poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα καλη χρονια σε ολους. Ναι οι αποσυνδεσεις τελειωσαν ειμαι κομπλε με το καινουριο ρουτερ. Το παλιο (προβληματικο οπως ειπαν απο την wind)ειναι πλεον σε νεα συνδεση της αδερφης μου παλι wind και δουλευει μια χαρα χωρις αποσυνδεσεις.Οποτε η θεωρια μου ειναι οτι μ@λ@κιες μου ελεγαν απο την Wind. δενειναι για την περιπτωση σου τα απο κατω.αλλο καταλαβα.αρα αφου με ολα τα ρουτερ ειχες θεμα τα οποια τωρα παιζουν μια χαρα αλλου και εσυ τωρα επισης παιζεις μια χαρα αρα κατι σε αυτους.μπορει καποιο splitter στο αστικο κεντρο μπορει χαλκος μπορει Reboot ή αλλαγη data card 1002 μπορει. τα σβησμενα ηταν σε περιπτωση που εφταιγε ο εξοπλισμος σε σενα αλλα επαιζε αλλου σωστα. θα μπορουσε καποια ασυμβατοτητα πχ σε μια αναβαθμιση του Dslam.μπορει καποιο κολλημα του ρουτερ ειδικα με πυκνωτακια και επειδη το βγαλες απο την πριζα να ηρθε στα ισα του.επισης πανω σε αλλη γραμμη μπορει να παιζει καλυτερα για 1002 λογους.εχω δει και ρουτερ μαρκα με καψες τις αποσυνδεσεις να τις βγαζει σε μεγαλες αποστασεις και οχι σε κοντινη.αυτα ηταν τα λογια του τεχνικου της εταιρειας του ρουτερ(ας τα κανει καποιος ρουτερ τα oxygen). ε βέβαια σου έλεγαν μ@λ@κίες αμέσως το μπαλάκι να το ρίξουν σε σένα κλασική wind. Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά λέμε τώρα. Καλά οι ξεφτιλισμένοι δεν είχαν να σου δώσουν ένα καλό ρουτεράκι; Και εγώ είχα παλιά πρόβλημα με την ταχύτητα είχαν κάνει λάθος στις ρυθμήσεις Να ξέρεις ότι συνήθως το πρόβλημα είναι στο ρούτερ αν και υπάρχουν και άλλοι λόγοι. πουλίνος αυτά τα ρούτερ που δίνουν οι εταιρείες παροχής ίντερνετ υποστηρίζουν dd-wrt; δεν εχω δει να υποστηριζει καποιο.ενα tp link δινει η wind αλλα χλωμο το κοβω εως απιθανο και ενα zyxel που επισης δεν εχω ακουσει για dd-wrt. η wind τα πουλαει τα ρουτερ οσο ξερω δεν τα δινει χρησιδανειο ή να τα χαρισει οποτε για αυτο δεν του στειλαν .μονο στο vdsl οσο ξερω δινουν δωρεαν ή χρησιδανειο.οταν ακουσουν οι παροχοι για ρουτερ απο εμποριο συνηθως τσινιζουν οποτε καλο ειναι να εχεις και ενα δευτερο ρουτερ ακομα και του παροχου ωστε και στον παροχο να πεις οτι δοκιμασες με το δικο τους για να μην σε πριζουν αλλα και εσυ να μπορεις να κανεις μια δοκιμη ωστε να εισαι σιγουρος οτι δεν εχει χαλασει το δικο σου(αρχικο router).και καλως ή κακως χαλανε και αυτα ειδικα αμα ειναι τιποτα απλα ρουτερ.και δεν εχεις και καποιο σημαδι.μπορει την μια μερα να παιζει καλα και την αλλη μερα να κανει αποσυνδεσεις και να φταιει το ρουτερ.τυχερος ειναι αν καει τιποτα γιατι εκει ξερεις οτι δεν παιζει αλλα σπανια γινεται αυτο Και τα 2 απο εμποριο ειναι. Δες πρωτη -δευτερη σελιδα ναι ξαναδιαβασα ολο το θεμα διοτι μετα απο τοσες μερες και απο τοτε που ανοιχτηκε το θεμα + τοσες απαντησεις τα μισα τα ειχε ξεχασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ip man Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αντικατέστησα τελικά το ρουτερ της wind ZTE ZXHN H108L με TP-LINK TD-W8960N μήπως και οφείλονταν για της αποσύνδεσεις, τελικός διαπιστώνω οτι υπάρχει θέμα με την σταθερότητα της γραμμής, δεν με άφηνε να συνδεθώ σε online game μετράω ταχύτητα σε 24 που εχω 3.73Mbps ισως το zte να έκανε αποσύνδεση στις αυξομειώσεις της ταχύτητας ενω το tp- link δεν κάνει αλλά το πρόβλημα παραμένει. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2017 από ip man 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αντικατέστησα τελικά το ρουτερ της wind ZTE ZXHN H108L με TP-LINK TD-W8960N μήπως και οφείλονταν για της αποσύνδεσεις, τελικός διαπιστώνω οτι υπάρχει θέμα με την σταθερότητα της γραμμής, δεν με άφηνε να συνδεθώ σε online game μετράω ταχύτητα σε 24 που εχω 3.73Mbps ισως το zte να έκανε αποσύνδεση στις αυξομειώσεις της ταχύτητας ενω το tp- link δεν κάνει αλλά το πρόβλημα παραμένει. τυπικα κανε και Firmware update στο ρουτερ.β.βλεπω να το δινεις βλαβη.να σου αλλαξουν Profile θα ειναι πιο σταθερο αλλα θα σου ριξει και αλλο την ταχυτητα και ηδη εισαι χαμηλα?αν εχεις Kv ζητα vdsl να βρεις την ηρεμια σου.ναι ενα ρουτερ μπορει να κανει αποσυνδεση απο τα πολλα errors και το χαμηλο Margin ενω καποιο αλλο μπορει μεν να κραταει την γραμμη σταθερή χωρις αποσυνδεση αλλα αμα το Margin ειναι χαμηλα θα σηκωνεις παρα πολλα errors οποτε θα εχεις Packet loss και διαφορα αλλα προβληματα.και τα thomson ειναι πολυ σταθερα αν πεσει κανενα στα χερια σου αλλα σιγουρα κατι παει στραβα με την γραμμη. γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης να δουμε συγχρονισμο και ποσο μακρυα εισαι απο το αστικο κεντρο.μην εισαι τιποτα στα 4 Km γιατι αστα να πανε μετα.γενικως ναι το tp link ειναι καλυτερο απο το zte. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα και παλι. Τα προβληματα δεν σταματησαν απο τον Ιανουαριο και το καινουριο Ρουτερακι. Ειδικα τους 2 τελευταιους μηνες η κατασταση ειναι δραματικη. Καθε βδομαδα το ρουτερακι κατα τις 11-12 το βραδυ παθαινει καποια κριση!!! Περνω καθε βδομαδα και αλλαζουμε απο Fast-path σε κανονικο διοτι δεν συχρονιζει καθολου.Την πρωτη φορα την πατησα καθως με τους ασχετους αλλα και ειρωνες εκπροσωπους της Wind βγαζω ακρη.(Συνεχεια τα ιδια βγαλε καλωδια ασε μονο το ρουτερ στην γραμμη κ.λ.π) Να αναφερω οτι τα 30 ευρω για την επισκεψη του τεχνικου της και το προστιμο για το προβληματικο ρουτερ (που τελικα δεν ειναι)τα πληρωσα κανονικα!!! Ειδικα απο εχτες που δεν ειχα απλα ιντερνετ γιατι ετσι ηθελε και δεν συχρονιζε και στις 11 το βραδυ προσπαθησα να τους καλεσω δεν επιανε καμια γραμμη. Σημερα πηρε η κοπελα μου τις ειπαν τις βλακεις βγαλε καλωδια κ.λ.π μιλησα μαζι τους το απογευμα ξαφνικα ηρθε!!!! Εχτες παρατηρησα την ωρα που κολαγε απο το ρουτερ οτι το MArgin (SNR)ετρωγε πολλα σκαμπανεβασματα (9-20)Δεν ξερω αν ειναι αυτο το προβλημα απλα το αναφερω. Με βλεπω για αλλαγη παροχου και να παω στον ΟΤΕ αλλα και εκει προβληματιζομαι μηπως εχω θεματα διοτι ειναι Φοιτητικο και εχω ωρει αρκετα θεματα με μεγαλο ping λογω του φοιτιτικου.Αν γνωριζει καποιος κατι? Συγνωμη αν σας κουρασα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τι εννοείς παίρνεις κάθε εβδομάδα και αλλάζεις από fast-path σε "κανονικό";Μία φορά παίρνεις και σε αλλάζουν σε interleaved (για πιο σταθερή γραμμή)Επίσης, πολύ καλά σου έλεγαν να αφήσεις μόνο του το router στη γραμμή, χωρίς τηλέφωνα, fax, συναγερμούς, φίλτρα, splitter κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τι εννοείς παίρνεις κάθε εβδομάδα και αλλάζεις από fast-path σε "κανονικό"; Μία φορά παίρνεις και σε αλλάζουν σε interleaved (για πιο σταθερή γραμμή) Καλησπέρα καθε εβδομαδα στις 11-12 το βραδυ σταματαει να συχρονιζει το ρουτερ.Αν τους πω οτι δεν συχρονιζει μου λενε να κανω μια διαδικασια με ατα καλωδια να το αφησω 4 ωρες κ.λ.π ΑΝ δηλωσω να αλαξω απο Ιντερleave se Fast τοτε οταανν μου το αλαξουν (το πολυ 1 ωρα)συχρονιζω και το αντιστροφο . Επίσης, πολύ καλά σου έλεγαν να αφήσεις μόνο του το router στη γραμμή, χωρίς τηλέφωνα, fax, συναγερμούς, φίλτρα, splitter κλπ. ΝΑι δεν διαφωνω οτι πολυ καλα μου λενε.ΑΛΛΛΑΑΑ αυτο γινετε καθε βδομαδα εχω αγορασει μια κουτα με καλωδια -φιλτρα-σπλιτερ και τους εξηγω οτι αυτο γινετε συνεχομενα και να το δωσουν για βλαβη αλλα επειμενουν οτι πρεπει να γινει η διαδικασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καταρχήν άφησε την γραμμή μόνο σε interleaved mode και μην την γυρνάς σε fast path.Κατά δεύτερον αν γίνεται συγκεκριμένες ώρες τότε πιθανόν κάτι μπαίνει σε λειτουργία το οποίο λόγω crosstalk σου ρίχνει το snr margin (που είδες και εσύ το ανεβοκατέβασμα) και δημιουργεί disconnects. Αυτό που μπαίνει σε λειτουργία μπορεί να είναι σπίτι σου (θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν ανάβεις κάτι τότε ή αν μπαίνει κάτι αυτόματα σε λιτουργία) ή μπορεί να είναι και εκτός σπιτιού (εκεί ζορίζουν πολύ τα πράγματα). Πιθανολογώ ότι μπορεί να είναι αυτό, δεν γνωρίζω από εδώ. Βάλε και τα στοιχεία του router σου μία. Όσον αφορά το παραπάνω έχω δει να δημιουργούνται disconnects από λάμπα (φώτα δήμου), λάμπες σε κήπο (μανιτάρι φάση), ανελκυστήρα, διάδρομο γυμναστικής και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και φυσικά το βασικότερο όλων που είναι ο μετασχηματιστής δεη. Αν γίνεται συγκεκριμένες ώρες, σίγουρα δεν φταίει το router πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Την γραμμη ειτε σε Interleaved ειναι η σε φαστ το ιδιο ειναι 6-7 μερες ισως παραπανω ισως και λιγοτερο φινετε το ιδιο. Στο ρουτερ και γενικα στην γραμμη μου ειναι μονο τα 2 pc Mου τα οποια δεν τρεχουν κατι (ιους-katebasma κ.λ.π) Δεν εχω ουτε ασανσερ-συναργεμο-γενικα τιποτα. Στο σπιτι εως την εισοδο εκει που ειναι το κουτι του οτε ειναι ολα ολοκαινουρια (η καλωδιοση ολη του σπιτιου μου και απο τον 2ο στην εισοδο ολα αλαχτηκαν μπας και αλλα τιποτα. Επισης το καλωδιο μου που φευγει απο το σπιτι μου ειναι αρκετα παλια που πανε τοιχο τοιχο ,σπιτι σπιτι και καταληγη σε ενα καφαο κοντα στα 400-450 μετρα. Και περναει απο πολλα απο αυτα που αναφερεις στο σποιλερ σου. Η ειρωνια ειναι οτι στα 30 μετρα υπαρχει ενα αλλο καφαο αλλα τα καλωδια του πανε προς την επανω μερια της περιοχης μου Και στα 20 μετρα βαλανε καινουριο για VDSl. Η τελευταια ειναι αυτην την στιγμη Και εδω μετα απο Retrain(τελευταια κατω κατω) Ξεχασα να αναφερω οτι τα πρωινα πεφτει η ταχυτητα μεχρι το μεσημερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Σε ένα φίλο μου είχαμε το ίδιο θεματάκι κάθε βραδυ μετα της 9 τπτ χωρίς ιντερνετ ψαχνω ολη τη καλδίοση και εξω σε μια γωνία ήταν κομμένο και έμπαινε υγρασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Με βάση τα στατιστικά που δείχνεις και την τιμή του upload πιθανόν πρόκειται για κομμένο καλώδιο. Το upload δεν είναι φυσιολογικό να έχει τέτοια τιμή και αυτό είναι το πρόβλημα σου (και η αφορμή) και όχι οι αποσυνδέσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να δει ηλεκτρολόγος το δικό σου κομμάτι της εγκατάστασης.Όσον αφορά την ταχύτητα που αυξομειώνεται (κατά πολύ μάλιστα), αυτό είναι λογικό να συμβαίνει διότι αυξάνεται υπερβολικά το snr margin ενώ δεν θα έπρεπε. Αυτό πιθανόν έχει να κάνει με την wind (πιθανόν και με σένα βέβαια, δες τι σου έγραψα παραπάνω). Πάρε τους τηλέφωνο, πες τους ότι ανα διαστήματα έχεις πολύ χαμηλή ταχύτητα, ΤΟΝΙΣΕ τους ότι το snr margin αυξάνεται σχεδόν μέχρι τα 20dΒ και άσε τους να βρουν τι φταίει. και αν είναι δικό τους θέμα. Ζήτα παράλληλα να σου κάνουν και ένα reset την πόρτα και να σε "κλειδώσουν" σε άλλο profile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 τηλεφωνία έχεις γτ αν έχεις δεν έχεις μονοκλονία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Θεώρησα, μιας και δεν είδα να αναφέρει κάτι, πως έχει τηλεφωνία αλλιώς πράγματι θα μπορούσε να υπάρχει μονόπολο (αν και θα είχε υψηλότερο upload και πάλι και όχι κοντά στα 200-250 kbps). Αν το τηλέφωνο δείχνει ότι καλεί (σε εκείνον που τον καλεί) αλλά στον φίλο μας εδώ δεν χτυπάει καθόλου (είναι νεκρό) τότε θα μπορούσε να είναι μονόπολο, αλλιώς όχι, δεν είναι. Ας το διευκρινήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δεν καταλαβαινω τι ειναι Μονοκλονια. Τηλεφωνο εχω κανονικα και ας μην εχω ιντερνετ το τηλ λειτουργει κανονικα. Update 3 αποσυνδεσεις στην μια αργησε να συχρονισει. Πριν πεσει και αργισει να συχρονισει το SNr επεσε στο 0,1 φενετε στην φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μπες στο interface του router σου και άλλαξε το adsl mode από AUTO σε adsl2+ (g992.5) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Παιδες διαβασα ενα αλλο θεμα Αυτο:http://www.insomnia.gr/topic/618105-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-internetcosmote/page-3 Στην αρχη το σπιτι ειχε ενα πριζακι του οτε που ειχε και ασφαλεια μεσα (ηταν καμενη)Αλλαχτηκε με αλλη πριζα τοιχου απλη χωρις ασγφαλεια. Καπου διαβασα για πριζακι με πυκνωτη λετε να ειναι εκει η Μαλ@@κια? Να αναφερω πος και το παλιο πριζακι του ΟΤΕ με την καμενη ασφαλεια λειτουργουσε αλλα επειδη ειχαμε αποσυνδεσεις αλλαχτηκε. Αυτο ενοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα