bananakos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 ΝοπDisconects δεν εχω καθολου, Τελικα ισως να ηταν η αιτια το ρουτερ. Θα το ξαναδοκιμασω βεβαια για να συγουρευτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ip man Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 bananakos ενημερωσε αν θες μετα την αλλαγη ρουτερ ειχες αλλες αποσυνδεσεις, εχω το ιδιο θεμα και εχω κανει τις απαραιτητες ενεργειες μεσο τηλεφωνικης εξυπηρετησης wind με ενημέρωσαν λυθηκε το προβλημα μου αλλα εξακολουθω να εχω αποσυνδεσεις απλως αλλαξε η ωρα που γινονται. Nα σημειωσω οτι ειμαι 3 χρονια στην wind και δεν ειχα καποιο προβλημα μολις ανανεωσα για αλλα 2 και αρχισαν τα προβληματα, απο την μια λεω να αλλαξω ρουτερ απο την αλλη λεω να μην μπω σε ασκοπα εξοδα και να αλλαξω εταιρια αφου και αυτοι με ενημερωσαν οτι δεν πρεπει να φταιει το ρουτερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε το.αν ειναι θεμα γραμμης και σε αλλο παροχο να πας θα εχεις παλι αποσυνδεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ip man Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε το.αν ειναι θεμα γραμμης και σε αλλο παροχο να πας θα εχεις παλι αποσυνδεσεις Μπορεί μια γραμμή να δουλεύει απροβλημάτιστα χρόνια τώρα και σε αλους παρόχους ίντερνετ και να παρουσιάσει ξαφνικά πρόβλημά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 εννοειται.ολα ετσι γινονται.μπορει καλωδιακη μπορει να χτυπηθει καλωδιο/ζευγαρια μπορει οξειδωσε σε ρεγκλετα ειτε σε κατανεμητη ειτε σε box.απειροι λογοι για να χαλασει μια γραμμη.εδω σκαβει καποιος και κοβει και 2-3 καλωδια του οτε παρεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ip man Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ super Goofy θα δοκιμάσω και με άλλο ρουτερ να δω τι γίνεται. Να σε ρωτήσω και κατι άλλο. Στο σπίτι μου μονοκατοικία Αθήνα στην μπριζα τηλεφώνου εχω 4 καλοδια 2 μπλε και 2 κόκκινα το 1 κόκκινο και 1 μπλε χρησιμοποιείται το άλλο ζεύγος τι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 ειτε ειναι ζευγαρι που παει σε καποιο αλλο πριζακι μεσα στο σπιτι ειτε δευτερο αναπληρωματικο ζευγαρι μεχρι τον κατανεμητη.αν δεν το θες το αποσυνδεεις εννοειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ super Goofy θα δοκιμάσω και με άλλο ρουτερ να δω τι γίνεται. Δοκίμασε τα Thomson είναι και φθηνά και αξιόπιστα εγώ αυτό έχω και δεν είχα ποτέ θέμα με αποσυνδέσεις, με wind είμαι και εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε τα Thomson είναι και φθηνά και αξιόπιστα εγώ αυτό έχω και δεν είχα ποτέ θέμα με αποσυνδέσεις, με wind είμαι και εγώ ειτε technicolor που ειναι πλεον τα thomson.γιατι Thomson δεν θα βρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 bananakos ενημερωσε αν θες μετα την αλλαγη ρουτερ ειχες αλλες αποσυνδεσεις, εχω το ιδιο θεμα και εχω κανει τις απαραιτητες ενεργειες μεσο τηλεφωνικης εξυπηρετησης wind με ενημέρωσαν λυθηκε το προβλημα μου αλλα εξακολουθω να εχω αποσυνδεσεις απλως αλλαξε η ωρα που γινονται. Nα σημειωσω οτι ειμαι 3 χρονια στην wind και δεν ειχα καποιο προβλημα μολις ανανεωσα για αλλα 2 και αρχισαν τα προβληματα, απο την μια λεω να αλλαξω ρουτερ απο την αλλη λεω να μην μπω σε ασκοπα εξοδα και να αλλαξω εταιρια αφου και αυτοι με ενημερωσαν οτι δεν πρεπει να φταιει το ρουτερ. Καλησπέρα καλη χρονια σε ολους. Ναι οι αποσυνδεσεις τελειωσαν ειμαι κομπλε με το καινουριο ρουτερ. Το παλιο (προβληματικο οπως ειπαν απο την wind)ειναι πλεον σε νεα συνδεση της αδερφης μου παλι wind και δουλευει μια χαρα χωρις αποσυνδεσεις.Οποτε η θεωρια μου ειναι οτι μ@λ@κιες μου ελεγαν απο την Wind. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 η wind σου εδωσε ή πηρες απο το εμποριο.ελπιζω να πηρες απο το εμποριο μην σου δωσαν κανα δεν ξερω τι (zte) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Και τα 2 απο εμποριο ειναι. Δες πρωτη -δευτερη σελιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα καλη χρονια σε ολους. Ναι οι αποσυνδεσεις τελειωσαν ειμαι κομπλε με το καινουριο ρουτερ. Το παλιο (προβληματικο οπως ειπαν απο την wind)ειναι πλεον σε νεα συνδεση της αδερφης μου παλι wind και δουλευει μια χαρα χωρις αποσυνδεσεις.Οποτε η θεωρια μου ειναι οτι μ@λ@κιες μου ελεγαν απο την Wind. ε βέβαια σου έλεγαν μ@λ@κίες αμέσως το μπαλάκι να το ρίξουν σε σένα κλασική wind. Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά λέμε τώρα. Καλά οι ξεφτιλισμένοι δεν είχαν να σου δώσουν ένα καλό ρουτεράκι; Και εγώ είχα παλιά πρόβλημα με την ταχύτητα είχαν κάνει λάθος στις ρυθμήσεις Να ξέρεις ότι συνήθως το πρόβλημα είναι στο ρούτερ αν και υπάρχουν και άλλοι λόγοι. η wind σου εδωσε ή πηρες απο το εμποριο.ελπιζω να πηρες απο το εμποριο μην σου δωσαν κανα δεν ξερω τι (zte) πουλίνος αυτά τα ρούτερ που δίνουν οι εταιρείες παροχής ίντερνετ υποστηρίζουν dd-wrt; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Αμφιβάλω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Αμφιβάλω... ok thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα