρο.Αν βάζεις μόνο το ρουτερ στη μπρίζα, τότε δεν βάζεις απολύτως τίποτα (ομοίως, αν έχεις τηλέφωνικές συσκευές σε άλλες μπρίζες τις παρεμβάλεις από φίλτρο).Αυτό με τον διακλαδωτή τηλεφωνίας είμαι σχεδόν σίγουρος πως σου δημιουργεί πρόβλημα.Αν κουμπώσεις μόνο το ρουτερ (χωρίς φίλτρο φυσικά και σπλιτερ) και κανένα τηλέφωνο σε καμία μπρίζα, συνεχίζει να σου δημιουργεί πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα