bananakos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ηρθε τεχνικος. Το προβλημα τελικα ειναι στο ρουτερ Τελικα θα πληρωσουμε 30 ευρω αλλα το ρουτερακι ειναι αγορασμενο απο την Wind
k_skidrow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Στο ρουτερ ηταν τελικα ε; Απλα μου εκανε εντυπωση που μας εμφανισε ακριβως το ιδιο προβλημα τις ιδιες μερες στον ιδιο παροχο. Θα παω και εγω για αντικατασταση οποτε. 1
bananakos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Οχι εγω το εχο παρα πολυ καιρο το προβλημα
bananakos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τελικα εχω και με το καινουριο ρουτερακι αποσυνδεσεις............................
k_skidrow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 το τηλεφωνικο καλωδιο και το ethernet τα αλλαξες και εβαλες καινουργια; και εγω ακομα στη μιση ταχυτητα παιζω...
bananakos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ολα τα εχω αλλαξει και φιλτρα και ολα.
bill2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 δοκίμασε μόνο του το ρουτερ στη γραμμή χωρις φιλτρα σπλιτερ διαχωριστες συσκευές
makis269 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ηρθε τεχνικος. Το προβλημα τελικα ειναι στο ρουτερ Τελικα θα πληρωσουμε 30 ευρω αλλα το ρουτερακι ειναι αγορασμενο απο την Wind 30 ευρώ για ρουτερ της wind, χριστός και παναγιά πάρε ένα ρουτεράκι απο σκρουτζ με 30 ευρώ και να φυσάει φίλε μου . http://www.skroutz.gr/s/6988853/TP-LINK-TL-WR940N-v3-0.html http://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-v7.html
k_skidrow Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Για τον τεχνικο θα του πηραν τα λεφτα οχι για το ρουτερ.
bananakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 δοκίμασε μόνο του το ρουτερ στη γραμμή χωρις φιλτρα σπλιτερ διαχωριστες συσκευές Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα και εχω αλλαξει 3 φιλτρα 30 ευρώ για ρουτερ της wind, χριστός και παναγιά πάρε ένα ρουτεράκι απο σκρουτζ με 30 ευρώ και να φυσάει φίλε μου . http://www.skroutz.gr/s/6988853/TP-LINK-TL-WR940N-v3-0.html http://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-v7.html Πηρα ειδη ενα τις D-link αλλα παλι εχω αποσυνδεσεις. Για τον τεχνικο θα του πηραν τα λεφτα οχι για το ρουτερ. Ο τεχνικος ηρθε .Με ειχαν ενημερωσει οτι αν η βλαβη ειναι απο εμενα θα χρεωθο τα 30 ευρω.Το θεμα ειναι οτι ο τεχνικος εβγαλε βλαβη στο ρουτερ το οποιο ειναι αγορασμενο απο την WInd και ενω αγορασα αλλο router εχω παλι πιο πολλες αποσυνδεσεις.
DexterWhite Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μην το αφησεις ετσι, κανε φασαρια που σου φαγανε 30 ευρω για το τιποτα. Κανονικα επρεπε να στο αλλαξουν δωρεαν. Ακους εκει 30 ευρω ρουτερ που λογικα θαναι και καμια πατατα, αν ειναι δυνατον.... Παρε τηλεφωνο! 1
e-tic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Όλως περιέργως, και ενώ διαβάζω συνέχεια για τα προβλήματα της Wind, εγώ ανήκω στην κατηγορία των ευχαριστημένων πελατών... Με router, splitter και φίλτρα Thomson έχω σταθερή γραμμή, χωρίς αποσυνδέσεις. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό συγχρονίζω στα 13Mbps, ενώ μέχρι προσφάτως συγχρόνιζα στα 8Mbps. Στα 8Mbps συγχρόνιζα και όσο είχα Forthnet, με την οποία είχα συχνά προβλήματα σε σημείο που τον τεχνικό της περιοχής τον έβλεπα πιό συχνά και απο τη γυναίκα μου... Είμαι 1,5 χρόνο στην Wind και με βλέπω να ανανεώνω. Όσο αφορά την χρέωση των 30ευρώ, εφόσον με τις κινήσεις που έκανες βάση της γνωμάτευσης του τεχνικού δεν λύθηκε ο πρόβλημα, εννοείται οτι πρέπει να τα διεκδικήσεις.
makis269 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Όλως περιέργως, και ενώ διαβάζω συνέχεια για τα προβλήματα της Wind, εγώ ανήκω στην κατηγορία των ευχαριστημένων πελατών... Με router, splitter και φίλτρα Thomson έχω σταθερή γραμμή, χωρίς αποσυνδέσεις. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό συγχρονίζω στα 13Mbps, ενώ μέχρι προσφάτως συγχρόνιζα στα 8Mbps. Στα 8Mbps συγχρόνιζα και όσο είχα Forthnet, με την οποία είχα συχνά προβλήματα σε σημείο που τον τεχνικό της περιοχής τον έβλεπα πιό συχνά και απο τη γυναίκα μου... Είμαι 1,5 χρόνο στην Wind και με βλέπω να ανανεώνω. Όσο αφορά την χρέωση των 30ευρώ, εφόσον με τις κινήσεις που έκανες βάση της γνωμάτευσης του τεχνικού δεν λύθηκε ο πρόβλημα, εννοείται οτι πρέπει να τα διεκδικήσεις. Φίλε μου και εγώ σε wind ,on ,hol και τώρα vodafone δεν είχα κανένα θέμα ποτέ ,ίσα ίσα που σε σχέση με τους γειτονές μου ειμαι και 1,5 Mpbs σχεδόν παραπάνω και αυτό που έχω καταλάβει ειναι οτι στο σπίτι μου η γραμμή απλώς δεν έχει πρόβλημα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πηρα ειδη ενα τις D-link αλλα παλι εχω αποσυνδεσεις. Ο τεχνικος ηρθε .Με ειχαν ενημερωσει οτι αν η βλαβη ειναι απο εμενα θα χρεωθο τα 30 ευρω.Το θεμα ειναι οτι ο τεχνικος εβγαλε βλαβη στο ρουτερ το οποιο ειναι αγορασμενο απο την WInd και ενω αγορασα αλλο router εχω παλι πιο πολλες αποσυνδεσεις. Τα d-link είναι προβληματικά, είχα παλιά ένα εγώ απο τη φόρθνετ και με είχε τρελάνει στις αποσυνδέσεις. Δώστο πίσω και πάρε τα λεφτά σου πίσω σε κορόιδεψαν Όπως σου είπα έχεις 2 εναλλακτικές ή κρατάς του ρούτερ και βάζεις dd-wrt είναι όμως λίγο ρίσκο αυτό αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις σωστά θα αχρηστεύσεις το ρούτερ. Η δοκιμάζεις ένα ρουτερ thomson ρώτα κάποιο φίλο αν έχεις ή γνωστό να σου δανείσει ένα.
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 poulinos, το μηκος του τηλεφωνικου καλωδιου ή/και του ethernet παιζουν ρολο στην καλυτερη ποιοτητα της συνδεσης; εχω διαβασει καποιους να λενε οτι το μακρυ καλωδιο (στο ethernet) π.χ επηρεαζει αλλοι λενε πως οχι. το ethernet σαν ethernet Παιζει μεχρι 100 μετρα. τηλεφωνικο προσπαθουμε να εχουμε μικρο καλωδιο και σε καλη κατασταση.δεν υπαρχει ακριβες οριο οτι στα 2 μετρα παιζει οκ ενω στα 5 εχει θεμα.απλα αν ειναι να θελουμε να ριξουμε πολλα μετρα τοτε βαζουμε ειτε ethernet ωστε το ρουτερ να ειναι κοντα στο πριζακι ειτε βαζουμε ethernet που ομως το χρησιμοποιουμε σαν τηλεφωνικο.δηλαδη το ενα ζευγαρι απο τα 4 το εχουμε σαν τηλεφωνικο με Rj11 κλιπς. οι περισσότερες εταιρείες για το δικτυο τους εσωτερικά ,έχουν δεκάδες ή εκατοντάδες σε μήκος καλώδιο ethernet ( το γνωστό utp lan ) δεν νομίζω να έχουν θέματα . τώρα όσο για το καλώδιο του τηλεφωνου αυτό ναι ,όσο πιο μεγάλο ειναι σου αυξάνει το line attenuation , την απόσταση απο το αστικό κέντρο . ( θόρυβο ,συγχρονισμό ) απλα παλι σαν ενα καλωδιο δεν πρεπει να ξεπερναει τα 100 μετρα.μετα πας σε fiber.για το τηλεφωνικο ειτε 5 μετρα βαλει ειτε 20 το attenuation δεν θα ανεβει ουτε μοναδα.απλα ειναι ευαισθητο καλωδιο,δεν ειναι twisted δεν ειναι μονομενο κτλ. Αυτο το ακούω ξανά και ξανά για το τηλεφωνικό καλώδιο, εκτός αν έχεις καλώδιο από το 80 με 40 τσακισεις τότε εκτός αν βάλεις 300 μέτρα καλώδιο διάφορες δεν θα δεις Εχω δοκιμάσει και 15 μέτρα καλώδιο και καλώδιο 10 πόντους διαφορά δεν είδα στα στατιστικά ναι στα στατιστικα πρεπει να βαλεις παρα πολλα μετρα ή να τσιμπαει παρεμβολες απο καπου.απλα το τηλεφωνικο ειναι λιγο επιφοβο για αυτο το αποφευγουμε σε μεγαλο μηκος. Εγώ πιστεύω το πρόβλημα είναι στο ρούτερ θα σας πρότεινα ή να δοκιμάσετε ένα ρούτερ thosmon ότι να ναι μοντέλο αυτά είναι πολύ σταθερά αλλιώς να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε το dd-wrt στο ρούτερ σας αν το υποστηρίζει φυσικά. Και εγώ με wind είμαι και δεν είχα ποτέ θέμα με αποσυνδέσεις γιατί έχω ρούτερ thomson. Επίσης ρίξτε και μια ματιά εδώ ναι τα thomson/technicolor εχουν το μεγαλο πλεονεκτημα της σταθεροτητας.αλλα αν φταιει η γραμμη εκει ακομα και με thomson θα δεις αποσυνδεσεις απλα ισως λιγοτερες. Ηρθε τεχνικος. Το προβλημα τελικα ειναι στο ρουτερ Τελικα θα πληρωσουμε 30 ευρω αλλα το ρουτερακι ειναι αγορασμενο απο την Wind Μαλλον δεν ετυχε να κανει αποσυνδεσεις οταν ηρθε ο τεχνικος.αλλα οτι συγχρονιζεις τοσο χαμηλα στο up τι σου ειπε?εκτος αν οταν ηρθε αυτος επαιζε και η ταχυτητα μια χαρα. επισης βαλε Pppoe/llc και οχι Pppoa που βλεπω στην πρωτη εικονα. Στο ρουτερ ηταν τελικα ε; Απλα μου εκανε εντυπωση που μας εμφανισε ακριβως το ιδιο προβλημα τις ιδιες μερες στον ιδιο παροχο. Θα παω και εγω για αντικατασταση οποτε. μπα δεν ειναι κατι μαζικο .απειροι χρηστες καθε μερα εχουν τετοια θεματα. 30 ευρώ για ρουτερ της wind, χριστός και παναγιά πάρε ένα ρουτεράκι απο σκρουτζ με 30 ευρώ και να φυσάει φίλε μου . http://www.skroutz.gr/s/6988853/TP-LINK-TL-WR940N-v3-0.html http://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-v7.html to 8960 ειχε ηδη το πρωτο ειναι σκετο router.ναι 30 ευρω το χρεωνουν. Μην το αφησεις ετσι, κανε φασαρια που σου φαγανε 30 ευρω για το τιποτα. Κανονικα επρεπε να στο αλλαξουν δωρεαν. Ακους εκει 30 ευρω ρουτερ που λογικα θαναι και καμια πατατα, αν ειναι δυνατον.... Παρε τηλεφωνο! αν ειναι εκτος εγγυησης δεν θα του το αλλαξουν δωρεαν.ενα ή δυο χρονια εγγυηση παιζουν συνηθως.οτι βεβαια του πουλησαν καινουριο και μαλλον δεν εχει θεμα το παλιο αυτο ειναι αλλη ιστορια Φίλε μου και εγώ σε wind ,on ,hol και τώρα vodafone δεν είχα κανένα θέμα ποτέ ,ίσα ίσα που σε σχέση με τους γειτονές μου ειμαι και 1,5 Mpbs σχεδόν παραπάνω και αυτό που έχω καταλάβει ειναι οτι στο σπίτι μου η γραμμή απλώς δεν έχει πρόβλημα. μια απο τα ιδια.ειχα ote Μετα Forthnet και η γραμμη παιζει μια χαρα.και 30 μερες Online.πετυχα καλο χαλκο. Τα d-link είναι προβληματικά, είχα παλιά ένα εγώ απο τη φόρθνετ και με είχε τρελάνει στις αποσυνδέσεις. Δώστο πίσω και πάρε τα λεφτά σου πίσω σε κορόιδεψαν Όπως σου είπα έχεις 2 εναλλακτικές ή κρατάς του ρούτερ και βάζεις dd-wrt είναι όμως λίγο ρίσκο αυτό αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις σωστά θα αχρηστεύσεις το ρούτερ. Η δοκιμάζεις ένα ρουτερ thomson ρώτα κάποιο φίλο αν έχεις ή γνωστό να σου δανείσει ένα. sta dlink καλο ειναι να περναει ο κοσμος και το τελευταιο Firmware.εχει βγαλει και καλα μοντελλα αλλα καποια ειχαν θεμα στο να παρουν Ip με Hol.Νομιζω το 2750b.τωρα ο φιλος εχει αλλαξει ηδη ρουτερ οποτε η γραμμη του εχει θεμα αλλο τοσο αν συγχρσονιζει στα 178 στο Upload. ο ts να σηκωσει και στατιστικα γραμμης παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα